Melek Destesi olan var mı??

slm tugcecim banada bi kart cekermisinnnnnnnnn canım benim

Selam canım...
kartın zamana bırak diyor.
Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
İstediğin şey en hayırlı zamanda olucak.
Beklerken yapıcağın şey korkularını ve endişeletini bırakıp, ışığa odaklanmak canım.

bende bir kart istiyorum lütfen:26:

canım kartın bir mucize bekle diyor.
Bu konuda bir mucize olucak. Bunu bil ve inançla bekle.
Diğer kartın ise dua et diyor. Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle ve yollarından çekil yani olumsuz düşünme, ışığa odaklan.
Duaların en hayırlı zamanda ve en doğru şekilde cevaplanıcak canım.

Kuzum kendim ve aşk hayatım için bir kart rica edebilir miyim?

canım kartın senin için akışta ol diyor.
Bırak seni gideceğin yere akış götürsün.
Direnmek seni zorlar ve geciktirir.
Kontrolü bırak ve bazı şeyleri oldurmaya çalışma.
Herşey akıp kendiliğinden yoluna girecek.

Aşk hayatın için;
Değişim kartı Gözüküyor.
Bu değişimi sevgiyle kabul et.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacak canım.

canım benim ne diyeyim ben sana
seni ve meleklerini çok seviyorum
iyi ki varsın

abla merhaba,bende istiyorum nişanlım ve kendim için bu aralar güzel birşeyler duymaya ihtiyacım var

Tuğçecanım nasılsın? keyifler nasıl ?
biraz çok olcam ama benim için, eşim için, hanemiz için bir de içimdeki istek için bir kart açabilir misin ? :26:

abla merhaba,bende istiyorum nişanlım ve kendim için bu aralar güzel birşeyler duymaya ihtiyacım var

Canım sen ışık işçisisin. dOKUNDUğun herkese ışık vermek, ışığı dünyaya getirmek için buradasın.
bunu yap. Bu ışık senin de dünyanı aydınlatacak.

Nişanlın için kartın yüreğindeki işi yapsın diyor.
Onun yapmAYI ARZU ETTiğin birşey var.
Bu ona mutluluğu, coşkuyu ve bereketi getirecek canım.

Selam Tuğçecan.

Bu güzel havada, güzel şeyler duymak isteyen beynim ve kalbim için kart isteyebilir miyim :)

beni görenlerin yüzlerinde hep bir tebessüm olur,pozitif enerji veriyorsun içim açılıyor derler

işinden memnun değil şu an benim bildiğim zorunluluktan yapıyor,ama yüreğinden geçeni bilemem söylemediği sürece

teşekkür ederim ablacım

Tuğçecanım nasılsın? keyifler nasıl ?
biraz çok olcam ama benim için, eşim için, hanemiz için bir de içimdeki istek için bir kart açabilir misin ? :26:

İyiyim canım sağol. sen nasılsın?
senin kalbinde bir istek bir soru var canım; Cevabı evet...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.

Eşin için;
dua etsin diyor kartı. meleklerine yüreğini döksün ve olumsuz düşünmesin. En hayırlı zamanda duaları cevaplanıcak.

Haneniz için;
Zamana bırakılacak konularınız var. Bu konuda kendinize ve meleklerinize zaman verin.

İstek için;
Güç sende. Gücünü eline al. Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Senin içindeki güç yolunu açacak canım.

Çok teşekkür ederim canım benim.

Selam Tuğçecan.

Bu güzel havada, güzel şeyler duymak isteyen beynim ve kalbim için kart isteyebilir miyim :)

Merhaba canım...
Canım sana bereket kartı geldi...
Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor.
Kollarını aç ve al canım...
Diğer kartın yüreğindeki arzu ettiğin şeyi yap diyor.
Bu sana mutluluğu, coşkuyu ve bereketi getiricek canım.

Teşekkürler yüreğine sağlık canım.

Rica ederim canım... :)

çok teşekkür ederim canım bal damlayan ağzından yine güzel şeyler döküldü benim için
evet eşimi kaybetmekten çok korkuyorum ve çok kıskanıyorum onu ama belli etmiyorum yine her zamanki gibi
ailede aldatılma sorunu yok ama sevdiklerimi kaybetme korkum var malesef. ya bide'ler beynimi kemiriyor sürekli.

hanemde huzurum olsun diye dua ediyorum hep. çok şükür huzurumda çıkmış daha ne isterimki

çok teşekkür ederim canım sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün inşallah

Rica ederim canımm...
Aminn...
Allah senin de gönlüne göre versin.
Evet bu kaybetme korkusu bariz rüyalarında belli oluyor. :)
Olumlama önericem sana.
Ben eşimle mutluyum ve yaşlanıyorum.
Eşim beni seviyor ve bana değer veriyor.
Ben herşeyin en iyisini hakediyorum ve ben değerliyim.
Kendimi seviyor ve kendimi onaylıyorum.
Bu kelimeler sana iyi gelicektir.

canım güvendesin diyor kartın. Herşey yolunda ilerliyor. Sen ve tüm sevdiklerin korunuyorsunuz. Şimdi ve herzaman...
Sen korunduğunu bilerek yaşa...

ccanım çok teşekkür ederim, güvendeyim de erkek arkaşım çok mutsuzum diyip benimle fazla konuşmuyor ama seninle de ilgisi yok diyor geliceğim günü düşün diyip duruyor askerden çeker misin bir tane benim için yine canım çok sıkkın iki gündür

çok teşekkür ederim canım ben çok çabuk karamsarlığa kapılıyorum eşimin bana tepki göstermesi bile beni negatif yönde etkiliyor bunun için banada bir kitap önerebilirmisin pozitif düşünme için bir dönem telekült e merak salmıştım ve baya ilgilenmiştim onun faydasını görmüştüm pozitif yönde etkileri olmuştu telekült gücü isimli kitap elimde mevcuttu sonradan kitabı kaybettim ve şuan bulamıyorum zaten tedarik etmesi zor bir kitaptı nasıl kaybettim anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…