Melek Destesi olan var mı??

merhaba...
Tuğçecim rica edeni kırmıyorsun gördüğüm kadarıyla
Bebeğim için acaba bende bir kart çekmeni istesem? yada içinden geçene yorsan? uygun olduğunda. merak ettim bu topiği görünce

aslında bi problemimiz yok ama bugün durduk yere çıkıştım kadına
neyse inşallah herşey daha güzel olur ne diyeyim teşekkürler canım

merhaba...
Tuğçecim rica edeni kırmıyorsun gördüğüm kadarıyla
Bebeğim için acaba bende bir kart çekmeni istesem? yada içinden geçene yorsan? uygun olduğunda. merak ettim bu topiği görünce

Merhaba canım...
canım sen bebek için endişelemiyormusun? Kartın zihnindeki kargaşayı durdur diyor.
bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin.
diğer kartın bebeğinin yolunun açık olucağını söylüyor canım.
Hayırlısıyla kucağına alıcaksın.

ara ara korkular duyuyorum tabi. insanın aklına bir sürü şey geliyor bazen. kafamı meşgul etmeye çalışıyorum tabi.
sağol tatlım ne güzel yazmışsın öyle inşallah kucaklayacam...

ilginç bir konu... tuğçe benim içinde bir kart açarmısın eğer sana zahmet olmazsa.sıkılmışsındır artık eğer cvplamasan da yinede teşekkürler.

Bunu bilmiyordum:26:
peki canım çok saol tekrar

ilginç bir konu... tuğçe benim içinde bir kart açarmısın eğer sana zahmet olmazsa.sıkılmışsındır artık eğer cvplamasan da yinede teşekkürler.

canım kartın önderlik et diyor. Önden git. sen ne yapılması gerektiğini biliyorsun. Işığın yolunda etrafındakilere yol göster.
Diğer kartın ise özgürlük...
Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et.
Meleklerin bunun için çalışıyorlar.
Bir kuş kadar özgürsün aslında.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.
Kanatlarını aç ve uç.

aşk hayatı için de bi kart istesem sınırımı aşmış olur muyum acaba

canım aşk hayatın için kartın affet diyor.
Senin kırgın yada kızgın olduğun ve kendi içinde affetmen gereken biri var.
Kartın yüreğindeki ağırlığı bırak, affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa diyor.
Bunu yaparsan karşınada iyi insanlar ve farklı fırsatlar çıkıcak canım.

Tuğçe bana aşk için açar mısın?

canım sana yeni bir dünya kartı geldi. Aşk hayatında seni yeni gelişmeler bekliyor.
Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya.
Bunu hak ettin.
Ve diğer kartın güç sende diyor. Gücünü eline almalısın bu konuda.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Işığının gücünün farkına var ve onu ışığın, sevginin yolunda kullan canım.

canım benim için kart çeker misin ?

canım kartın hafifle diyor. Yaşamındaki yük ettiğin şeylerden ve seni aşağı çeken, olumsuz etkileyen düşünce ve olaylardan kurtulmalısın. bunu yaptığında yaşamına da yenilikler ve güzellikler girecek.
Diğer kartın ise önderlik et diyor. Önden git. sen ne yapılması gerektiğini biliyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…