- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.161
Nasıl başarabilirim yardım istemeyi? Gerçekten tam da dediğin gibi bir durumdayım. Geçmişte olan sıkıntılar bugünü her anlamda gölgeliyor.[/QUO
canım affetme meditasyonları yapabilirsin. Google da arat ve istediğini tercih edip uygulamaya başla.
Kendini bile affedemiyor olabiirsin.
Yada geçmişteki kişilere karşı bir öfken olabilir ama bu seni sürekli engelliyecektir.
nefes almam gerek gerçekten, çok sıkıldım.. başarı da ilginçmiş ama bakalım :) çok teşekkürler :)
Annenle okul konusunda konuşmalarınzı tartışmalarınız oluyor mu canım?
Annene sevgini akıt.
Diğer kartın hafifle diyor. Yaşamındaki yüklerden ve seni aşağı çeken olumsuz şeylerden kurtulduğunda okul yaşamınadada yenilik ve güzellikler girecek.
merhaba...
Tuğçecim rica edeni kırmıyorsun gördüğüm kadarıyla
Bebeğim için acaba bende bir kart çekmeni istesem? yada içinden geçene yorsan? uygun olduğunda. merak ettim bu topiği görünce
Merhaba canım...
canım sen bebek için endişelemiyormusun? Kartın zihnindeki kargaşayı durdur diyor.
bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin.
diğer kartın bebeğinin yolunun açık olucağını söylüyor canım.
Hayırlısıyla kucağına alıcaksın.
Nasıl başarabilirim yardım istemeyi? Gerçekten tam da dediğin gibi bir durumdayım. Geçmişte olan sıkıntılar bugünü her anlamda gölgeliyor.[/QUO
canım affetme meditasyonları yapabilirsin. Google da arat ve istediğini tercih edip uygulamaya başla.
Kendini bile affedemiyor olabiirsin.
Yada geçmişteki kişilere karşı bir öfken olabilir ama bu seni sürekli engelliyecektir.
Canım ben affetme meditasyonunu yapmaya çalışmıştım daha önce başarılı olamadım. Çok sinirleniyorum bir türlü affedemiyorum maalesef... Bana önerebileceğiniz başka bir şey var mı acaba?
Rica ederim canım.
Bu işte olmasa bile hayatında iş konusunda başarılı olucaksın canım.
Guatr hastalığı düşündüklerini ifade edememekten, içine atmaktan kaynaklanan bir rahatsızlıktır.
Guatr boğaz kısmıyla ilgilidir. Ve dediğim gibi söyliyeceklerini söyliyememek, kendini baskılamaktan kaynaklanır.
Annenin kendini özgür bırakması ve sınırlarından kurtulması lazım artık canım.
ara ara korkular duyuyorum tabi. insanın aklına bir sürü şey geliyor bazen. kafamı meşgul etmeye çalışıyorum tabi.
sağol tatlım ne güzel yazmışsın öyleinşallah kucaklayacam...
ilginç bir konu... tuğçe benim içinde bir kart açarmısın eğer sana zahmet olmazsa.sıkılmışsındır artık eğer cvplamasan da yinede teşekkürler.
aşk hayatı için de bi kart istesem sınırımı aşmış olur muyum acaba
Canım ben affetme meditasyonunu yapmaya çalışmıştım daha önce başarılı olamadım. Çok sinirleniyorum bir türlü affedemiyorum maalesef... Bana önerebileceğiniz başka bir şey var mı acaba?
O zaman kişisel gelişim merkezlerinden yardım alabilirsin canım.
Orada sana uygun terapiler uygularlar.
Reiki öğrenebilirsin yada geçmiş yaşam şifalandırması yaptırabilirsin.
Tuğçe bana aşk için açar mısın?
canım benim için kart çeker misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?