Melek Destesi olan var mı??

Canım benim, çoook teşekkür ederim. :)

bugün ne olduysa bunaldım tuğçecan. facebooku kapatma noktasına kadar geldim. bir süre dondurup kafamı dinlesem mi. ne yapayım karar veremedim.

teşekkür ederim canım.

merhaba, bu aralar sıkıntılıyım sonlandırmak istediğim bir ilişki var çünkü ona karşı bir şey hisetmiyorum.O ise tam tersi şekilde bu ilişkinin yürümesini istiyor ama bu ilişki bana bir yükten başka birşey katmıyor,boğuluyorum sıkılıyorum diğer bir yandan gururunu incitmek onu üzmekten korkuyorum ama kendim üzülüyorum,ne yapmalıyım bilmiyorum kartlar ne der acaba ?

Canım kartın dünyana ışık ver. dünyanı karartma diyor.
bu ilişki senin dünyanı kararttı sanırım ama sen ışıksın ve kendi ışığını arttırıcak şeyler yapmalısın.
Sen ışıksın ve bunu yaptığında kendin olacaksın.
Diğer kartın da meditasyon yap diyor. Ruhunun huzura ve rahatlamaya ihtiyacı var.
Kaynağa bağlandığında içindeki güç, dünyanı aydınlatacak. Bırak ışık içini doldursun ve seni aydınlatsın. İşte o zaman gerçek gücünü hissedecek, o gücü elinde tutabileceksin, ışığın, sevginin gücünü… Ve o güç, o ışık, o saf sevgi, seni, tüm sevdiklerini ve dünyanı aydınlatacak.

Canım bir rüya gördüm, ne diyor melekler bu rüya için?

Ben senin icin bir kart sectim, diyo ki

İç güdülerinin ön planda oldugu dönemdesin. Sezgilerin sana cevapları verecek, tek yapman gereken kendini dinlemek..

Canım bir rüya gördüm, ne diyor melekler bu rüya için?

Hayrolsun canım.
meleklerin bu rüya için geçmiş şifası yapmalısın diyor.
Sana geçmiş şifası kartı geldi.
Kartın geçmişinle barış, onu şifalandır diyor.
Şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor canım.
Bu öğrenmen gereken yaşam dersini artık öğrenmen anlamına geliyor.
Sabır, sürece güvenmek, akışa bırakmak, kabullenmek, gücünü eline almak gibi...
Meleklerinden bu konuda yardım iste ve bu konular üzerinde çalış diyor kartın canım.

Sağolasın canım benim.
Hep aynı kartlar geliyor.
Şu şifayı yapsam yapabicem ama yapamıyorum ki, ooof of

Tugcecanım bana bi kart çekebilir misin, genel. Bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum. İlişkim ve bir türlü olmayan bebeğim için. Ne zaman gelecek bu bebiş yakın mı? Tedaviye başlıyoruz. Hayırlısı Şimdiden teşekkür ederim canım

Benimki tutmadı Bir tane de benim icin ceker misin merak ettim

Nerden çektin kız o kartı
Valla yapışırım her gün çektiririm söylim

Sırrr

Canım hayırlısı olsun.
canım üzülme çünkü sana anne-çocuk kartı geldi.
Bebeğini en hayırlı zamanda kucağına alıcaksın Allah'ın izni ile... Bu tedavi başarılı olucak gibi gözüküyor.
Ve bebeğine sevgini akıtıcaksın.
İlişkin içinde önderlik et diyor kartın. Önden git. sen ne yapılması gerektiğini biliyorsun.

peki o ışığa ulaşmak için herşeyi bitirip yeni bir başlangıç yapmam mı gerekiyor, yoksa şimdiki duruma bakış açımı değiştirmem mi, sanırım yeniden ışığı bulmak için bu yükten artık kurtulmam gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…