Melek Destesi olan var mı??

Benimki tutmadı Bir tane de benim icin ceker misin merak ettim

canım kartın bir mucize bekle diyor.
Hayatında bir mucize olucak. Bunu bil ve inançla bekle.
Diğer kartın ise Aşk...
Senin ihtiyacın olan gerçek aşk...
Eğer ilişkin varsa yada evliysen gerçek aşkı yaşıyor olabilirsiniz.
Ama eğer ilişkin yoksa bu aşk sana geliyor.
Gerçek aşkta saf sevgi,tutku ve şevkat vardır.
Gerçek aşka ve sevgiye güvenmelisin canım.

Yaaa işte, tuğçem böyle çeker çektimi.
Olacak, bir mucize olacak onun hayatında ve tekrar aşık olacak.

Bana da ilk zaman bu kart çıkmıştı elmi, beyaz atlı prens geliyor valla bak söylim sana

senin sevgiye, şefkate ve güzelliklere ihtiyacın var canım. Bunu bu ilişkide yaşıyabiliyormusun bu önemli?

tugcecim merhaba banada bi kart çekermisin ?

Merhaba canım...
canım senin geçmişte takılı kaldığın bir konu yada kırgın olduğun birilerimi var?
Kartın geçişinin şuanını yönlendirdiğini söylüyor.
Geçmişini şifalandırmalı ve geçmişinle barışmalısın.
Öğrenmen gereken yaşam dersini öğrenip, yoluna devam etmelisin.
Diğer kartın senin içinde güçlü bir sevgi olduğunu ve bu sevginin tüm sorunları çözücek güçte olduğunu söylüyor.

tsk ediyorum evet canım kırıldıklarım kırgınlklarım var güvenemiyorum evet güçlü olduğumu sölerler

senin sevgiye, şefkate ve güzelliklere ihtiyacın var canım. Bunu bu ilişkide yaşıyabiliyormusun bu önemli?

karşımdaki kişinin şefkati sevgisi içimdeki boşluğu doldurmuyor , belkide duygularına inanmıyorum neredeyse 1 ay oldu birşey hissedemedim içim kıpır kıpır etmedi hiç bir ilişkinin vereceği mutluluğu ve tatminiyeti yaşamadım,belki de sorun bendedir bilmiyorum ama sanırım devam ettikçe özgür hissedemeyeceğim kendimi tek hissettiğim şey boğulduğum.Ayrıca vakit ayırdığınız içinde teşekkür ederim yazdığınız şeyler terapi gibi ve duymaya ihtiyaç duyduğum şeyler oldu :) kolay gelsin...

benim içinde çeker misin. işimden ayrılıyorum benım ıçın daha mı ıyı daha mı kotu merak edıyorum belkı ılgılı bırşeyler cıkar

Canım belkide biraz kendine zaman ayırıp, meditasyon yapmalı ve iç sesini dinlemelisin.
Rica ederim. :) iyi geldiğine sevindim.

benim içinde çeker misin. işimden ayrılıyorum benım ıçın daha mı ıyı daha mı kotu merak edıyorum belkı ılgılı bırşeyler cıkar

canım kartın bu konuyu zamana bırak diyor. Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
zaman herşeyin ilacıdır ve meleklerinin mucizelerini mümkün kılar.
Şuanda bazı şeylerin oturması, olgunlaşması gerekiyor.
Zamanla olaylar herkesin en yüksek hayrına olucak şekilde gelişecek.
Kendini bu konuda huzurlu ve rahat hissetmelisin canım.
Meleklerine zaman vermelisin. Herşey yoluna girecek.

Teşekkür ederim tatlım güzel kart.

Yaaa işte, tuğçem böyle çeker çektimi.
Olacak, bir mucize olacak onun hayatında ve tekrar aşık olacak.

Bana da ilk zaman bu kart çıkmıştı elmi, beyaz atlı prens geliyor valla bak söylim sana

Bizimkiler ancak eşşeğe biner

tuğcecim merhaba,

bana da bir kart çekebilir misin?

tşk ederim canım

Merhaba canım...
canım güvendesin diyor kartın. sen meleklerin tarafından korunuyorsun.
O yüzden için rahat olsun. Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa.
Yani ne oluyorsa senin hayrına olucak şekilde gelişiyor.
Korkuların, endişelerinin bir sabun köpüğünden ibaret olduğunu bil.
Hiçbiri gerçek değil.
Sen tamamen korunuyorsun.

Canım teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettin canım çok :) Yalnız eşim... Aslan burcu çok diktatör, dediğim dedik, inatçı ve agresif... Önderlik etmeme asla izin vermez asla Ben boğa burcuyum ve sanıyorum yükselenim de terazi. Alttan alıyorum çoğu zaman, susuyorum. Ama bir yere kadar. Arada patlamalar oluyor ve ortalık toz duman. Beni çok sevdiğini söylüyor ama beni anlamıyor, aşağılıyor gibi geliyor. Ses tonu hep yüksek. Ben olaylara akıllıca, sakin ve çözümsel bakarken, o paldır küldür...Aileden gelen bir şey de olabilir tabi. Aile içi ilişkileri de böyle. Hep birbirlerine bağırır çağırılar. Aylarca birbirlerine küs oldukları olurmuş. Ben böyle yetişmedim, kültürümüz çok farklı. Daha biliçli ve olgun yetiştirildik. Elimde büyümüş bir erkek yeğenim var. Şimdi üniversitede, ona sarılmam, öpmem bile sorun oluyor, kavga ediyor bu yüzden. Ama saçma... ben böyle büyümedim ki...

Tugcecanım ne olur çok şey istediğimi düşünme ama bu durum düzelecek mi ve nasıl önderlik etmem gerek, bir kart daha bakabilir misin?

Son düzenleme:
canım bi arkadaşım için kart çekebilir misin.

Canım arkadaşın için medistasyon yap kartı çıktı.
Ruhunun huzurva ve özgürlüğe ihtiyacı var.
Meditasyon yapmayı denesin. Kaynağa bağlandığında içindeki güç dünyasını aydınlatacak.
Diğer kartı iste yüreğindeki işi yapsın diyor.
Onun yapmayı çok istediği bir şey var. Bunu yapsın.
Bu ona mutluluğu, coşkuyu ve bereketi getirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…