- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.281
Rica ederim canım.
kartın araştır diyor. Farklı seçenekleri dene, yeni yollar araştır canım.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu ve senin keşfetmen gerekiyor.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha byüyük güzellikler de yaşamına akacak.
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.tugcecan bende aşk için isteyebilirmiyim.bakalım bu özel günde kartlar bana ne diyo :)
gecenin bereketi belki de.yüreğim hep sevgi doludur ama karamsarım doğru... çoook teşekkür ederim canım.
Rica ederim canım.
Bu sevgini kendine karşı da yönelt. :)
Çünkü karamsarlık seni üzen birşey canım.
Teşekkür ederim canım.
Güzel dileğin ve güzel yüreğin için:))
slm tuğçe, o kadar olumlu yorumların varki, seni gördükçe banada bakarmısın demek geliyor içimden, genel bakabilirmisin acaba :)
Çok doğru gerçekten minik bi kız gibi hep ilgi sevgi istiyorumHayırlısı olsun herşey için çok teşekkür ederim Allahım bu mübarek gecede tüm dualarını kabul etsin :)
Seninde kandilin mübarek olsun canım.
ilk kartın bu konuda rüyalarına dikkat etmeni söylüyor. Meleklerin bu konuda rüyalarında sana rehberlik edip yol gösteriyorlar.
Diğer kartın ise şükret diyor.
Sen elindeki güzelliklerin farkına varıp şükrettikçe, yaşamına daha büyük güzellikler girecek canım.
teşekkürler canım.
bir tanede yarın için rica edebilir miyim?
Teşekkür ederim canım.
kartın kabuğunu kır diyor. Artık kendin olma, kabuğundan çıkma vaktin gelmiş.
Ayakların yere sağlam basarak kendini sevgiyle ifade etmelisin. yada atman gereken adımlar varsa bunları atmalısın canım.
Diğer kartın ise hayatında sorun olarak gördüğün şeylerin hallolucağını söylüyor.
Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor ve herşey senin en yüksek hayrına olucak şekilde çözümlenecek canım.
Canım yordum tekrar seni. Çok teşekkür ederim.
evet çok doğru söylüyorsun canım, pozitif olalım, olumlama yapalım.
İyi geceler benim içinde bir kart çekermisin :)
Yakın zamanda bir bebek gelecekmi ?
çoook teşekkür ederim
Canım bir kart rica edebilir miyim?
çok saol canım.evet bir türlü anlayamadıgım tuhaf rüyalar görüyorum mesela gecende rüyamda çilek reçeli yiyodum güzelce ekmege sürüp diyette olmamın bi etkisi varmı bilmiyorum ama sadece yemek değil başka olaylarda görüyorum muhabbet kuşumu gördüm gecende bir gözü yok olmustu korkuyla uyanıp baktım kuşa allahtan bişey olmamıs.bakalım bu gece rüya görcem mi :)
Tekrar tekrar tşk ediyorum, ağzından yine bal damlıyor, Hayırlı kandiller bu arada
Bak bakalım canım. Bunlar bilinçaltı rüyaları gibi gözüküyor.
Ama niyet edip yat, birşeyler gözükücektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?