- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.241
Canım rıca etsem eşim ve benim için bir kart cekermısın
Canım bu aralar iyi, eskisi kadar dengesiz davranışları yok. Zamanla düzeleceğine, bizim aile yapımıza onun da uyacağına inanıyorum. Konuşmak.... Evet çok denedim, tatlı dille anlatmaya çok çalıştım. Yaptığı her şeyin bilincinde. Ama dediğim gibi ailesinde görgü kuralı olmayınca, kabullenmesi zor oluyor. Hemen tartışmaya başlıyoruz. Halbuki güzel güzel anlat hadi, konuşalım diyen kendisi...Ama konuşsam bir türlü, sussam bir türlü... Egosu çok yükseklerde, kabullenmiyor. Fakında ama kabullenmiyor işte konuşunca Şaşırdım kaldım. Kendisi söylüyor, çok üstüne geliyorum, seni gereksiz yere çok üzüyorum diye ama dediğim gibi konuşmama fırsat bile vermeden hemen kavga... Susuyorum... Bebek istiyorum. Çünkü rahmetli kardeşimin adını yaşatmak istiyorum Allah'ın izniyle ve yaş... Yaşımız ilerliyor. Hayırlı bi zamanda kavuşurum inşallah. Aile terapistini düşüneceğim canım. Teşekkür ederim
Deneyeceğim Tugcecanım. O adımı atacağım, nasıl bilmiyorum ama yapacağım bunu.Çok teşekkür ediyorum sana çok
Bir kartta eşim için bakar mısın, bu tuhaf huylarından vazgeçecek, iyileşecek mi?
Rica ederim canım. Yardımcı olabildiğime sevindim.
canım eşinin karşına bir fırsat çıkıcak bu konuda. büyük ihtimal aile terapisti. buna güvenle ve coşkuyla atlaması lazım.
bunu yaparsa gerisi güzel bir şekilde gelicek.
tuğcecim bana bi kart çekebiirmisin..
canım para konusunda bi kart çeker misin
bakalım hesap kitap nasıl çıkıcak nasıl bi kriz yada yükseliş bekliyor beni
Tuğçe babam için bi kart çeker misin? bu sene ev yapcak mı:44:
Her gün birine baktırıyorum hakkın ödenmez saol canım
bana da bir kart çeker misin canım müsait olduğunda?
bu yıl hamıle kalacakmıyım cok merak edıyorum bana da kart ceker mısın acaba
canım kartın şükret diyor. Sen elindeki güzelliklerin farkına varıp şükrettikçe, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Diğer kartın ise kabuğunu kıracağını söylüyor bu sene için.
Hamilelik için bir adım atman gerekebilir.
Canım konuştum bu konuyuKabul etmedi. Ben öyle şeylere gelemem diyor Başka bir yolum var mı, kartlar ne söylüyor Tugcecanım. İlgine ve yardımına çok çok ama çok teşekkür ederim canım benim
cok tsk ederım bu yaz sonu yenı bır tup bebek tedavısı dusunuyordum bu yazdıkların tam bır ısaret ve umut oldu tsk ederım
bırsey daha ısteyebılırım, saglık sorunları ozellıkle de asırı kılo sorunu olan bırıyım, bu konuda kart cekebılıyorsun yanı ne bıluyım daha saglıklı bırı olabılmek, zayıflamakl, sahıp oldugum hastalıklardan kurtulmak adına bırsey cıkabılıyor mu duye merak ettım ?
bır de son olarak esımle uyumsuzluklar yasıyoruz cok fazla. yıllardır boyle ve zaman zaman kafam karısıyor evlılıgımızın gelecegı ıcın. evlılımızın devamı ya da sonlanması gıbı bırseyler ıcın de bakabılıyoruz bu sekılde ?
Canım kalbimdeki şey için bir kart çeker misin?
canım sağlık konusunda yolun açık gözüküyor.
Ve evren sana sevgisini tüm bereketini sunuyor kollarını aç ve al diyor kartın.
Evlilik için başarı kartı geldi canım.
Zirvede olucaksın herşey geride kalıcak.
pırıl pırıl zirvenin tadını çıkarıcaksın diyor kartın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?