- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.261
Tuğçemm selam banada kart çeker misin?
Tşk ederim cnm Allah gönlüne göre versin inş.
nasıl tsk etsem bılemıyorum sana, ıcıme umut doldu ferahlık geldı. ınsaallah tum bunlar gerceklesırse, kabul edersen eger sana bır hedıye yollamak ısterım umuda cok ıhtıyacım oldugu bır zamanda, kartlar bana umut verdık emek verdın cok sagol.
Amin canım... Seninde Allah gönlüne göre versin.
Dua ettim bugün senin için de.
kartın güç sende diyor canım. gücünü eline almalısın.
Senin içindeki güç Yaradan'ın vermiş olduğu herşeye kadir olan güçtür.
Bu güç herşeyi dönüştürebbilecec ve dileklerini gerçekleştirebilecek bir güç.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına son ver canım.
Gücünü ışığın, sevginin yolunda kullan.
Diğer kartın ise güzellik...
Hayatında güzel gelişmeler olacak.
Sen çevreni güzelleştirdikçe, güzellik yaydıkça bu güzellik senin de hayatına yansıyacak canım.
Cnm Allah razı olsun cnm. Bende valla az evvel sana ettim.
İnş kabul olur dualarımız hayırlısı ile inş.
bana bak bariAŞK için.
elime 3 kart geldi :)
İlki güzellik... etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle.
diğeri yüreğindekileri söyle diyor. kendini sevgiyle ifade ediceğin durumalr olucak.
Diğeri de ışığa git diyor canım. Karanlığı bırak. Düşünce ve konuşmalarınla ışığı yarat. kaBUSUNU değil.
Bunu yapabilirsen karanlık arkanda kalıcak canım.
İstemem mi, yarın doğumgünüm.
Yeni yaşımın getirecekleri neymiş bakalım tuğçecim rica etsem:))
Doğum günün kutlu olsun canım.
İlk kartın dua et diyor. Meleklerine yüreğini dök ve tam olarka ne istediğini söyle ve yollarından çekil.
Duaların en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanıcak.
Diğer kartın ise bilgelik...
İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var canım.
Bu sene iç sesini dinlemeye ağırlık ver.
İç sesin ne yapman gerektiğini biliyor.
Tuğçecim bende rica ediyorum şu sıra çok gerginim, yorgunum, halsizim vs vs bu durumum hangi kategoriye giriyorsa bak lütfn
canım senin içinde minik bir kız çocuğu var ve onun şevkate, güzelliklere, ilgiye ihtiyacı var. Kendine sevgini akıtmalısın. ve sana bunu sunabilecek insanlarlar beraber olmalısın özel hayatında.
Senin hayatıdna bir değişim gözüküyor.
Bu değişimi sevgiyle kabul et.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacak canım.
Canım daha önce benim için kart çekmiştin ve tamda dediğin gibi evimi güzelleştirme arefesindeydim. Kendime birazcık bakım yaptım. Evimin eksiklerini aldım falan :) Çok teşekkür ederim. Benim için bir daha kart çekmeni rica etsem olabilir mi?
Merhabaa...
güvendesin diyor kartın canım. Meleklerin tarafından korunuyorsun ve herşey senin hayrına olması gerektiği gibi gelişiyor.
Sen ve tüm sevdiklerin korunuyorsunuz. Sen neden bu böyle oldu neden şöyle oldu deme. Korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?