Melek Destesi olan var mı??

Tuğçemm selam banada kart çeker misin?
Tşk ederim cnm Allah gönlüne göre versin inş.

Amin canım... Seninde Allah gönlüne göre versin.
Dua ettim bugün senin için de.
kartın güç sende diyor canım. gücünü eline almalısın.
Senin içindeki güç Yaradan'ın vermiş olduğu herşeye kadir olan güçtür.
Bu güç herşeyi dönüştürebbilecec ve dileklerini gerçekleştirebilecek bir güç.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına son ver canım.
Gücünü ışığın, sevginin yolunda kullan.
Diğer kartın ise güzellik...
Hayatında güzel gelişmeler olacak.
Sen çevreni güzelleştirdikçe, güzellik yaydıkça bu güzellik senin de hayatına yansıyacak canım.

Ayy canım ne demek sen mutlu ol yeter.
Allah kalbine göre versin inşallah.

Cnm Allah razı olsun cnm. Bende valla az evvel sana ettim.
İnş kabul olur dualarımız hayırlısı ile inş.

İstemem mi, yarın doğumgünüm.
Yeni yaşımın getirecekleri neymiş bakalım tuğçecim rica etsem:))

Tuğçecim bende rica ediyorum şu sıra çok gerginim, yorgunum, halsizim vs vs bu durumum hangi kategoriye giriyorsa bak lütfn

Canım daha önce benim için kart çekmiştin ve tamda dediğin gibi evimi güzelleştirme arefesindeydim. Kendime birazcık bakım yaptım. Evimin eksiklerini aldım falan :) Çok teşekkür ederim. Benim için bir daha kart çekmeni rica etsem olabilir mi?

bana bak bari AŞK için.

elime 3 kart geldi :)
İlki güzellik... etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle.
diğeri yüreğindekileri söyle diyor. kendini sevgiyle ifade ediceğin durumalr olucak.
Diğeri de ışığa git diyor canım. Karanlığı bırak. Düşünce ve konuşmalarınla ışığı yarat. kaBUSUNU değil.
Bunu yapabilirsen karanlık arkanda kalıcak canım.

öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.tugcecan bende aşk için isteyebilirmiyim.bakalım bu özel günde kartlar bana ne diyo :)

gecenin bereketi belki de. yüreğim hep sevgi doludur ama karamsarım doğru... çoook teşekkür ederim canım.

Son düzenleme:
İstemem mi, yarın doğumgünüm.
Yeni yaşımın getirecekleri neymiş bakalım tuğçecim rica etsem:))

Doğum günün kutlu olsun canım.
İlk kartın dua et diyor. Meleklerine yüreğini dök ve tam olarka ne istediğini söyle ve yollarından çekil.
Duaların en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanıcak.
Diğer kartın ise bilgelik...
İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var canım.
Bu sene iç sesini dinlemeye ağırlık ver.
İç sesin ne yapman gerektiğini biliyor.

Teşekkür ederim canım.
Güzel dileğin ve güzel yüreğin için:))

Tuğçecim bende rica ediyorum şu sıra çok gerginim, yorgunum, halsizim vs vs bu durumum hangi kategoriye giriyorsa bak lütfn

canım senin içinde minik bir kız çocuğu var ve onun şevkate, güzelliklere, ilgiye ihtiyacı var. Kendine sevgini akıtmalısın. ve sana bunu sunabilecek insanlarlar beraber olmalısın özel hayatında.
Senin hayatıdna bir değişim gözüküyor.
Bu değişimi sevgiyle kabul et.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacak canım.

slm tuğçe, o kadar olumlu yorumların varki, seni gördükçe banada bakarmısın demek geliyor içimden, genel bakabilirmisin acaba :)

Çok doğru gerçekten minik bi kız gibi hep ilgi sevgi istiyorum Hayırlısı olsun herşey için çok teşekkür ederim Allahım bu mübarek gecede tüm dualarını kabul etsin :)

Rica ederim canım.
kartın araştır diyor. Farklı seçenekleri dene, yeni yollar araştır canım.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu ve senin keşfetmen gerekiyor.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha byüyük güzellikler de yaşamına akacak.

teşekkürler canım.
bir tanede yarın için rica edebilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…