Melek Destesi olan var mı??

Tugçe rica etsem bana da bir kart çeker misin?

canım kartın kabuğunu kır diyor.
gĞVENLE, SEVGİYLE KENDİNİ ifade et yada bazı konularda mevcut durumundan çık ve bir adım at.
Artık kendin olma vakti geldi. Diğer kartın ise Affet diyor.
Senin kırgın ya da kızgın olduğun kişi yada kişiler var.
Bunları kendi içinde affedebilirsin. Bu yüreğinin hafiflemesini ve ruhunun özgürleşmesini sağlayacaktır.
Bundan sonra karşına da daha güzel fırsatlar çıkacak canım.

tuğçe benim içinde bir kart çekebilir misin, rica etsemm

canım senin kalbinde bir dileğin var.
Kartın dileğinin olucağını söylüyor.
Yüreğindeki gerçekleşicek bunu bil.
Dileğin sana en hayırlı şekilde ve hayırlı zamanda geliyor.
Diğer kartın ise bir adım at diyor.
Yüreğinin yolunda atacağın bu adım sana tüm kapıları açacak.
İç sesini dinle ve o adımı güvenle at canım.
Meleklerin sana adım adım yol gösteriyorlar.

bende isterim ama

canım sen çocuk istiyormusun?
İstemiyorsan kartın içindeki çocuğa sarıl diyor.
İçinde minik bir kız çocuğu var ve onun güzelliklere ihtiyacı var.
Seni mutlu edecek güzel şeyler yap.
Kendini sev. kendinle barışık ol.
Diğer kartın ise ruhunun huzura ihtiyacı olduğunu söylüyor.
Meditasyon yapabilirsin.
Bu içindeki gücü keşfetmeni sağlayacak.

Bende bi kart isteyebilir miyim?

Bende bi kart isteyebilir miyim?

canım sana başarı kartı geldi.
Zirvede olacaksın ve herşey geride kalacak.
Pırıl pırıl zirvenin tadını çıkaracaksın.
Diğer kartın ise şükret diyor.
Elindeki güzelliklerin farkına varıp şükrettikçe daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Elinde olmayanlara değil, olanları gör ve şükret canım.

Tuğçem arkadaşımın sana selamı var erkek olduyğu için üye olamıyor bu arkadaşım evlenmiş ayrılmış sevdiği kadında ama kadın 7 yıldır hala eşini bekliyor ve buna zamanı var deyip duruyomuş.Ayda da belli mikltarlarda para yolluyomus.Bu beni oyalıyormu acaba diye soruyor canım.Rica etsem ona kart çekermisin

Çok teşekkür ederim pozitif yorumlamanız için, özellikle başarı kartı akademik açıdan sorun yaşadığım şu dönemde çok iyi geldi :)

Aleykümselam...
Aşk kartı geldi arkadaşına.
Onun ihtiyacı olan gerçek aşk.
Gerçek aşkta saf sevgi ,tutku, şevkat vardır.
Arkadaşın ona aşık herhalde ama gerçek aşk olduğunu hissetmiyorum ben bu ilişkinin.
Arkadaşının gerçek aşka ihtiyacı var.

Canım sağol benimde hislerim aynı yönde idi ve uyarmıştım ama sana sorma gereği duydum teşekkür ederim.Çook öpüldünn

Ben o kadar karısık ve kotu bır gun gecırdım kı ıyı nıyetınıze bı anda cok ınandım bende rıca edebılırmıyım? Belkı bıraz huzurlu bı uyku uyuyabılırım , sevgiler

Canım sağol benimde hislerim aynı yönde idi ve uyarmıştım ama sana sorma gereği duydum teşekkür ederim.Çook öpüldünn

Tugce hanıma dırek olarak nası yazabılırım ona bıldırım gıtmıyor heralde kusura bakmayın beceremedım yenı kullanmaya basladım bıde su anda kafam allak bullak oldugu ıcın hıc basmıyor ınanın

tugce burda senın msjını kesınlıkle görur saolsun cok dıkkatlı hıcbır msjı atlamaz cvb verır insanları mutlu eder hep :) demekkı daha görmedı msjlarını özel msj atabılmen ıcın 100 msj yazmıs olman gerekır senın suan 4 olmus daha.sabret tugceye güven :)

yine ben :) cok sıkılıyorum sıkıldıgım konuyla ılgılı bır kart ıstıyorum senın kartların baana iyi geliyo.

canım sen bir ışık işçisisin. Senin hayattaki amacın dokunduğun herkese ışık vermek ve dünyaya ışığı getirmek.
İnsanlara yardım etmek, yön göstermek v.s
Bunu yaptığında zaman bu ışık senin de dünyanı aydınlatacak.
Senin kalbinde bir soru var acaba olacak mı diye evet diyor kartın.
Bu sıkıldığın ne ise bu konuda geleceğin gayet aydınlık.

Canım ne derdin varsa Rabbim alsın götürsün.Ama Tuğçemize özel ulaşmak için 100 mesaj doldurman gerekli
o yüzden özelden ulaşman su an zor.
İstersen buradan yazabilirsin

Ay tesekkur ederım yok ben burdan bekledım zaten bılıyorum o ozel mesaj olayını :) tesekkur ederım cokk guvendım guvendım anladım zaten bende aldım o hıssı hemencecık :)

canım sıkıldıgım konu kalbimdeki soruydu kartımdada evet cıkmıs cok rahatladım demekkı ıstedıgım sey olucak zaten allahım tugceye öyle bı kart cektırtkı dileğim olcakmı olmuycakmı onu bana acıkca söylesın demıstım sen evet dıyor dedin :) seni seviyorum tugce iyiki varsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…