- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.241
Tugçe rica etsem bana da bir kart çeker misin?
tuğçe benim içinde bir kart çekebilir misin, rica etsemm
bende isterim ama
canım sen çocuk istiyormusun?
İstemiyorsan kartın içindeki çocuğa sarıl diyor.
İçinde minik bir kız çocuğu var ve onun güzelliklere ihtiyacı var.
Seni mutlu edecek güzel şeyler yap.
Kendini sev. kendinle barışık ol.
Diğer kartın ise ruhunun huzura ihtiyacı olduğunu söylüyor.
Meditasyon yapabilirsin.
Bu içindeki gücü keşfetmeni sağlayacak.
Bende bi kart isteyebilir miyim?
Tuğçem arkadaşımın sana selamı var erkek olduyğu için üye olamıyor bu arkadaşım evlenmiş ayrılmış sevdiği kadında ama kadın 7 yıldır hala eşini bekliyor ve buna zamanı var deyip duruyomuş.Ayda da belli mikltarlarda para yolluyomus.Bu beni oyalıyormu acaba diye soruyor canım.Rica etsem ona kart çekermisin
Çok teşekkür ederim pozitif yorumlamanız için, özellikle başarı kartı akademik açıdan sorun yaşadığım şu dönemde çok iyi geldi :)
Aleykümselam...
Aşk kartı geldi arkadaşına.
Onun ihtiyacı olan gerçek aşk.
Gerçek aşkta saf sevgi ,tutku, şevkat vardır.
Arkadaşın ona aşık herhalde ama gerçek aşk olduğunu hissetmiyorum ben bu ilişkinin.
Arkadaşının gerçek aşka ihtiyacı var.
Canım sağol benimde hislerim aynı yönde idi ve uyarmıştım ama sana sorma gereği duydum teşekkür ederim.Çook öpüldünn
Tugce hanıma dırek olarak nası yazabılırım ona bıldırım gıtmıyor heralde kusura bakmayın beceremedım yenı kullanmaya basladım bıde su anda kafam allak bullak oldugu ıcın hıc basmıyor ınanın
yine ben :) cok sıkılıyorum sıkıldıgım konuyla ılgılı bır kart ıstıyorum senın kartların baana iyi geliyo.
tugce burda senın msjını kesınlıkle görur saolsun cok dıkkatlı hıcbır msjı atlamaz cvb verır insanları mutlu eder hep :) demekkı daha görmedı msjlarını özel msj atabılmen ıcın 100 msj yazmıs olman gerekır senın suan 4 olmus daha.sabret tugceye güven :)
Canım sağol benimde hislerim aynı yönde idi ve uyarmıştım ama sana sorma gereği duydum teşekkür ederim.Çook öpüldünn
canım sen bir ışık işçisisin. Senin hayattaki amacın dokunduğun herkese ışık vermek ve dünyaya ışığı getirmek.
İnsanlara yardım etmek, yön göstermek v.s
Bunu yaptığında zaman bu ışık senin de dünyanı aydınlatacak.
Senin kalbinde bir soru var acaba olacak mı diye evet diyor kartın.
Bu sıkıldığın ne ise bu konuda geleceğin gayet aydınlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?