- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.281
Bu gun ayrıldıgım kısının adı guney o kadar cok yuzume sebepsız nefret edıyorum dedı kı cok ıcım acıdı kaldı kı benım nefret etmem gerekırken hala kulagımda cınlıyor sesı o cok kınlı bı ınsan zaten onun ıcın de bı kart bakar mısınız ofkesı gecsın ve gercekten bunları ısteyerek mı soledı sorusu altında nefretının ucup gıtmesını dılıyorum o kadar sebepsız kı sırf cok kıskanıldı sevıldı ve bunaldı dıye ...
çok teşekkürler. tamam yazıcam.:)
Ben öfkeden ve bunaldığından söylemiş olduğunu düşünüyorum. Belki de biraz onu kendi haline bırakıp, aramamanız iyi olacak.
Bir de karta bakıyorum şimdi;
Güneye kabuğunu kır kartı geldi. Sanırım bugün yaptığı da buydu.
Sıkıldığı için kendi özüne dönmek istemiş.
Ve kendini bu şekilde ifade etmiş.
Zincirlerini bugün kırmış diyebiliriz.
Sorunuzun cevabı evet çıktı.
Açıkçası güney nefes alamıyormuş ve kendisine nefes alıcak fırsatlar yaratmak istiyor.
Evet haklısınız zaten bunca laf yeterınce havada ucustu sessız kalacagım cok tesekkur ederım cok ıyısınız kafamda ki soru ısaretlerıne cok yardımcı oldunuz ıcımı rahatlattınız sızde hep sevgıyle kalın ınsallah
canım senin kalbinde bir dileğin var.
Kartın dileğinin olucağını söylüyor.
Yüreğindeki gerçekleşicek bunu bil.
Dileğin sana en hayırlı şekilde ve hayırlı zamanda geliyor.
Diğer kartın ise bir adım at diyor.
Yüreğinin yolunda atacağın bu adım sana tüm kapıları açacak.
İç sesini dinle ve o adımı güvenle at canım.
Meleklerin sana adım adım yol gösteriyorlar.
Merhaba...
İyiyim teşekkürler siz nasılsınız?
Hayrolsun rüyanız.
İşle ilgili halloldu kartı geldi size.
İş konusunda sorun varsa bunu düzeldi bilin.
Bu konu sizin en yüksek hayrınıza olacak şekilde sonuçlanacak.
Şuanda yaşadıkların hissettiklerin ne olursa olsun, şuanda planın tamamen hayırlı şekilde işlediğini bil diyor size kartlarınız.
girdiğim sınavı kazanabilecekmiyim bununla ilgili bir kart rica edebilirmiyim? :)
benim içinde bi kart çekebilir misiniz acabaa :)
inşallah... çok teşekkür ederim.
tuğçe hanım iyi geceler;
rüyamı sizinle paylaşmak istiyorum müsaitseniz.
annem bir kız bebek dünyaya getirmiş.onu doğururken görmedim ama doğmuş bebek ve annem yanyana yatıyorlardı.bebeği kucağıma aldım gerçek gibiydi.ama bebek bazen ölüyo gibi oluyordu bazende kendine geliyor iyi oluyordu.hep sevdim onu.ama içim huzursuzdu bebek ölecekmiş gibi sonra bebek uyudu ve rüyam bitti.
çok tuhaf bir rüyaydı.etkilendim.
iyi geceler bu sene tanıdık varrdı şuan görüşmüyoruz da onun benim hakkında ki görüşleri hakkında bi kart çekermisinz o zamanlarki görüşleri hakkında:44:İyi geceler...
Eğer gördüğünüz bebek güzelse iyi bir haber alabilirsiniz. Arada ölüyor gibi görmeniz maddi anlamda yada başka konularda bazı sıkıntılar olabilir.
Ama aşk hayatınızda yada normal hayatınızda annenizden destek alabilirsiniz.
İyi geceler...
Eğer gördüğünüz bebek güzelse iyi bir haber alabilirsiniz. Arada ölüyor gibi görmeniz maddi anlamda yada başka konularda bazı sıkıntılar olabilir.
Ama aşk hayatınızda yada normal hayatınızda annenizden destek alabilirsiniz.
iyi geceler bu sene tanıdık varrdı şuan görüşmüyoruz da onun benim hakkında ki görüşleri hakkında bi kart çekermisinz o zamanlarki görüşleri hakkında:44:
inşallah sıkıntı yaşamam artık.çok teşekkürler
Ona şükür kartı geldi. Bulunduğu duruma şükreden birisi sanırım.
Bir adım atmayı düşünüyor yada sizin bir adım atmanızı düşünüyor gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?