Melek Destesi olan var mı??

Ben öfkeden ve bunaldığından söylemiş olduğunu düşünüyorum. Belki de biraz onu kendi haline bırakıp, aramamanız iyi olacak.
Bir de karta bakıyorum şimdi;
Güneye kabuğunu kır kartı geldi. Sanırım bugün yaptığı da buydu.
Sıkıldığı için kendi özüne dönmek istemiş.
Ve kendini bu şekilde ifade etmiş.
Zincirlerini bugün kırmış diyebiliriz.
Sorunuzun cevabı evet çıktı.
Açıkçası güney nefes alamıyormuş ve kendisine nefes alıcak fırsatlar yaratmak istiyor.

Evet haklısınız zaten bunca laf yeterınce havada ucustu sessız kalacagım cok tesekkur ederım cok ıyısınız kafamda ki soru ısaretlerıne cok yardımcı oldunuz ıcımı rahatlattınız sızde hep sevgıyle kalın ınsallah

Sevindim yardımcı olabildiğime gerçekten.
Rica ederim...
İnşallah hepimiz sevgiyle kalalım.

çoook tşk ederim tuğçe..

inşallah... çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim Tugçe.
Affedemem çünkü çok günahımı aldılar.
Affetmek Allah'a mahsustur.
Ben onları Allah'a havale ettim.
Rabbim işini bilir elbet :)

Son düzenleme:
benim içinde bi kart çekebilir misiniz acabaa :)

canım senin kartın özgürlük...
Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et.
Meleklerin bunun için çalışıyorlar.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver.
Diğer kartın ise yolunun açık olduğunu söylüyor.
Yolunda uçarak gideceksin.

inşallah... çok teşekkür ederim.

tuğçe hanım iyi geceler;
rüyamı sizinle paylaşmak istiyorum müsaitseniz.
annem bir kız bebek dünyaya getirmiş.onu doğururken görmedim ama doğmuş bebek ve annem yanyana yatıyorlardı.bebeği kucağıma aldım gerçek gibiydi.ama bebek bazen ölüyo gibi oluyordu bazende kendine geliyor iyi oluyordu.hep sevdim onu.ama içim huzursuzdu bebek ölecekmiş gibi sonra bebek uyudu ve rüyam bitti.
çok tuhaf bir rüyaydı.etkilendim.

İyi geceler...
Eğer gördüğünüz bebek güzelse iyi bir haber alabilirsiniz. Arada ölüyor gibi görmeniz maddi anlamda yada başka konularda bazı sıkıntılar olabilir.
Ama aşk hayatınızda yada normal hayatınızda annenizden destek alabilirsiniz.

iyi geceler bu sene tanıdık varrdı şuan görüşmüyoruz da onun benim hakkında ki görüşleri hakkında bi kart çekermisinz o zamanlarki görüşleri hakkında:44:

inşallah sıkıntı yaşamam artık.çok teşekkürler

iyi geceler bu sene tanıdık varrdı şuan görüşmüyoruz da onun benim hakkında ki görüşleri hakkında bi kart çekermisinz o zamanlarki görüşleri hakkında:44:

Ona şükür kartı geldi. Bulunduğu duruma şükreden birisi sanırım.
Bir adım atmayı düşünüyor yada sizin bir adım atmanızı düşünüyor gibi gözüküyor.

inşallah sıkıntı yaşamam artık.çok teşekkürler

Dönem dönem hayatınızda dengesizlikler olmuş.
Bebeğin bir ölür gibi olması bir canlanması o yüzden ama sonunda bebek uyuyor yani huzur başlıyor.
Bebek rüyaları iyiye yorumlanır herzaman.
Bereket anlamına gelebilir yada güzel gelişmeler olacağını gösterebilir ama annenizden olduğunu görmeniz annenizin size bu konularda destek vereceğini gösteriyor. Son olarak bunları söylemek istedim.
Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…