Melek Destesi olan var mı??

Ben o kadar karısık ve kotu bır gun gecırdım kı ıyı nıyetınıze bı anda cok ınandım bende rıca edebılırmıyım? Belkı bıraz huzurlu bı uyku uyuyabılırım , sevgiler

canım bak meleklerin sana yardım ediyorlar gözüküyor burda.
Meleklerin devamlı senin yanındalar.
Yalnız değilsin. Kendini sakın yalnız hissetme.
Meleklerin senin iyiliğin için çalışıyorlar bunu bil ve onlara güven.
Karanlık gününde bile bugün olduğu gibi yanında oldukları gözüküyor.
Gülümse ve onlara güven.
Diğer kartın ise şükret diyor canım.
Meleklerin sana güzellikler akıtmak istiyorlar ama elindekilerin de farkında olmanı istiyorlar.
Elinde tuttukların için şükrettiğinde sana daha çok güzellikler akacak.
Şükrediceğin durumlarla karşılaşacaksın canım.
Kötü bir gün geçirmiş olsanda sonradan bu olayın senin lehine olduğunu göreceksin.

Teşekkürler hakkımdaki güzel düşüncelerin için canım.

kızlar, karşılığında benimde fal bakmam gerekiyor mu bilmiyorum konunun başını okumadım ama bazı arkadaşlar karşılık olarak fal istiyo. Size fal bakamam ama bana da bi kart seçer misiniz, berbat bi adamla birlikteyim ve dahada kötüsü çok aşığım ne olucak benim sonum

Cok guzel ozetlemıssınız aslında tesekkur ederım agzınıza elınıze saglık cok tesekkur ederım ... Bu arada ben beki hanımla bır terapiye gırdım fakat bazı soru ısaretlerım kaldı gecmıs yasam sıfası ıle ılgılı bılgınız var mı sızden bı kac aklıma takılan sey ile ilgili konusmak ısterım sevgıler

Sorunun cevabını bana söylettirdiler demekki canım.
Senin düşüncen bana iletildi. Ne güzel...
Ben de olumlu hissediyorum. Sağolasın sen de iyi ki varsın canım.
Ben de seviyorum seni ve herkesi...

Canım bir karşılığa gerek yok. Senin mutlu olman yeterli.
Ben bakıyorum melek kartı.
senin yüreğinde yapmak istediğin bir şey var.
Bu sana mutluluğu, coşkuyu ve bereketi getirecek.
Ayrılmayı falan mı düşünüyorsun?Yada kafanı dağıtmak için farklı şeyler mi yapmak istiyorsun?
Canım sen kendini ve onu suçluyorsun.
Affet kartı geldi sana.
Yüreğindeki ağırlığı bırak diyor kartın.
İçinde ona karşı bir zehir oluşmuş.
Kendi içinde affedebilirsin. Bunu yaparsan hayatta sana farklı insanlar ve güzel ortamlar sunacak.
iki seçeneğin var ya affedip beraber olacaksın. Yada kendi içinde affedip tek başına yoluna devam edeceksin ve ruhunu özgürleştireceksin.

Çok teşekkür ederim size, evet ayrılmayı düşünüyorum hayırlısı artık

banada biri kart acabilir mi?:26::26: tşk

canım sana başarı kartı geldi.
Zirvede gözüküyorsun sen ve kara bulutlar geride kalacak.
Pırıl pırıl zirvenin tadını çıkaracaksın.
Diğer kartın ise dua et diyor.
Allah'a ve meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne isteidğini söyle ve yollarından çekil. Yani olumsuz düşünme bu konu hakkında.
Duaların hepsi cevaplanır canım ama en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde.
Ve güzellikler gelecek hayatına.
Sen çevrene güzellikler katmaya devam et. sen etrafına iyilik ve güzellik yaydıkça bu güzellik senin hayatına da yansıyacak.

Rica ederim.
Geçmiş yaşam şifasıyla ilgili yazılar okudum ama hiç uygulattırmadım.
Konuşabiliriz tabiki bu konu hakkında.

Çok teşekkür ederim size, evet ayrılmayı düşünüyorum hayırlısı artık

Evet bunu hissettim.
Ve bu ayrılığın sonu hiç te kötü değil.
Hatta mutluluk ve bereket gözüküyor arkasından.
Affedip ruhunuzu özgürleştirip yolunuza devam etmeniz daha doğru olacak hissediyorum.
Melekler de bu yönde mesaj veriyorlar.
Hayırlısı olsun.
Rica ederim.

Bu gun ayrıldıgım kısının adı guney o kadar cok yuzume sebepsız nefret edıyorum dedı kı cok ıcım acıdı kaldı kı benım nefret etmem gerekırken hala kulagımda cınlıyor sesı o cok kınlı bı ınsan zaten onun ıcın de bı kart bakar mısınız ofkesı gecsın ve gercekten bunları ısteyerek mı soledı sorusu altında nefretının ucup gıtmesını dılıyorum o kadar sebepsız kı sırf cok kıskanıldı sevıldı ve bunaldı dıye ...

bende ayrılsammı ayrılmasammı kararsızım. banada bir kart çekseniz.

Rüyalarınıza dikkat edin diyor kartınız bu konuda. Rüyalarda melekleriniz size bir işaret göstERİCEKLER. rüyanızı sonra bana yazın yorumlıyalım. Yalnız bu ilişki sizin dünyanızı karartıyor. Dünyanıza ışık vermeniz gerekiyor.
Ve son olarak yeni bir dünya kartı geldi.
Melekleriniz sizin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya. Bunu hak ettiniz.
Ayrılırsanız da sonrası aydınlık...
süpersiniz. hatta inanılmaz. evet suan büyük bir şirkete alındım ve harika bir işim var :)

Evet direk başarı kartı geldi ordan anlamıştım. Başarılar dilerim ve tebrik ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…