- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.261
Ben o kadar karısık ve kotu bır gun gecırdım kı ıyı nıyetınıze bı anda cok ınandım bende rıca edebılırmıyım? Belkı bıraz huzurlu bı uyku uyuyabılırım , sevgiler
tugce burda senın msjını kesınlıkle görur saolsun cok dıkkatlı hıcbır msjı atlamaz cvb verır insanları mutlu eder hep :) demekkı daha görmedı msjlarını özel msj atabılmen ıcın 100 msj yazmıs olman gerekır senın suan 4 olmus daha.sabret tugceye güven :)
canım bak meleklerin sana yardım ediyorlar gözüküyor burda.
Meleklerin devamlı senin yanındalar.
Yalnız değilsin. Kendini sakın yalnız hissetme.
Meleklerin senin iyiliğin için çalışıyorlar bunu bil ve onlara güven.
Karanlık gününde bile bugün olduğu gibi yanında oldukları gözüküyor.
Gülümse ve onlara güven.
Diğer kartın ise şükret diyor canım.
Meleklerin sana güzellikler akıtmak istiyorlar ama elindekilerin de farkında olmanı istiyorlar.
Elinde tuttukların için şükrettiğinde sana daha çok güzellikler akacak.
Şükrediceğin durumlarla karşılaşacaksın canım.
Kötü bir gün geçirmiş olsanda sonradan bu olayın senin lehine olduğunu göreceksin.
canım sıkıldıgım konu kalbimdeki soruydu kartımdada evet cıkmıs cok rahatladım demekkı ıstedıgım sey olucak zaten allahım tugceye öyle bı kart cektırtkı dileğim olcakmı olmuycakmı onu bana acıkca söylesın demıstım sen evet dıyor dedin :) seni seviyorum tugce iyiki varsın :)
Teşekkürler hakkımdaki güzel düşüncelerin için canım.
kızlar, karşılığında benimde fal bakmam gerekiyor mu bilmiyorum konunun başını okumadım ama bazı arkadaşlar karşılık olarak fal istiyo. Size fal bakamam ama bana da bi kart seçer misiniz, berbat bi adamla birlikteyim ve dahada kötüsü çok aşığım ne olucak benim sonum
Canım bir karşılığa gerek yok. Senin mutlu olman yeterli.
Ben bakıyorum melek kartı.
senin yüreğinde yapmak istediğin bir şey var.
Bu sana mutluluğu, coşkuyu ve bereketi getirecek.
Ayrılmayı falan mı düşünüyorsun?Yada kafanı dağıtmak için farklı şeyler mi yapmak istiyorsun?
Canım sen kendini ve onu suçluyorsun.
Affet kartı geldi sana.
Yüreğindeki ağırlığı bırak diyor kartın.
İçinde ona karşı bir zehir oluşmuş.
Kendi içinde affedebilirsin. Bunu yaparsan hayatta sana farklı insanlar ve güzel ortamlar sunacak.
iki seçeneğin var ya affedip beraber olacaksın. Yada kendi içinde affedip tek başına yoluna devam edeceksin ve ruhunu özgürleştireceksin.
banada biri kart acabilir mi?:26::26: tşk
Cok guzel ozetlemıssınız aslında tesekkur ederım agzınıza elınıze saglık cok tesekkur ederım ... Bu arada ben beki hanımla bır terapiye gırdım fakat bazı soru ısaretlerım kaldı gecmıs yasam sıfası ıle ılgılı bılgınız var mı sızden bı kac aklıma takılan sey ile ilgili konusmak ısterım sevgıler
Çok teşekkür ederim size, evet ayrılmayı düşünüyorum hayırlısı artık
bende ayrılsammı ayrılmasammı kararsızım. banada bir kart çekseniz.
süpersiniz. hatta inanılmaz. evet suan büyük bir şirkete alındım ve harika bir işim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?