Melek kartları açıyorum :)

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur

bana kart açabilir misin canım?:)

Kpss için bir melek kartı çekebilir misiniz? : )

canım bana da açabilir misin aşk hayatıyla ilgili? bu arada karşılıksız böyle bir şey yapman çok hoş her şey gönlünce olsun :)

bende istiyorum mümkünse

Yemin ederim demin şimdi özelden bir arkadasa açtım, senin şansına ne işse aynı kart çıktı. Çok güzel bir kart bence :)

Nisroc

"Değişime açık olun. Bu dönem “hayır” kelimesini pek kullanmayın. Mucizelere hazır olun. Doğru yolda ilerliyorsunuz. Çok özveri ve güç gerektirse de yolunuzdan dönmeyin. Ben karanlıklardan aydınlığa doğru uçan bir meleğim. Gücünüz azaldığında bunu düşünün. Sizinle beraber aydınlığa ulaşacağız"

Zahmet olmazsa benim için de açar mısınız ?
teşekkür ederim

Kpss için bir melek kartı çekebilir misiniz? : )

Djibril

"Şu anda olasılıklar tam değil. Bekleyin ve diğer seçenekleri de değerlendirin. Aslında siz de, bu işte bir eksiklik olduğunun farkındasınız. Ben size burada yardımcı olmak için varım. Ben bir melek olduğumdan mutluluğunuz benim için çok önemli. Sizin için birçok seçenek var. Önce bekleyin ve izleyin ki en doğrusunu seçebilesiniz. Acele etmeyin. Emin olun kaçan fırsat yoktur, gelecek olan daha iyi bir fırsattır "

Hımm Bir yorumda bulunabilir misiniz peki, tam olarak demek istediği nedir? Akışına bırak gibi bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…