Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
bana kart açabilir misin canım?:)
Cupra
"Siz ışık yayıyorsunuz. Aynı bir melek gibi çevrenizi aydınlatıyorsunuz.
Bu nedenle etrafınıza yardım etmekten vazgeçmeyin. Ben de burada size elimden gelen desteği vereceğim."
Bende istereeeemmmmmm canımm =)
Eyvallah kardeşim ..
Och
"Zafer! Sonunda meyveleri toplamaya başlıyorsunuz. Çalışmaya devam.
Eğer bu yolda sorunla karşılaşırsanız dönün ve içinizden gelen sesi dinleyin. Hemen doğru yola yöneleceksiniz"
bende istiyorum mümkünse
Kpss için bir melek kartı çekebilir misiniz? : )
Djibril
"Şu anda olasılıklar tam değil. Bekleyin ve diğer seçenekleri de değerlendirin. Aslında siz de, bu işte bir eksiklik olduğunun farkındasınız. Ben size burada yardımcı olmak için varım. Ben bir melek olduğumdan mutluluğunuz benim için çok önemli. Sizin için birçok seçenek var. Önce bekleyin ve izleyin ki en doğrusunu seçebilesiniz. Acele etmeyin. Emin olun kaçan fırsat yoktur, gelecek olan daha iyi bir fırsattır "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?