Aşk ve iş için iki tane istesem çok mu abartmış olurum
Çok zahmet vermeyeceksem ben de bir kart alabilir miyim :)
Lütfen lütfen lütfen :)
lütfen bana daçok sevinirim
Bana da açar mısın bir kart?
canım çok teşekkür ederim inanılmaz, tam duymak istediğim şeyi söyledi :) konumu gördüysen anlarsın
Baş melek Mikail
"Ben sana hayatında yapmak istediğin değişiklikleri yapabilme gücünü veriyorum, hep seninle birlikteyim. Eğer evinde ya da işinde bir değişiklik yapmak istersen sadece benden yardım iste.Ben senin için en doğrusunu en yumuşak şekilde gerçekleştireceğim."
Ben de rica edebilir miyim
Ben de rica edebilir miyim? :)Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
canım bana da açabilir misin aşk hayatıyla ilgili? bu arada karşılıksız böyle bir şey yapman çok hoş her şey gönlünce olsun :)
Estagfirullah tabiki açarım :)Aşk için
Abel
"Sizi dualarınıza doğru götürüyoruz. Lütfen dinleyin ve de rüyalarınız ve içgüdünüz aracılığı ile ilettiğim adımları takip edin. Beraberce dileklerinize ulaşacağız."
İş için niyetlendim aşk kartı çıktı, sanki ilk açtığımın devamı gibi ya :)
El Avria
"Aşk yeniden kapınızı çalmak üzere. Bu eski bir eşe de depreşen duygular olabilir ya da yepyeni bir aşk hemen yanınızda.Sonunda aşk ve şehvet için olan dualarınızın cevabı geliyor. Ben aşk meleğiyim. Kalbinizi açarsanız çok yakında, kalbiniz yeniden delicesine çarpmaya başlayacak. Ancak utangaç olmayın, siz de hislerinizi karşınızdakine söylemelisiniz"
çok çoook teşekkür ederim :)Rica ederim :) ALLAH herkesin gönlüne göre versin. INSALLAH. AMIN
Antoinette
"Bu sorunu çözebilmek için diğer insanlara daha merhametli yaklaşmalısınız. Diğer insanların karakteri ve davranışlarıyla ilgili önyargılarınız yüzünden bu yanlış anlaşılma meydana geldi. Bunu çözebilmek için onları tekrar değerlendirmeniz gerekiyor. Birini sadece “iyi” veya “kötü” olarak görmek yerine biraz merhamet gösterin, çünkü herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor."
Zahmet olmazsa benim için de açar mısınız ?
teşekkür ederim
Ama ben de istemistim ki. Boynu bukuk kaldim. :) tesekkur ederim simdiden... :)Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
Teşekkür ederiiiiimmmmm:)Ariel
"Yeni fiziksel ve ruhsal deneyimler yaşayacaksın. Bunun için izin ver, dua et, meditasyon yap, çalış. Bu senin hayal gücün değil, gerçekten sen ruhsal dünyaya bağlı bir fiziksel canlısın. Ben oldukça kalabalık bir grup melekten sadece biriyim. Sana dünyada kitap, seminer, danışmanlar gibi birçok alet yollayarak bu konulardaki bilgini artıracağız. Sakın bu hediyeden korkma. Bu ışığını başkaları için de kullan."
bende bende :)
Ben de rica edebilir miyim? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?