Melek kartları açıyorum :)

Aşk ve iş için iki tane istesem çok mu abartmış olurum

Estagfirullah tabiki açarım :)Aşk için

Abel

"Sizi dualarınıza doğru götürüyoruz. Lütfen dinleyin ve de rüyalarınız ve içgüdünüz aracılığı ile ilettiğim adımları takip edin.
Beraberce dileklerinize ulaşacağız."

İş için niyetlendim aşk kartı çıktı, sanki ilk açtığımın devamı gibi ya :)

El Avria

"Aşk yeniden kapınızı çalmak üzere. Bu eski bir eşe de depreşen duygular olabilir ya da yepyeni bir aşk hemen yanınızda.Sonunda aşk ve şehvet için olan dualarınızın cevabı geliyor. Ben aşk meleğiyim. Kalbinizi açarsanız çok yakında, kalbiniz yeniden delicesine çarpmaya başlayacak. Ancak utangaç olmayın, siz de hislerinizi karşınızdakine söylemelisiniz"

Çok zahmet vermeyeceksem ben de bir kart alabilir miyim :)
Lütfen lütfen lütfen :)

Tabii ki :)

Ariel

"Yeni fiziksel ve ruhsal deneyimler yaşayacaksın. Bunun için izin ver, dua et, meditasyon yap, çalış. Bu senin hayal gücün değil, gerçekten sen ruhsal dünyaya bağlı bir fiziksel canlısın.Ben oldukça kalabalık bir grup melekten sadece biriyim. Sana dünyada kitap, seminer, danışmanlar gibi birçok alet yollayarak bu konulardaki bilgini artıracağız. Sakın bu hediyeden korkma. Bu ışığını başkaları için de kullan"

lütfen bana da çok sevinirim

Baş melek Mikail

"Ben sana hayatında yapmak istediğin değişiklikleri yapabilme gücünü veriyorum, hep seninle birlikteyim. Eğer evinde ya da işinde bir değişiklik yapmak istersen sadece benden yardım iste.Ben senin için en doğrusunu en yumuşak şekilde gerçekleştireceğim."

Bana da açar mısın bir kart?

Otheos

"İnançlı olun, en yakın zamanda beklediğiniz maddi güce kavuşuyorsunuz.Tüm sıkıntı ve korkularınızı bana bırakın. Kollarınızı açıp size gelecek olan olasılıkları kucaklayın. Hiç beklemediğiniz yerden, beklemediğiniz bir zamanda gelecek bir imkanla refaha kavuşacaksınız"

canım çok teşekkür ederim inanılmaz, tam duymak istediğim şeyi söyledi :) konumu gördüysen anlarsın

Ben de rica edebilir miyim

Ariel

"Yeni fiziksel ve ruhsal deneyimler yaşayacaksın. Bunun için izin ver, dua et, meditasyon yap, çalış. Bu senin hayal gücün değil, gerçekten sen ruhsal dünyaya bağlı bir fiziksel canlısın. Ben oldukça kalabalık bir grup melekten sadece biriyim. Sana dünyada kitap, seminer, danışmanlar gibi birçok alet yollayarak bu konulardaki bilgini artıracağız. Sakın bu hediyeden korkma. Bu ışığını başkaları için de kullan."

Ben de rica edebilir miyim? :)

canım bana da açabilir misin aşk hayatıyla ilgili? bu arada karşılıksız böyle bir şey yapman çok hoş her şey gönlünce olsun :)

Rica ederim :) ALLAH herkesin gönlüne göre versin. INSALLAH. AMIN

Antoinette

"Bu sorunu çözebilmek için diğer insanlara daha merhametli yaklaşmalısınız. Diğer insanların karakteri ve davranışlarıyla ilgili önyargılarınız yüzünden bu yanlış anlaşılma meydana geldi. Bunu çözebilmek için onları tekrar değerlendirmeniz gerekiyor. Birini sadece “iyi” veya “kötü” olarak görmek yerine biraz merhamet gösterin, çünkü herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor."

Ya bu kadar olur
Çoook teşekkür ederiiiiim, Allah razı olsun

çok çoook teşekkür ederim :)

Zahmet olmazsa benim için de açar mısınız ?
teşekkür ederim

Fabriel

"Şu anda isteğinizi hayal edin ve gözünüzün önünde canlandırın. Olumsuzu düşünmeyin.
Tanrıya ve meleklere, “Bundan benim için ne var?” diye soruyorsunuz. Karar vermek için bekliyordunuz. Kendinizi bu yüzden, kapana kapanmış gibi hissediyorsunuz.

Kendi kendinize yanlış karar vermekten çekiniyorsunuz. İstekleriniz aslında, kendi çizeceğiniz bir tablo gibi sizin tarafınızdan oluşturulmayı bekliyor. Yaratıcı olun ve hep olumlu düşünün."

Ama ben de istemistim ki. Boynu bukuk kaldim. :) tesekkur ederim simdiden... :)

Teşekkür ederiiiiimmmmm:)

Calliel

"Umudunuz ve inancınız olsun. Siz görmeseniz de ufukta çok güzel olaylar sizi bekliyor.Ektiğiniz tohumlar yeşeriyor artık. Bu dönemde olumlu düşünmeniz, inançlarınıza sahip çıkmanız çok önemli. Olumsuz düşünce ve insanlardan bu ara uzak durmaya gayret gösterin. Belki ufak adımlarla ilerliyorsunuz,ancak ufukta sizin için inanılmaz güzellikler görünüyor."

Ben de rica edebilir miyim? :)

Anael

"Siz aslında ruhani bir öğretmensiniz. Diğer insanlara huzur veriyor ve ruhani uyanışlarında onlara yol gösteriyorsunuz.Siz bugüne dek birçok insana mesajlarınızla, öğütlerinizle yol gösterdiniz. Doğru yerde doğru kelimeleri kullanma konusunda çok özel bir yeteneğiniz var. Kalbiniz size yazmanızın mı, konuşmanızın mı ya da danışmanlık vermenizin mi daha doğru olacağını söyleyecek. Ya da sadece siz bir dükkanda, manavda sinema da gördüğünüz kimselere o anda söylediklerinizle yol açacaksınız. Bilin ki biz melekler sizi desteklıyoruz. Bizden yardım istediğiniz sürece hep yanınızda olacağız ve elimizden geleni yapacağız."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…