Melek kartları açıyorum :)

Muhtesemmmm. Cuk diye oturdu. Bu kadar olur. Cok sag olun :)

rica etsem bana da bebek için açar mısınız?
anne olmak istiyorum

Calliel

"Umudunuz ve inancınız olsun. Siz görmeseniz de ufukta çok güzel olaylar sizi bekliyor.Ektiğiniz tohumlar yeşeriyor artık. Bu dönemde olumlu düşünmeniz, inançlarınıza sahip çıkmanız çok önemli. Olumsuz düşünce ve insanlardan bu ara uzak durmaya gayret gösterin. Belki ufak adımlarla ilerliyorsunuz ancak, ufukta sizin için inanılmaz güzellikler görünüyor."

çok teşekkür ederim
gecem aydınlandı diyebilirim
her şey gönlünüzce olsun..

rica etsem bana da açar mısınız şuan bir ilişkim yok aşk için açabilir misiniz

Ask için bana da kart acar misiniz :)

Askla ilgili kart geldi :)

El Avria

"Aşk yeniden kapınızı çalmak üzere. Bu eski bir eşe de depreşen duygular olabilir ya da yepyeni bir aşk hemen yanınızda.Sonunda aşk ve şehvet için olan dualarınızın cevabı geliyor. Ben aşk meleğiyim. Kalbinizi açarsanız çok yakında, kalbiniz yeniden delicesine çarpmaya başlayacak. Ancak utangaç olmayın, siz de hislerinizi karşınızdakine söylemelisiniz. "

Ayy on numara yaa sansa bak cok sagolunnn :)

Bende rica etsem :)

Baş melek Gabrielle

"Sizin sanat ve konuşmayı birleştiren çok önemli bir göreviniz var. Lütfen güvensizliğinizin sizi arka plana itmesine izin vermeyin, ben size yardım edeceğim.Sizden tek beklentim dürüstlük ve ortak çalışma ruhu. Bana korkularınızı, üzüntülerinizi, hayallerinizi, sevinç ve karışıklıklarınızı söyleyin. Lütfen sizin için açtığım şans kapılarını fark edip onlardan geçin."

Rica etsem bana da açabilir misiniz :)

Nahaliel

"Yeterli bilginiz olmadığından biraz şaşkın hissediyorsunuz. Bu konunun ehlinden yardım istemelisiniz. Şu anda bir ikilem yaşıyorsunuz. Bunun sebebi ise konu hakkında yeterli bilginiz olmaması. Biraz araştırma yapın, ancak yine de tatmin olmazsanız bu konu hakkında ehil birine danışın. Biz, sizi doğru öğretmene yönlendireceğiz"

Hayırlı geceler. Kariyerim için,istediğim hayal ettiğim yükselişim için bir kart açabilir misiniz? Ardından da sadece,Aşk için? Teşekkürler.

Arkadaşlar şu an çok yoruldum.Yarın açamadıklarım için açıcam.Kimseyi unutmam merak etmeyin.Umarım cevap vererken kimseyi unutmamışım, kusura bakmayın çoğu kişi mesaj atınca sırayı takip etmek zor oluyor.Iyi geceler hepinize, yarın görüşmek üzere:)

Ben dee istiyorummmmm aşk kartı olsun bana daa varsa bir de iş, başarı, okul hangisinden varsa dinlenince size çok zahmet olacak ama bir bakıverin yaaaa

Aşk hayatım ile alakalı benim için de açar mısınız bir tane? =))

Teşekkür ederim, ağzına sağlık.

Tekrar çok teşekkürler
çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…