- 17 Eylül 2013
- 241
- 103
- 323
Muhtesemmmm. Cuk diye oturdu. Bu kadar olur. Cok sag olun :)Anael
"Siz aslında ruhani bir öğretmensiniz. Diğer insanlara huzur veriyor ve ruhani uyanışlarında onlara yol gösteriyorsunuz.Siz bugüne dek birçok insana mesajlarınızla, öğütlerinizle yol gösterdiniz. Doğru yerde doğru kelimeleri kullanma konusunda çok özel bir yeteneğiniz var. Kalbiniz size yazmanızın mı, konuşmanızın mı ya da danışmanlık vermenizin mi daha doğru olacağını söyleyecek. Ya da sadece siz bir dükkanda, manavda sinema da gördüğünüz kimselere o anda söylediklerinizle yol açacaksınız. Bilin ki biz melekler sizi desteklıyoruz. Bizden yardım istediğiniz sürece hep yanınızda olacağız ve elimizden geleni yapacağız."
rica etsem bana da bebek için açar mısınız?
anne olmak istiyorum
Calliel
"Umudunuz ve inancınız olsun. Siz görmeseniz de ufukta çok güzel olaylar sizi bekliyor.Ektiğiniz tohumlar yeşeriyor artık. Bu dönemde olumlu düşünmeniz, inançlarınıza sahip çıkmanız çok önemli. Olumsuz düşünce ve insanlardan bu ara uzak durmaya gayret gösterin. Belki ufak adımlarla ilerliyorsunuz ancak, ufukta sizin için inanılmaz güzellikler görünüyor."
Ask için bana da kart acar misiniz :)
Ayy on numara yaa sansa bak cok sagolunnn :)Askla ilgili kart geldi :)
El Avria
"Aşk yeniden kapınızı çalmak üzere. Bu eski bir eşe de depreşen duygular olabilir ya da yepyeni bir aşk hemen yanınızda.Sonunda aşk ve şehvet için olan dualarınızın cevabı geliyor. Ben aşk meleğiyim. Kalbinizi açarsanız çok yakında, kalbiniz yeniden delicesine çarpmaya başlayacak. Ancak utangaç olmayın, siz de hislerinizi karşınızdakine söylemelisiniz. "
Bende rica etsem :)
Rica etsem bana da açabilir misiniz :)
Otheos
"İnançlı olun, en yakın zamanda beklediğiniz maddi güce kavuşuyorsunuz.Tüm sıkıntı ve korkularınızı bana bırakın. Kollarınızı açıp size gelecek olan olasılıkları kucaklayın. Hiç beklemediğiniz yerden, beklemediğiniz bir zamanda gelecek bir imkanla refaha kavuşacaksınız"
Fabriel
"Şu anda isteğinizi hayal edin ve gözünüzün önünde canlandırın. Olumsuzu düşünmeyin.
Tanrıya ve meleklere, “Bundan benim için ne var?” diye soruyorsunuz. Karar vermek için bekliyordunuz. Kendinizi bu yüzden, kapana kapanmış gibi hissediyorsunuz.
Kendi kendinize yanlış karar vermekten çekiniyorsunuz. İstekleriniz aslında, kendi çizeceğiniz bir tablo gibi sizin tarafınızdan oluşturulmayı bekliyor. Yaratıcı olun ve hep olumlu düşünün."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?