Melek kartı da neymiş ilk kez duyuyorum :103:
O konu sahibinden bende istedim melek kartına bakmasını ama bence mümkün değil ya. Bi kere melek kartlarının anlamı meleklerle irtibata geçmek demekmiş.. Bu mümkün olmayacağı için korkmana gerek
Kartların doğru çıkması da tamamen tesadüf gibi geliyor bana.
ama bazı arkadaslarında bilindi ya puff( benım de zayıf noktam bu işte hemen ınanırım soylenene
inanma böyle şeylere,dert edip kafana da takma..geleceği bilen birileri olsaydı emin ol felaketler önceden önlenirdi..
Geleceği efendimiz bile görmemişken kartların görmesi mümkün mü? Bence için rahat olsun reptomim abla.
hiç doğru olduğunu düşünmüyorum:)
iyi bişey çıktığında inşallah doğrudur diyip seviniyorum enerjimi yükseltiyo..
kötü bişey olunca da aman nasılsa yalan bunlar diyorum hiç takmıyorum
bazıları cidden tutuyo ama o kadarı da zaten ben sallasam tutar
Üç harflilerden sonra birde meleklere danışan türü mü çıktı bu işlerin. Böyle şeylere inanıp da canını sıkma...
canım melek kartları ne işe yarıyor kı ?
benim bıldıgım melek kartları ,hayata daha olumlu
bakabılmen ıcın motive tavsıye kartlarıdır .
baska bı ozellıgı oldugunu bılmıyordum .
bak sımdı ben bı sıteden melek kartı sectım
kartımda şu yazıyor ;
Kaybettiğini düşünme, onların gitmesi gerekliydi ki sen daha güzele ulaşabilesin.
hee dogru vallamotıve amaclı cekıldıgını bılıyorum ben sadece .
canım ben hıc bılmıyorum ne ıse yaradıgını
ama hani kartla beraber yorumda yapılıyormus.
o yoruma moralım bozuldu
O konuyu ben de gördüm cnm ama fal gelecekler ilgili yorumdur meleklerin de kartlara cevap verecek hali yok tabi ki
Falın haram olmasının hikmeti de bu arkadaslar insanı asırı ümit ve ümitsizliğe sürüklüyor
Böyle seylere ihtiyac yok zatn cnm bizlerin yapacagı hayır ve serde Rabb'imize sığınmak dua etmek
İsteklerimiz için helal ve doğru sekilde çabalamak sonunda bize gelen hayirlisidir
Böyle seyler gercekten psikolojiyi bozuyor gelecegi kim bilebilir hele de bir kağıt parçası böyle şeylerle üzülüp sevinmeyin
Repcim bozma moralini bugün cenaze evinden geliyorum hayat o kadar fani ki
Efendimiz buyurmuşlar bakan da baktıktan da cennetin kapısını göremeyecek diye
Aklımızı hiçbir seyin bulandırmasınlar gerek yok sen zaten iyi bir insansın ve hayata karsı elinden geleni yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?