melek kartları güvenilir mi?

tamam canım bılgılerın ıcın cok tesekkur ederım.. yazdın zahmet ettın. haklısın.

kaptırmam ınsallah bundan sonra bakmam da.

cnm çok tatlisin kız üzülme hiç özelden de attım cvp yeni gördüm
Ve söyleneni duyunca daha bir kızdım
Belki olumlu olsun diye icat edilmiş ama sonucu görüyoruz yanlış yerlere gidiyor ne gerek var olumsuz laflara anlamıyorum

işte canım o arkadasta hıssettıgını soyledı. hani ne bıleyım.

zaten ona kasıtlı olsun dıye acmadım konuyu ama moral bozukluguma care aradım bu konuda:13:

işte canım o arkadasta hıssettıgını soyledı. hani ne bıleyım.

zaten ona kasıtlı olsun dıye acmadım konuyu ama moral bozukluguma care aradım bu konuda:13:

Anladim cnm tabi ki kimseyi taslayacak değiliz zaten de sabah gördüm acelem olmasa cevap yazacaktım o konuya gercekte melek kartları ile ilgili hiç bilgim yok ama isin icine sezgileri hisleri ve gelecegi sokarsak bildigin fal oluyor ondan cevap yazacaktım
Bakana da karışmak bana düşmez tabi de sen ozellikle sormuşsun ve sonra böyle kötü bir yorum İnan ben de benzerini yasadım o sözlerin sinek küçük ama mide bulandırıyor cidden
Tatlım bazen arkadaslar dertleşiyor olay anlatıyor insanları taniyorsun ona rağmen kesin yorum yönlendirme yapmilmiyor ki emin olmadıkça bırak tanımadığın kisiye hissi seyler söylemeyi ki ben o hisleri de çok fena buldum
Hiç takma kafana rahat ol cnm

tamam tatlım. sımdı cok cok daha rahatım.

dur bır msj atacagım sana

bahsettiğin tarottaki kartlarmı bilmiyorum canım ama eğer baktırdığın tarot falansa maalesef ben inanıyorum,eşimle evlenmeden önce tesadüfen kahve bittiği için tarot falına baktırmıştım ve kadının her dediği başıma geldi,ailen eşini istemeyecek sana sırt dönecek falan demişti ve kaç çocuğum olcak diye sormuştum,off offf offf senin hamileliğin çok zor olacak demişti,ve ben 3 senedir anne olmaya çalışıyorum,4 aylık bir düşüğüm ve başarısız bir tüp bebek denemem var,eğer tarotsa inanıyorum.

Son düzenleme:

canım adı tarot olarak gecmıyor sanırım ama ıs yorumlamaya gırınce tarota gırebılır mantıken. ben ınanmıyoruım vallahi. ınanmakta ıstemıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ben merak ettım netten baktım,, kartları seçip okuyorsun

tarotun farklı versıyonu,, sadece yorum kısa.

yha inanmıyorum sana bunun için ayrı bi topic hayretlerdeyim...ben sana kötü ne dedim ki..sadece ilerde duygu değişimine uğrayıp aslında istediğin o kisi olmadığını yazdım ve ayrıca diğer yorumlara bakıyorum ...yok işte kızdım bunu yazana falan....ben alıştırma yapıyorum dedim ...ayrıca 6 .hislerim kuveetli kendimi bu konularda geliştirmeye çalışıyorum meslek olarak bunu seçmiycem ....medyum falan olmycam sadece kendim için .....çunku ben eskiden ön görüsü güçlü iken brden yok oldu ve dua ederek geri istedim... ve gerçekten geri gelidiler onun sevincindeyken şu an moral alt üst oldu ...bütün olay bu....anlamıyorum ki ben şuyum buyum idda etmedim ki.....topice insanların gelip baana tşk etmesi hoşuma gidiyo sağolun diyorum başka da bişey demiyorum hemen din tarışmasına çevirdiniz ...

sonuçta bu ongürel de allah vergisi değilmidir..geliştirmeye çalışınca....fena insan mı oluyorum....?bi arkdaş demiş tanıdığın bile yorum yapamıyor...asıl tanıdığn yorum yapması çok basitt...tanımadığın insanın enerjisini hissedip sölemek herkesin harcı değil...

ayrıca bnm topiğme isteyen bakabilir kişilerin sorunlarını nasıl bilebildiğim cevaptır.....sayende konumu kapattım çünkü moralimi alt üst ettin....ve emin ol sana dediğim çıkıcak...

Sen şimdi niye bu kadar sinirlendin ki?
Onun içine şüphe girmiş ve rahatlamak için böyle bi konu açmış.
Ne var bunda?
Sen melek kartları diye konu açarsan o da melek kartları güvenilir mi diye konu açar.
Ben olsam bende aynısını yapardım.
Hem madem böyle bi konu açtın, bununla ilgili her türlü eleştiriye açık olmalısın.
Herkes sevecek, beğenecek, olumlu yorum yapacak diye bişey yok!

inamıyorum böyle şeylere

en doğrusunu katina söylüyor. fala inanmıyoruz ama bir araya gelince de bakmadan duramıyoruz

burda kaç kişi tarot kahve falı iskambil falı üzerine konu açtı ve kimse eleştirilere maruz kalmadı konu güzel güzel aktı isteyen inandı istemeyen inanmadı....o belki bunun üzerine konu açtı ama eleştiriler bana geldi .... zoruma gitti doğrusu...

Emin ol açılan her konuda olumsuz bi yorum yapan üye illa ki vardır. O yüzden boşver takma. Hem arkadaş senin konunu kötülememiş ki, sadece senin dediklerin onu korkutmuş rahatlamak için açmış bu konuyu. Zoruna gidecek bi olay yok. Bence sen fazla alınganlık yapmışsın.

hyr alınganlıkla alaksı yok..kimi işte melek kartları pozitivmiş ama sözde bazların eline geçince kötüye kullanılmış ki...o bnm gördüğümdür kartla alaksı yok ...herneysse yha....ama her duydumuz olumsuz bir şey üzerinde evhamlaşşssak ne olur durumumuz çocukluk yapmış ...

güzelim bak ben seni kesınlıkle kötülemedim. kötülemem de. eger öyle bir yorumum varsa lutfen alıntıla ve bana goster.
buraya yazılanları simdi gördüm.

gercekten bazen tarot, şu bu cıkar dıye korkarım ben. bu yuzden ve gunah oldugu icin baktırmam da

ısmınde melek gectıgı ıcın cok masumane geldı ve baktırdım.
sorun sen degılsın yani kartıma cıkanlardır.

tekrar soyluyorum senı kotulemedım ben ve bosuna alınganlık yapıyorsun. konu senınle degıl bunların gercek olup olmadıgıyla ilgili tamam ?

ve hala da sana soyledıklerım kesınlıkle cıkacak dıyorsun yani beddua mı etmeye calısıyorsun??

pek zannetmiyorum tarot kartı değil sonuçta,belli bir doğruluğu olsa bile bence tarot kadar net yansıtmıyordur gerçekleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…