canım yaa bu kartlar sonradan türemiş kartlardır .
yanı asıl amac mini terapıdır .sen neye ınanırsan
onu gerceklestırırsın olayını saglamak gıbı bırsey .
şimdi herseyın kartları var .astrolojı uzmanı
nuray sayarı'da aşkı kendınıze çagrıstırın diye
aynen boyle melek kartları gıbı bı kart cıkarmıs .
kendın kart secıyorsun ,kartta tavsıye edılene
odaklanıyorsun falan fıstan hıpnoz gıbı bırsey ıste .
canım bu kartların tek amacı dedıgım gıbı sadece
motıve nıyetıne hayata olumlu bakabılmen ıcın
var olan kartlardır .baskada bı ozellıgı yok canım
kendını bu kadar kaptırma .
safişcim Allah razı olsun.
gercekten moralım duzeldı. ben ınanmasamda bu kart ıslerıne ınsanların dedıklerıne cok takan bırıyım.sorunum bu işte.
cok sagol zahmet edıp yazdgın ıcın tatlım sonuna kadar haklısın.
tövbe bundan sonra baktırmam. zaten baktırmıyordum ama yıne de tövbe olsun
cnm çok tatlisin kız üzülme hiç özelden de attım cvp yeni gördüm
Ve söyleneni duyunca daha bir kızdım
Belki olumlu olsun diye icat edilmiş ama sonucu görüyoruz yanlış yerlere gidiyor ne gerek var olumsuz laflara anlamıyorum
işte canım o arkadasta hıssettıgını soyledı. hani ne bıleyım.
zaten ona kasıtlı olsun dıye acmadım konuyu ama moral bozukluguma care aradım bu konuda:13:
Anladim cnm tabi ki kimseyi taslayacak değiliz zaten de sabah gördüm acelem olmasa cevap yazacaktım o konuya gercekte melek kartları ile ilgili hiç bilgim yok ama isin icine sezgileri hisleri ve gelecegi sokarsak bildigin fal oluyor ondan cevap yazacaktım
Bakana da karışmak bana düşmez tabi de sen ozellikle sormuşsun ve sonra böyle kötü bir yorum İnan ben de benzerini yasadım o sözlerin sinek küçük ama mide bulandırıyor cidden
Tatlım bazen arkadaslar dertleşiyor olay anlatıyor insanları taniyorsun ona rağmen kesin yorum yönlendirme yapmilmiyor ki emin olmadıkça bırak tanımadığın kisiye hissi seyler söylemeyi ki ben o hisleri de çok fena buldum
Hiç takma kafana rahat ol cnm
bahsettiğin tarottaki kartlarmı bilmiyorum canım ama eğer baktırdığın tarot falansa maalesef ben inanıyorum,eşimle evlenmeden önce tesadüfen kahve bittiği için tarot falına baktırmıştım ve kadının her dediği başıma geldi,ailen eşini istemeyecek sana sırt dönecek falan demişti ve kaç çocuğum olcak diye sormuştum,off offf offf senin hamileliğin çok zor olacak demişti,ve ben 3 senedir anne olmaya çalışıyorum,4 aylık bir düşüğüm ve başarısız bir tüp bebek denemem var,eğer tarotsa inanıyorum.
ben merak ettım netten baktım,, kartları seçip okuyorsun
tarotun farklı versıyonu,, sadece yorum kısa.
kızlar dün bir arkadasın konusunda görmüstüm ilk defa bu kart olayını.
ben de baktırdım (tabi fal degilmiş olsa baktırmazdım) ilk sorduguma verdıgı cevap dogru cıktı. sonra 2. sorumda hic beklemedıgım bır sey cıktı.
o kadar moralim bozuldu ki. inanmak istemıyorum.(arkadas ıcın demıyorum bunu sadece sorun gercek olup olmadıgı)
ama sizce güvenilir mi? bılenınız var mı arkadaslar?(
Sen şimdi niye bu kadar sinirlendin ki?
Onun içine şüphe girmiş ve rahatlamak için böyle bi konu açmış.
Ne var bunda?
Sen melek kartları diye konu açarsan o da melek kartları güvenilir mi diye konu açar.
Ben olsam bende aynısını yapardım.
Hem madem böyle bi konu açtın, bununla ilgili her türlü eleştiriye açık olmalısın.
Herkes sevecek, beğenecek, olumlu yorum yapacak diye bişey yok!
burda kaç kişi tarot kahve falı iskambil falı üzerine konu açtı ve kimse eleştirilere maruz kalmadı konu güzel güzel aktı isteyen inandı istemeyen inanmadı....o belki bunun üzerine konu açtı ama eleştiriler bana geldi .... zoruma gitti doğrusu...
Emin ol açılan her konuda olumsuz bi yorum yapan üye illa ki vardır. O yüzden boşver takma. Hem arkadaş senin konunu kötülememiş ki, sadece senin dediklerin onu korkutmuş rahatlamak için açmış bu konuyu. Zoruna gidecek bi olay yok. Bence sen fazla alınganlık yapmışsın.
hyr alınganlıkla alaksı yok..kimi işte melek kartları pozitivmiş ama sözde bazların eline geçince kötüye kullanılmış ki...o bnm gördüğümdür kartla alaksı yok ...herneysse yha....ama her duydumuz olumsuz bir şey üzerinde evhamlaşşssak ne olur durumumuz çocukluk yapmış ...
kızlar dün bir arkadasın konusunda görmüstüm ilk defa bu kart olayını.
ben de baktırdım (tabi fal degilmiş olsa baktırmazdım) ilk sorduguma verdıgı cevap dogru cıktı. sonra 2. sorumda hic beklemedıgım bır sey cıktı.
o kadar moralim bozuldu ki. inanmak istemıyorum.(arkadas ıcın demıyorum bunu sadece sorun gercek olup olmadıgı)
ama sizce güvenilir mi? bılenınız var mı arkadaslar?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?