Melek Kızım ve Melek Oğluma...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bademcim uzme kendini nolursun canim..
senin guzel dusuncelerde olman lazim simdi..
icinde sana tutunmaya calisan kucucuk yavrun var..

Çok kötü oldum arkadaşlar..nette bir şey ararken bu fotoğraf beni mahvetti...Zaten aklımdalar sürekli..ağlamaktan yazamıyordum..bir süre için kapattım kk yi..biraz ağlayıp boşalınca tekrar açtım..şimdi meleklerimin kardeşinin gelme umuduyla yaşıyorum ben...

bebeklerim elimdeyken aynen aynen aynen böyleydiler.........

senin için zor bi gece sanırım bademim... haklısın... ama belki de için de yeşeren bir tomurcuk var şuan. moralli ol annesi lütfen zor ama lütfen.

okurken çok duygulandım. çok üzücü olmalı. güçlü olmaya çalış. inşallah kardeşleri sağsalim gelir. onun kokusuyla birazcık da olsa teselli bulursun umarım.

okurken çok duygulandım. çok üzücü olmalı. güçlü olmaya çalış. inşallah kardeşleri sağsalim gelir. onun kokusuyla birazcık da olsa teselli bulursun umarım.

Umarım..Ama ikisinin yeri hep ayrı olucak benim için....

Bademcim allah senin yaşadığın gibi bi olayla sınamasın kimseyi. çok zor olmalı. tabi kio nların yeri sen de hep ayrı kalacak. ama bi bebeğin olsun dilerim ki, allah sağlıklı, akıllı, hayırlı ve uzun ömürlü olanını versin bu defa. allah yardımcın olsun.

Amin canım:Saruboceq:

bademcim allah sana sabır versin.kaç haftalıkken doğum yaptın erken doğum tehliken varmıydı bunları soruyorum çünkü benim erken doğum tehlikem var daha çok küçük.

bademcim allah sana sabır versin.kaç haftalıkken doğum yaptın erken doğum tehliken varmıydı bunları soruyorum çünkü benim erken doğum tehlikem var daha çok küçük.

18 haftalıkken canım..drlar her şey yolunda diyorlardı..erken doğum tehlikesinden bahseden olmadı..değilse önlemimi alıp serklaj yaptırırdım....

Allahına kurban oldugum ıkı gozum ılkdefa okudugum olay benı hungur hungur aglatıyo
dayanamıcam ben bıraz cıkıp gelıcem
ıkı gozum cnnm benım sana ne dıyım ben Allahım ne buyuk ımtıhan ALLAHIM yar ve yardımcınız olsun
senınde esınınde acısını unutturucak evlatlar nasıp etsın sızee

Son düzenleyen: Moderatör:
sözün bittiği yer bu olsa gerek.
aklım durdu.
Rabbim sabır versin eminim çok zordur. ben okurken dayanamadım sen yaşarken nasıl dayandın.
ALLAH bir daha böyle acı yaşatmasın.

canımmmm ilk kez duydumm geç olduu affet gülümmmm
görebilsen gözyaşlarımı keşke...
rabbim sana dayama gücü versin inş...
o iki melek cennette birer şefeatçin olarak seni karşılayacaklardır inş...
canım benimm söyeleyecek bişiy bulamıom kii içimdekileri anlatmaya...
sana sonsuz bi sabır versin rabbim..
iki gözüm benimm kıyamam ben sana,allah yardımcın olsunnn...

çok kötüyüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum
badem cnmm :gitme:koca yürekli insann gözlerim dolu dolu şaşkınca bakıyorum
niyetimiz acını tazelemek değil
rabbim bir daha böyle imtihan vermesin cnm
sen çok değerlisin bunu unutma herşey gönlünce ve hayırlısıyla olsun cnm
mübarek bu kandil gecesinde dualarımız seninle bebeğim

canım kardeşim derdi veren rabbim dermanınıda verir inşallah
benimde başıma gelmişti böyle birşey yalnız benimkinin ayı daha azdı
o zaman çok çok üzüldüm
sonra küçük oğlum doğdu dedimki o düşmeseydi bu oğlumu görmeyecektim
sende inşallah kısa zaman sonra bebeğini seversin kucağında
rabbim bu acını unutturacak daha büyük acı vermesin dilerim

en korktuğum en ürktüğüm şeyleri yamışsın..

burda kimlerin kaybettikleri melekleri için ne gözyaşları akıttım allah bilir..bu gecede mahf oldum acını okurken yaşadım resmen..

rabbim sanada eşinede çok büyük sabırla versin..
insan oğlu taş değilki unutabilsin,keşke silip atabilseydin o anları olayların hepsini hafızandan ama nafile..

şu mübarek gecede yüreğine su serpmek acını hafifletmeyi çok çok isterdim.. keşke yapılabilecek çok şey olsaydı..

bu gece senin için dua edicem,umarım rabbim size yine hayırlısıyla evlatlar nasip eder ve böyle bir imtihanı bir daha asla ne size nede bir başkasına yaşatmaz...

bizlerde hep mutluluk haberlerine sevinç gözyaşları dökeriz umarım...

Bitanelerim,meleklerim,minciklerim,canımın içleri...

Galiba kardeşiniz gelmek istemiyor...

Çok üzgünüm...mafoldumben mafoldumben

şş klava: ıns gelıcek azıcık naz yapıyo annesii uzme kendını rahat oll canımıniçi

Bitanelerim,meleklerim,minciklerim,canımın içleri...

Galiba kardeşiniz gelmek istemiyor...

Çok üzgünüm...mafoldumben mafoldumben

lütfen gülüm yapma böyleee..naz yapıo balın sana.az bi zaman sonra gelicektir inş...sıkma canını lütfennn...
kandil gecesi sana o kadar çok dua ettim ki rabbim ismen edilen duaların karşılığını verir.bi gün senin hamileyim dediiğin gün gelecek ve allahın izniyle hepimiz sevinç gözyaşları akıtıcaz...canımsınnnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…