E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Kızım ...........
Seni çok özledim ben..................
Kardeşini de çok özledim...................
:çok üzgünüm:
Allahım seni dünyanın en mutlu insanı yapar İnşallah
canim bademcimmm rabbim sana annelik duygusunu tekrardan yasatsin insallahhhhh canim uzulme ne olur guclu olmaya calis ins tekrardan anne olucaksin :teselli:
badem cım allah sabır versınnnn ıns tekrar tadarsın anneliği onalar melek oldu annesııı
çok üzülüyorum çok... hikayeni okuduğumdan beri aklımdasın badem eğer her kimsen Allah sana en zor sınavlardan birini yaşatmış. inşallah en güzel mutlulukları da yaşatır yakında. güçlü ol güzelim
Küçücükken başucumda
Bana ninni söylerdin
Sabahları uyanınca
Beni okşar severdin
Benim annem güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yine
Bugün hala kulağımda
Çınlıyor tatlı sesin
Benim annem kalbimin sen
En güzel yerindesin
Benim annem güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yine
Bu şarkı yine ağlatmaya başladı beni senağlama senağlama
Miniciklerim,küçücüklerim..Kucağıma ,kollarıma alamadım ki sizi doya doya..
Sesinizi duyamadım ki..
Uyutamadım ki...
Ninniler de söyleyemedim..senağlama senağlama
Onların mezarda olması canımı çok yakıyor...............
Bademcim inan bana onlar bizim halimize üzülüyor şimdi...Acınacak durumda olanlar onlar değil..Perdenin arkasını göremediğimiz için böyleyiz biz,bilemiyoruz nasıllar şimdi...Ama bir gün perde kalkacak...Bunu unutma olur mu canım ?Kavuşacağız bitanelerimize...
vuslat ve badem
sizleri çok iyi anlayan biriside benim.Bende 37+5 te bebeğimi kalp atışları duyulmadığı için kaybettim.Üzerinden 2 ay geçti.Ama bebeğim bir an olsun aklımdan çıkmıyor.Ben,bebeğim cennette diye teselli buluyorum,onu çok özlüyorum ama biliyorumki onu bir gün kucağıma alıp koklayacağım....ınşallah Allah bizlere bir daha böyle bir acı yaşatmaz canlarım...6 ayımın dolmasını bekliyorum.Sonra bebek istiyorum tekrar,bebeğime benzeyen bir kardeş istiyorum,tıpkı onun gibi olsun istiyorum...öpüyorum sizleri...
Canım çok başın sağolsun,Allah bir daha evlat acısıyla imtihan etmesin bizleri inşallah..Biz de bu gün bebeklerimin mezarına gittik..Onlara ne kadar çok sevdiğimi söyledim yine...Ama keşke bunu gözlerinin içine bakarak söyleyebilme şansım olsaydı..Ama olmadı..İnşallah cennette kavuşuruz yavrukuşlarımıza..
Allah hepimize sabırların en büyüğünü versin..
Onlar her zaman kalbimizin en derin yerinde..Yerleri hiç bir zaman dolmayacak....
Canım benim senin çok iyi anlıyorum.Bende bebeğimin mezarına gittiğimde toprağını kokluyorum belki kokusunu alırım diye...Malesef ben bebeğimi hiç görmedim .Keşke görseydim diyorum şimdiBende konuşuyorum bebeşimle,bende ona onu çok sevdiğimi söylüyorum...Aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşım...İnşallah bir daha böyle bir acı yaşamayız,dualarım sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?