Melek Kızım ve Melek Oğluma...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa badem yapma böyle.....telafısı yok ...acını dındırecek cümlem yok..ama meleklerın yukarda üzülüyolar anam be yapma...

Kızım ...........

Seni çok özledim ben..................

Kardeşini de çok özledim...................

:çok üzgünüm:

Bademcim seni böyle görünce çok üzülüyorum canım... acın büyük elbet hiçbir söz tarif edemez ama nolur yıpratma kendini... İnş Allah sana en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip eder meleklerin sana yeni bir kardeş gönderecektir inanıyorum... Ben kendimi böyle avutuyorum canım ve sabırla beklicem:çok üzgünüm:senağlama

çok üzüldüm canım allah sana ve eşine sabır versin.....diyecek söz bulamıyorum...başınız sağolsun...

:çok üzgünüm:
unutma zaman en iyi ilaç..

seni anlayabiliyorum badem,bende 5 ay önce 34 haftalık ölü doğum yaptım,kızımı kaybettim.herşey yolunda giderken,doğum için gün sayarken,dört gözle kucağıma alacağım,o mis kokusunu duyacağım günü beklerken o gitti..5 ay geçti ama acısı bugün gibi.ben mezarına bile gidemiyorum,cesaretim yok

diyecek hiçbişey bulamıyorum bademim Allah bi daha evletle imtihan etmesin seni meleklerinle cennette buluşursunuz inşaalah inşaallah tez vakitte yeni bir meleğin olur canım benim

Allahım seni dünyanın en mutlu insanı yapar İnşallah

canim bademcimmm rabbim sana annelik duygusunu tekrardan yasatsin insallahhhhh canim uzulme ne olur guclu olmaya calis ins tekrardan anne olucaksin :teselli:

Küçücükken başucumda
Bana ninni söylerdin
Sabahları uyanınca
Beni okşar severdin

Benim annem güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yine

Bugün hala kulağımda
Çınlıyor tatlı sesin
Benim annem kalbimin sen
En güzel yerindesin

Benim annem güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yine

Bu şarkı yine ağlatmaya başladı beni senağlama senağlama

Miniciklerim,küçücüklerim..Kucağıma ,kollarıma alamadım ki sizi doya doya..

Sesinizi duyamadım ki..

Uyutamadım ki...

Ninniler de söyleyemedim..senağlama senağlama

Onların mezarda olması canımı çok yakıyor...............

badem cım allah sabır versınnnn ıns tekrar tadarsın anneliği onalar melek oldu annesııı

çok üzülüyorum çok... hikayeni okuduğumdan beri aklımdasın badem eğer her kimsen Allah sana en zor sınavlardan birini yaşatmış. inşallah en güzel mutlulukları da yaşatır yakında. güçlü ol güzelim

badem cım allah sabır versınnnn ıns tekrar tadarsın anneliği onalar melek oldu annesııı

Amin,Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah............

Bademcim inan bana onlar bizim halimize üzülüyor şimdi...Acınacak durumda olanlar onlar değil..Perdenin arkasını göremediğimiz için böyleyiz biz,bilemiyoruz nasıllar şimdi...Ama bir gün perde kalkacak...Bunu unutma olur mu canım ?Kavuşacağız bitanelerimize...

Onun umuduyla teselli buluyorum....

Amin inşallah vuslatçığım....:çok üzgünüm::Saruboceq:

vuslat ve badem

sizleri çok iyi anlayan biriside benim.Bende 37+5 te bebeğimi kalp atışları duyulmadığı için kaybettim.Üzerinden 2 ay geçti.Ama bebeğim bir an olsun aklımdan çıkmıyor.Ben,bebeğim cennette diye teselli buluyorum,onu çok özlüyorum ama biliyorumki onu bir gün kucağıma alıp koklayacağım....ınşallah Allah bizlere bir daha böyle bir acı yaşatmaz canlarım...6 ayımın dolmasını bekliyorum.Sonra bebek istiyorum tekrar,bebeğime benzeyen bir kardeş istiyorum,tıpkı onun gibi olsun istiyorum...öpüyorum sizleri...

Canım çok başın sağolsun,Allah bir daha evlat acısıyla imtihan etmesin bizleri inşallah..Biz de bu gün bebeklerimin mezarına gittik..Onlara ne kadar çok sevdiğimi söyledim yine...Ama keşke bunu gözlerinin içine bakarak söyleyebilme şansım olsaydı..Ama olmadı..ınşallah cennette kavuşuruz yavrukuşlarımıza..
Allah hepimize sabırların en büyüğünü versin..
Onlar her zaman kalbimizin en derin yerinde..Yerleri hiç bir zaman dolmayacak....

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım benim senin çok iyi anlıyorum.Bende bebeğimin mezarına gittiğimde toprağını kokluyorum belki kokusunu alırım diye...Malesef ben bebeğimi hiç görmedim .Keşke görseydim diyorum şimdi Bende konuşuyorum bebeşimle,bende ona onu çok sevdiğimi söylüyorum...Aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşım...İnşallah bir daha böyle bir acı yaşamayız,dualarım sizlerle...

Melekçiğim,bilemiyorum ki görmek mi iyi yoksa görmemek mi...

Ben iki bebeğimi de gördüm çünkü kendi evimde banyoya zor koşmuştum...Pıhtı düştü sandım...Pantolonu indirdim bir baktım erkek bebeğimi doğurmuşum bile..Daha ne olduğunu anlamaya çalışırken kız bebeğim de kardeşinin üzerine düştü..İki bebeğim de hareket ediyorlardı ve parmağımla yokladığımda kalplerinin pıt pıt çarptığını hissettim...Kürtaj sonrası da ertesi günm bebeklerimi almadan gitmek istemediğimi söyledim..Küçük kefenleri ile geldi bebeklerim..Açıp baktım bebeklerimin yüzüne..Yüzlerini beynime iyice kazımak istedim..Öpemedim,ciltleri çok inceydi,zarar vericem diye korktum..Çok zor böylesi..Onları çok özlüyorum..Temmuz annesi olucaktım..Ama kendi doğum günümde 14 şubatta bebeklerimi doğurup mezara gömdüm..

Şimdi tekrar hamile kalma hayali kuruyorum..Ama bir daha asla aynı isimleri koymayacağım..Ada kızım ve Ege oğlum canım yavrukuşlarım asla ne kalbimden ne de beynimden silinmeyecek..Öbür dünyada onlara kavuşacağım zamanın hayali aklımda hep..Bununla teselli oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…