- Konu Sahibi EU2
-
Melekçiğim,bilemiyorum ki görmek mi iyi yoksa görmemek mi...
Ben iki bebeğimi de gördüm çünkü kendi evimde banyoya zor koşmuştum...Pıhtı düştü sandım...Pantolonu indirdim bir baktım erkek bebeğimi doğurmuşum bile..Daha ne olduğunu anlamaya çalışırken kız bebeğim de kardeşinin üzerine düştü..İki bebeğim de hareket ediyorlardı ve parmağımla yokladığımda kalplerinin pıt pıt çarptığını hissettim...Kürtaj sonrası da ertesi günm bebeklerimi almadan gitmek istemediğimi söyledim..Küçük kefenleri ile geldi bebeklerim..Açıp baktım bebeklerimin yüzüne..Yüzlerini beynime iyice kazımak istedim..Öpemedim,ciltleri çok inceydi,zarar vericem diye korktum..Çok zor böylesi..Onları çok özlüyorum..Temmuz annesi olucaktım..Ama kendi doğum günümde 14 şubatta bebeklerimi doğurup mezara gömdüm..
Şimdi tekrar hamile kalma hayali kuruyorum..Ama bir daha asla aynı isimleri koymayacağım..Ada kızım ve Ege oğlum canım yavrukuşlarım asla ne kalbimden ne de beynimden silinmeyecek..Öbür dünyada onlara kavuşacağım zamanın hayali aklımda hep..Bununla teselli oluyorum...
ben okuyup okuyup ağlıyorum kızlar Allah tez zamanda tekrar size güzel sağlıklı bebekler versin inşallah.
melekcim merhaba sana bisey sorabilir miyim?
yaşayan bilir çok acı çok şimdi hiçkırarak ağlıyorum
Arkadaşlar ben de minik kızımı 20 haftalık kaybettim, maalesef benim kızımın ziyaret edebileceğim bir mezarı yok. Onu doğurduktan sonra görmek istemedim, o sırada cesaretim yoktu. Bazen nasıldı kime benziyordu diye merak edip pişmanlık duyuyorum. Onunla aynı dönem olan bebekler doğdu, yürümeye başladı o yaştakileri görünce hep kızımı düşünüyorum nasıl olurdu neler yapardı hayal kuruyorum. Geçen hafta psikiyatriste gittiğimde artık bana kızımla vedalaşıp, geçmişi bırakmam, geleceğe yönelik planlar yapmam, eğer bir daha anne olamasam da buna dayanıklı olmam, annelik dışında da bir kimliğim olduğunu söyledi. Bu söyledikleri doğru ama uygulamak o kadar zor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?