Melek Kızım ve Melek Oğluma...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben okuyup okuyup ağlıyorum kızlar Allah tez zamanda tekrar size güzel sağlıklı bebekler versin inşallah.

bademcim, diyebileceğim tek şey Rabbim sana güç versin , sabır versin. ınşaallah en hayırlı zamanda yeniden anne olursun....

Canım seni çok iyi anlıyorum...Bizim bebeklerimiz öbür dünyada sonsuza kadar mutlu olacaklar,inşaallah bizde onların yanında olacağız...Bende senin gibi hamile kalmanın hayalini kuruyorum,ama sezaryan olduğum için en az 6 ay beklemeliyim...Yeni doğacak bebeklerimizde bizler için bir teselle olacak canım,inşaalah en kısa zamanda bu günlerid egörürüz,öpüyorum...

ben okuyup okuyup ağlıyorum kızlar Allah tez zamanda tekrar size güzel sağlıklı bebekler versin inşallah.

Güzel dileklerin için teşekkürler...İnşaalaah sağlıklı bebeklere bizim durumumuz da olan herkes kavuşur...

Bademcim Allah sana en yakın zamanda tekrardan ikiz bebek versin. :Saruboceq:

Aradan hemen hemen bir yıl gecmesine ragmen yazdıklarını okuyunca aglıyorum badem bende doğum günümde iki yavruma ölü doğum yaptım.mersinliyim ama bebeklerimin öldügünü dr söylediğinde inanmadığım için aynı anda baska bir dr gittim oda bebeklerimin öldüğünü söyledi yinede inanmadım antepteki kuzenimin yanına gittim.ama hersey için cok geçti.gece yarısı ameliyat oldum bu duyguyu sizde yasamışsınızdır ameliyat sonrası sanki yavrularım hala karnımdaydı aglıyordum ama sanki sezeryen olan ben değildim oğullarımı göstermediler ilk basta ama sabah morga inerken yakalandığım için bebeklerimi görmeme izin vereceklerini ancak mersine götürmeyecegime söz vermemi istediler arkadasım.bebeklerimi bir tepside getirdiler ama yavrularıma yaklasamadım odada halam,amcam,kuzenim,esim hepsi yüzüme bakıyordu yavrularıma yaklasamadım dondum kıpırdayamadım hala içime batıyor.yaklasamadım yavrularıma.içim nasıl yanıyor bir bilsen.keske mersine getirip gömseydim bebeklerimi antebin mezarına hastane görevlileri gömdüler yavrularımı vicdanım sızlıyor hala.ama olan oldu

canım benim kıyamam sana rabbim sabır ve dayanma gücü versin. onlar seni görüo ve üzülmeni asla istemezler sende üzülüpte onlarıda üzme. rabim öteki tarafta buluşturmayı nasip etsin.

yaşayan bilir çok acı çok şimdi hiçkırarak ağlıyorum

Yazdıklarını sonuna kadar okuyamadım yüreğim dayanmadı :çok üzgünüm:Allah sabırlar versin:Saruboceq:

Arkadaşlar ben de minik kızımı 20 haftalık kaybettim, maalesef benim kızımın ziyaret edebileceğim bir mezarı yok. Onu doğurduktan sonra görmek istemedim, o sırada cesaretim yoktu. Bazen nasıldı kime benziyordu diye merak edip pişmanlık duyuyorum. Onunla aynı dönem olan bebekler doğdu, yürümeye başladı o yaştakileri görünce hep kızımı düşünüyorum nasıl olurdu neler yapardı hayal kuruyorum. Geçen hafta psikiyatriste gittiğimde artık bana kızımla vedalaşıp, geçmişi bırakmam, geleceğe yönelik planlar yapmam, eğer bir daha anne olamasam da buna dayanıklı olmam, annelik dışında da bir kimliğim olduğunu söyledi. Bu söyledikleri doğru ama uygulamak o kadar zor ki.

Canım senin hikayeni hatırlıyorum..senağlamaAllah sabır versin..Ben bir daha hamilelik nasib olursa şu amniyosentezi kesinlikle yaptırmayacağım..Hoş,yaptırmayı da düşünmüyordum zaten...

Sevgili Badem,
O kadar acıdan sonra anne olmayı çoktan hakettik. Biliyorum ikimiz de bir gün sağlıklı yavrularımıza kavuşacağız. Amniyosentezi ben de düşünmüyorum.

çok zor yaşadıklarınız.
okurken bile içim parçalanıyor.
rabbim hepinizin yüzünü güldürür inşallah.
allahım sabır versin sizlere.

Aynen böyleydiniz benim 2 melek bebeğim .Avuçlarımdayken aynen böyleydiniz canımın içleri...Çok özlüyorum sizi çok..Bu günlerde belkide kucağımda olacaktınızAma olmadı..Acım benim ölümüme dek devam edicek.
Hala içim çok canım acıyor.
Allahım sana isyan etmek istemiyorum ama ...
İçim acıyor işte....

çok özlüyorum çok...hala nasıl yaşıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…