E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım başınsağolsun keşke hiç bunlar yaşanmamış olsaydı bende bebeğimi canlı canlı doğurdum o anda herşey bitmiş gibi geliyor insana ama öyle olmuyor hayat devam ediyor ve o annelik hissini hissettiğin an biran önce toparlanıp yeniden hamile kalmak için çabalıyorsun zor olcak tabi bizler için çünki problemlerimiz hemen hamile kalamıyoruz ama en azından geçte olsa kalabiliyoruz zorda olsa bunu başarabiliyoruz neden tekrar başarmayalım canım inşallah rabbim bizleri sınavdan geçiriyor ve biz bu sınavdan başarıyla çıkacağız allahın izniyle kendine güven ve yoluna devam et canım!!!
kaç haftalıkken doğurdun?
20.haftayı doldurduğum gün canım aniden bir su bardağı kanamam oldu hemen hastaneye gittik ultroson bakıldı bebek normal hareket ediyor kalbi atıyor ama rahim 2 cm açılmıştı ilaç verdi 2 gün hastanede yattım dikim için geç kalınmış dendi sonra rahimde toparlanma oldu eve çıktım yatacaksın dedi yattım ertesi akşam tekrar kanam tekrar hastaneye sancılarımda başlamıştı yatırdılar bebek te yine birşey yok ama suni sancı verdiler doğum gerçekleşti canım ben hiç bebeğime bakmadım doktor görmek istiyormusun dedi yok dedim daha neye benzediğini bile bilmiyorum canım bizde mezarlığa gömdük ben hastanedeydim göremedim canım üzerinden 1,5 yış geçti şimdi yeniden hamile kalmaya çalışıyorum allahın izniyle inşallah olur canım
Başınız sağolsun...
Sanırım en acı ölümü yaşayan ben olmuşum..
Hastaneye gidip kontrol edilmeye bile vaktim olmadan tam hastaneye gidecekken suyum apartmanda geldi ve kendi evimin banyosunun kapısında ayakta doğuruverdim bebeklerimi...Avucuma doğdu meleklerim....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?