Melek Kızım ve Melek Oğluma...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senağlama canım allah sabır versin başın saolsun rabbim yar ve yardımcın olsun

Canim Allah sabirlar versin.. Cok ama cok uzuldum..Ne diyecegimi bilemiyorum.. Dua etmekten baska care yok artik.. Hem meleklerin icin hemde Rabbimin size sabirlar vermesi icin... Esinin ve senin cennet kapisinda iki tane sefaatciniz olacak insallah...

allah sabır versin yardımcın olsun daha büyük acı gösteermesin başın sağolsun senağlama

canım inan okurken gözlerim doldu senağlamarabbim sana ve eşine sabırlar versin..ne kadar üzülme desekte boşş Allahım aynı durumu yaşatmasın inşallah sana..meleklerin seni cennetin kapısında beklicek inan canım benim..başın sağolsun senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ne kadar zor bir şey yaşamışsın rabbim sabır versin okurken tüylerim diken diken oldu senin halini düşünemiyorum bile ama canım benden sana tavsiye yeni bir hamilelik başlamadan destek alsan senin için çok iyi olur.. rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın canım benim :teselli:

Bademim Allah sana ve eşine sabır versin Inan şu anda ağlıyorum, acını tüm kalbimle paylaşıyorum

badem Allah sana bol bol sabır versin....başka ne diyeyim bilmiyorummmmmmm bilemiyorummm senağlama

Boğazım düğümlendi içim o kadar acıdı ki...Kelimelerin kiyafetsiz kaldığı an işte..Rabbim sabır versin cennette sizi kavuştursun...senağlama

bitanemm canımm senii çok ii anlıyorumm acını derindenn kalbimden hissediyorumm 5 evladını kaybetmiş biri olarak
inşallahhh tekrarr olcak canımmm bu seferr doğcak meleklerinn kucağınaa
çıkmadık candann ümit kesilmezmişş
umudunu kaybetmee
rabbimm sabır versinn eşine ve sanaa

başın sağolsun canım senağlama
meleklerin cennette bekleyecek sizi
İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın :Saruboceq:
sabırlar diliyorum eşine ve sana başka acı yaşatmasın Rabbim

ah canim ya o gunden beri icim yaniyor. aklima geldikce gozlerim doluyor. seni dusunemiyorum bile.

Ne desek az ne desek bos, yetersiz. derdine derman degil. Allah bu aciyi kimseye yasatmasin.

Cok bekledin, bebeklerine kavustun ama veren Allah alan Allah.

insallah Ada ve Ege'ne tekrar kavusacaksin. tekrar mavis gozlu bir oglun, ipek sacli bir kizin olacak. Simdi bu aci gecmek bilmese de, tekrar anne olacaksin, ayni sevinci tekrar yasayacaksin. Bunlar cok geride kalacak.

Ada ve Ege koyun koyunalar. Yalniz degiller. Allah daha buyuk aci gostermesin. Bu teselli degil tabi. Neden ben diyebilirsin. Yetistirip topraga verenler de var ama hayat devam ediyor. Her aci unutluyor.

Tekrar gulen yuzunu gormek dilegiyle.

canım Allah sabır versin inan çok duygulandım ağlattın beni Allahım yeni meleklerle kucağını doldursun acın hafiflesin inş

çok kötü oldum okurken.......
allahım sabır versin yarabbim..
dilerim yaşadığınız en büyük acı bu olur.rabbim başka göstermesin size

çok üzüldüm ALLAH sabır versin başka ne denir bende bu acıyı yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum sabretmekten ve ALLAH' a dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor

Şu anda ağlıyorum canım...
Allah sana ve eşine sabır versin...

Badem ne diyebilirim ki sanki benimde duygularıma tercüman olmuşsun. Umarım yavrularımız en kısa zamanda bize kardeşlerini gönderir..../B]

Gerçekten çok üzüldüm allahtan sizin için çok büyük sabır dilerim

Canım benım basısagolsun bılıyorum kelımeler anlamsız ve bos gelecek sana sadece yanında oldugumuzu ve dualarımız senınle oldugunu bıl bende 4 melegımı kaybettım senınkı daha zor olmus tabıkı rabbım daha buyuk acılar vermesın eger rabbım kısmet edecekse ne olursa olsun kısmet edıyo mevlam esıne ve sana sabırlar versın ınsallah sabrımızın meyvelerınını alacaz ....sabır ve duayla guzel gunlere ınsallah........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…