Melek Kızım ve Melek Oğluma...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle üzgünüzki hepimiz senağlamasenağlamasenağlama
yaşadıkların o kadar ağırki senağlama
kurduğumuz hayaller hep aynıydı hepimizin
bu gece seninle ilgili rüyalar gördüm sabaha karşı
seni gerçekten çok seviyor ve en yakın zamanda toparlanman için dua ediyoruz gece gündüz :Saruboceq:
bir arkadaşımın doğuma 15 gün kala meleğini kaybedişini hatırladım birden ve hiçbir şeyin garantisi olmadığını hissettiriyor sanki Yaratan
Allah sana ve eşine dünyalar kadar sabır versin

yazıyı okurken çok kötü oldum ben..senağlamasenağlamasenağlama.bademcim lütfen kendini bu kadar yıpratma.Herşey de vardır bir hayır.bu senin için büyük bir imtihan atlatması zor ama beterin beteri var.metanetli ol.dualarımız seninle:Saruboceq:

ahhhhhhh canım kıyamam bu drumda ne nasıl denir bilemiyorum başın sağolsun canım

Allah sabırlar versin...Rabbimm sana ve eşine boll sabırlarr versinn inşallahsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

seni her iki siteden takip ediyorum ...yazdıklarını ağlayarak okudum ...eminim üzüntünün

tarifi yok ....rabbim acını hafifletecek mucizeler göndersin...başka söyleyecek bi şey bulamıyorum

allah sabır versin demekten başka bir şey gelmiyo elimizden. inan bende 1bebegimi kaybettim oyüzden acını anlıyorum canım.allah sana ve eşine sabır versin canım.başınız sagolsun.

Allah sabır versin kardeşim
çok kötü bir olay yaşamışsın
inşşallah ALLAH ım sana anneliği yeniden tattırır
böyle durumlarla Allah kimseyei sınamasın (

Ahhh bademcim çok üzüldüm, ağlamaktan yazıları göremiyorum, Allah sabırlar versin dayanmak çok <zor, kötü bir tecrübe yaşamışsın, inşallah kısa zamanda toparlanır ve tekrar hamile kalırsın hayırlısıyla, bizler denenen özel anneleriz, inşallah değecek sabret canım:çok üzgünüm:

bademım canım ne ınan ne yazacagımı bilmiyorum canımm benım Allahım bır daha böyle acılar yasatmasın gercekten cok ama cok üzüldüm bi tanem Allah sabırlar versin senağlama

Ne diyeceğimi,kelimelerimi nasıl toparlayacağımı bilemiyorum..
Tek bildiğim onlar artık birer melek oldular,seni şu an görüyorlar ve senin her üzüntülü olduğun anda onlar bin kat daha üzülüyorlar..
Rabbim öbür ödünyada Ahirette onlarla seni karşı karşıya getirecek birtanem,lütfen üzülme olurmu..
Rabbim sana güç ve sabırlar versin inşallah..

böyle bir duruma ne söylenebilir bilemiyorum ama senin acını en derinden paylaşıyorum çok üzüldüm rabbim sana sabırların en büyüğünü versin bademcim şimdi yavruların melek oldu mahşer gününde sana şefaat edecekler inşallah...

Canım yaa,Allah sana kendi sabrından versin,yüreğinin acısına teselli olacak hiçbir söz bulamuyorum.İnşallah Allah başka evlatlarla dindirsin acılarını.....

canim benim , Allah sana ve esine bol sabir ihsan etsin insaallah ,siz ikinizde acilarin en büyügünü yasamissiniz....senin iki melegin seni bekliycek annesi üzme canini onlar kavusacaksin ve onlari kucakliyacaksin zamani gelince sen simdi kendini ayakta tutmaya calis insaallah..........

allahım sana ve eşine sabır versin.ne yazacağımı bilemiyorum inan.
çok zor biliyorum ama inşallah en kısa zamanda toparlanırsın canım.
herşeyde var bir hayır arkadaşım,hayırda allahtan şerde.
umarım sağlıklı bi bebek dünyaya getirirsin ve bu kez seni tebrik etmek için yazarız sana..,
dualarımız seninle...

arkadaşım şans eseri temmuz annelerini okurken gördüm başına gelen olayı nisan anneleri olarak hepimiz meleklerine fatiha okuduk sana da bir an evvel tekrar anne olabilmen için dua ettik yüce Allah'ım sesimizi duyar inşallah sana teselli olarak belki kayıplarının yerini tutmasada yeni bebekler verir. Şansın açık olsun arkadaşım eşinle sımsıkı sarılın birbirinize. İnşallah hayat yüzünüze gülsün.

çok ama çook üzüldüm canım..
allahım sabırlar versin..

canim basiniz sagolsun
kac gundur gece gunduz aklimdasin cok uzuldum
rabbim sana ve esine sabirlar versin

bademim,benim güzel yürekli canim arkadasim..
yine yaktin kalbimi taa en derinden...
ne desem,ne desek bos biliyorum...acini paylasiyorum canim...günlerdir aklimdasin,düsündükce bogazim dügüm dügüm oluyor...
meleklerin seni insallah cennetin kapisinda bekliyorlardir canim...
elinden geleni yaptin sen...Rabbim böyle istedi...bu sinavida atlaticaksin canim benim...
simdi tek duam saglikla yeniden meleklerinin gelmesi....

canım benim öyle kahroldum ki yazdıklarına bizi ne kadar üzen bu acı seni nasıl acıtıyordur kimbilir
Rabbim büyük veren de O alan da..nasipten öteye yol yok canım söylemesi zor söylemesi acı ama gerçek bu..dilerim cok yakında tekrar anne olma sansı verir RAbbım..acını hafifletecek en iyi ilaç her ne ise kavusman dilegıyle..kelimler düğümlendi bogazımda cok dokundu yüreğime..Allahım sabır versin sana ve eşine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…