Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

harikasın kamilecim ya.süper vallahi.
ellerine sağlık.
şefin yok baksana.yoksa çoktan avazı çıktığı kadar bağırıdı.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım
evet ya yok ortalarrda hep omu bağıracak birde bağırayım dur az kendimede gelmişken belki duyar gelirr
rosemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neredesinnnnnnnnnnn bu kadar boş bırakılırmı bakayımmmm burasııı
hasta hasta ben buradayım sen niye yoksun bakemmmbenneyaptımki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

allah bozmasın..canım.... inşallah hep böyle gider..

inşallah dediğin gibi olur canım:Saruboceq:
dostluklarımız daimi olur.burası bağımlılık yapıyo kaydirigubbakcemilehiç topikten ayrılmak istemiyoruza.s
işimizi yaparken bile aklımız burda oluyo canımkaydirigubbakcemile3
bundan sonra senide beklerizyerimseniben

tabiki fırsat buldukça gelirim.....öyle olur bilirim ..insan ayrılmak istemez...bizde öyledik gece evde falan sürekli yazışırdık artık eşlerimiz bize kızıyordu..ama bunun tadı bambaşka...hele birde tanışmıyorsanız bir gün olurda tanışırsanız dahada lezzetli oluyor

hepimiz uzak yerlerdeyiz farklı şehirlerde hatta yurt dışında olan bile var canım
ama birgün inşallah yüzyüzede görüşebiliriz budaki melek anneleriyle:1hug:
bende çok isterimŞenizŞeniz

inş tanışıp biraya geleceğimiz günlerde olur düşüncesi bile güzelllkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

aman dikkat et kendine canım
pc başında oturacam diye sağlığından olma canım:1no2:
iyiyim şekerler siz nasılsınız ebrucum aradı merak etmiş beni valla işleirm çok herkez iyi değilmi a.s.

hııı anladım canım
kolay gelsin sana ...zaten mesaide bitmek üzere

evet ya harika bir düşünce.inşallah hepimiz bir gün bir araya geliriz.
zaten olurda bir gün yolum sizin oralara düşerse hepinizi ziyaret etmek istiyorum arkadaşlar.

hepimiz uzak yerlerdeyiz farklı şehirlerde hatta yurt dışında olan bile var canım
ama birgün inşallah yüzyüzede görüşebiliriz budaki melek anneleriyle:1hug:
bende çok isterimŞenizŞeniz

ortada bi yerde buluşursunuz bir gün illaki denk gelir çok istersiniz olur..biz bayramda herkes izinliken yapmıştık ortadaki ilde buluşmuştuk.. ama ninanılmaz bişey herkes doğum fotolarını videolarını ne varsa getirmişti....acayip bişey...inşallah olur kızlar..bu sohbetler boşa geçmez illaki tanışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…