- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.121
afiyet olsun canımharikasın kamilecim ya.süper vallahi.
ellerine sağlık.
şefin yok baksana.yoksa çoktan avazı çıktığı kadar bağırıdı.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saol canım.
rotusum bizim topiğimiz çok özeldir şekerim.
burda inanılmaz bir dostluk var.bizle biraz takıl anlıycaksın sende şekerim.
bırakma şekercim.neden bırakıcaksın.
topiğimiz sahipsiz kalmasın tatlişkom.
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
:1hug: :1hug:
uf maşallah bayağı olmuş....bu dostlukların hayatta çok önemli yeri var kızlar..biz 4 arkadaşla 3 yıl önce başka bir sitede tanışmıştık....
arkasından kendimiz anene ve çocuk sitesi açtık..msn kanera derken birbirimizin illerine gittik ailecek tanıştık...geçen hafta sitemizin ayarları kaydı... kapanmak zorunda kaldı bizde bu siteye gelip burda sohbete devam ettik...şu anda kendi kardeşlerimizden yakınız inşallah sizin ostluklarınızda bizim gibi olurkaydirigubbakcemile3
bende azbir kendime geldim hemen burada aldım soluğukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin şekercim naberr:1hug:ayyy ben geldimmm millet nasılsınız
ayyy ben geldimmm millet nasılsınız
inşallah dediğin gibi olur canım:Saruboceq:
dostluklarımız daimi olur.burası bağımlılık yapıyo kaydirigubbakcemilehiç topikten ayrılmak istemiyoruza.s
işimizi yaparken bile aklımız burda oluyo canımkaydirigubbakcemile3
bundan sonra senide beklerizyerimseniben
biraz daha iyiyim canım en azından bişeyler yiyebildim son günlerde iştahsızdımkamilecim bu arada nasıl oldun
hoşgeldin şekercim naberr:1hug:
hoşgeldin canımda nerdesiniz siz
topikte birtek ben ve ebru vardı az öncebenneyaptımki
tabiki fırsat buldukça gelirim.....öyle olur bilirim ..insan ayrılmak istemez...bizde öyledik gece evde falan sürekli yazışırdık artık eşlerimiz bize kızıyordu..ama bunun tadı bambaşka...hele birde tanışmıyorsanız bir gün olurda tanışırsanız dahada lezzetli oluyor
ayyy ben geldimmm millet nasılsınız
inş tanışıp biraya geleceğimiz günlerde olur düşüncesi bile güzelllkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:tabiki fırsat buldukça gelirim.....öyle olur bilirim ..insan ayrılmak istemez...bizde öyledik gece evde falan sürekli yazışırdık artık eşlerimiz bize kızıyordu..ama bunun tadı bambaşka...hele birde tanışmıyorsanız bir gün olurda tanışırsanız dahada lezzetli oluyor
aman dikkat et kendine canımbiraz daha iyiyim canım en azından bişeyler yiyebildim son günlerde iştahsızdım
birşey yiyemiyordum hastalancakmışım ondanmış galiba ayakta pek duramıyorum ama pc başında oturabilir hale geldimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiyim şekerler siz nasılsınız ebrucum aradı merak etmiş beni valla işleirm çok herkez iyi değilmi a.s.
biraz daha iyiyim canım en azından bişeyler yiyebildim son günlerde iştahsızdım
birşey yiyemiyordum hastalancakmışım ondanmış galiba ayakta pek duramıyorum ama pc başında oturabilir hale geldimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepimiz uzak yerlerdeyiz farklı şehirlerde hatta yurt dışında olan bile var canım
ama birgün inşallah yüzyüzede görüşebiliriz budaki melek anneleriyle:1hug:
bende çok isterimŞenizŞeniz
evet ya harika bir düşünce.inşallah hepimiz bir gün bir araya geliriz.
zaten olurda bir gün yolum sizin oralara düşerse hepinizi ziyaret etmek istiyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?