Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geçmiş olsun neyin var canım
sağol canım üşüttüm galiba bende tam bilmiyorum:1hug:

evet ya harika bir düşünce.inşallah hepimiz bir gün bir araya geliriz.
zaten olurda bir gün yolum sizin oralara düşerse hepinizi ziyaret etmek istiyorum arkadaşlar.
ne güzel olur canım ya inş:Saruboceq:
görüşmek üzere tatlımm:1hug:

hanımlar bende yemeğimi ocağa koydum cokacimcoook
artık kalkıp bir bakıyım yemeğime
size iyi sohbetler akşama görüşürüz şekerler
öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.

amin cnm benim .
inşallah sonuçların güzel çikar:teselli:

ay ben geldım sekerlerrrr
yorgunluktan oluyorum
kapıları sıldım evı sılıp supurdum camları sıldım kocıskom 4 gun ızınlı mısafırlerım gelecek elıfın elı yuzu cıcek actı:))
ay sankı memleket yonetıyorum ne yogunluk bu boyle yaaa
haa bu arada haftaya sınav sonuclarım acıklanıyor aklım onlarda ınsaallah dua edın canlarım yaa guzel notlar alayımda haftaya ders calısmaya baslayım sevkle.1ay cok yogun ders calısmam lazım
eee sızler neler yaptınız masaallah dolmus yıne sayfalarımız masallah sekerlerrrrr

hoşgeldin merhaba ..bende bu gün katıldım topiğinize hayatım...
maşallah ne çok iş yapmışsın....bizimde yapılcak ama akşamdan akşama evde durabildiğim kadar yapa biliyorum...hihoyyyt sınav sonuçların inşallah çok güzel gelir canım kaydirigubbakcemile3

rotus canım hosgeldın aramıza allah bagıslasın yavrunu canım benım aramıza hosgeldın
s1907bebegım evet canım o arkadasım bu.bu cumartesı burda dugun var o gune kadar bekarya ondan yoksa yenı gelının yanında ne ısımm var kıs yanında onların:))))
mıhrıban yafrum sagolasın canım benım cok sukur daha ıyıyım bebegım sagolasın
ay okudum ama cogunu unuttum yorgunluk sayfaların bollugundan :))))

sagol canım benım tesekkur edıyorum
sızın ısınız daha zor canım yaa allah yardımcınız olsun hem ıs hem ev cocuk
allah yardımcınız olsun

bu arada rep vermıssınız sekerler sagolun rep vermem ıcın dınlenmem gerekmıs accık dınlenem verecegım bende:)))
borcum borc yafrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

amin anım..bütün kadınların derdi çok hayatım işi gücü bitmezde tabi çalışınca biraz daha zor oluyor hayatımm.....

aynen oyle valla allah yardımcımız olsun valla
dayan seker az kaldı buyuk ıkramıye cıkınca topıkdekı tum hatunlarıma bırer yardımcı tutacagıma.sa.sa.s
accık daha sıkın dısınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…