Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aynen oyle valla allah yardımcımız olsun valla
dayan seker az kaldı buyuk ıkramıye cıkınca topıkdekı tum hatunlarıma bırer yardımcı tutacagıma.sa.sa.s
accık daha sıkın dısınızı

ay canım sağol vallahi..ikramiyemi bekliyorsun inşallah çıkar sana ikramiye..de yok be canım yardımcıda olsa evinde yinede ne kendi yaptığını benziyor nede insanın içi rahat ediyor...yine evde küçük çocuk var arkasından her yeri bi daha temizliyor insan.....

selam yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersın bebekımmmmmmm

selam canim ne olsun melisa beni delirtiyo sagolsun kiz bir cocuk bu kadarmi malina sahip olur ne kimseye veriyo ne kimseye yediriyo kendisi baskasinin herseyini aliyo ama yokkkk kendi vermez sinir etti beni aldim yukari cikardim neymis efendim kavun asagida kalmis deli olacam deli

hosgeldin canim bende loto ciksin ilk isim temizlikci tutmak olacak hemde bir tanidik var parayi cokkkkkkkkk seviyo onu tutacam diyorum oda temizlige falan gidiyo bende sevmiyorum cok pinti birisidir yani :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sekerler ben kactım arkadasım aradı salon ve korıdorun avızelerını almıs onları takacagım bugun ısler bıtsın artık.yatak odası yerlesecek gelının yatagını hazırlayacagım
ay kendı ellerımle arkadasımı verıyom:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
neyse hadı ben kactım byeeee kıb opuldunuz sekerlerrrrr
nunuk yafrum rıce ederım seker haydın opuldunuz
rotus canım benım oyle ama olsun seker o yapar bız sunu yap bunu yap derızklava:klava:klava:klava:
ay allahda bılıyo ıcımızıde bıze vermıyomu neee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz minigim sana canim

yok hayatım ya..en iyisinide tutsan evin içindeeeeeee olumuyor ...hayatımmmmmm

görüşürüz canım kaydirigubbakcemile3

ohhhhhhh sagolasın yafrumm bende senııııı
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

görüşürüz canım kaydirigubbakcemile3

sagol canım benım gorusmek uzere ıyı aksamlar dılıyorum sanada

ıyı aksamlar yafrular esım gelmek uzere yemegı hazırlayım aksama dızı var oturup dızı keyfı yapacagım
herkese sımdılık ıyı aksamlar
gelırım yıne opuyorum hepınızı yafrularrrr

iyi akşamlar kızlar...dışarıda çok kötü yağmur yağıyor,yarın da böyle olursa 23 nisan iptal edilecekmiş okulumuzda kızımda şiir okuyacaktı şimdi hava böyle olunca moralim bozuldu,inşallah yarın sabah açar biraz hava yaaa çocukların emekleri boşa gidecek yoksa:1no2:

iyi akşamlar kızlar akşam yemeği için mutfağa gitcekdim ama gitmeden sizi göreyim dedim....
görüşemezsek kendinizie iyi bakın...

maşallah miniğim evi yalayıp yutmuşsun canım
bu ne enerji kıznazar etmeyim sana.misafirinde gelecekmiş şimdiden sana kolay gelsin canım
inşallah sınav sonuçlarında iyi çıkara.s

orda yağmurmu var belinaycım:1shok:
burda hava sımsıcak.inşallah ordada yarına açar havada çocukların hevesi kursağında kalmaz canım
emekleride boşa gitmemiş olur yavrucaklarına.s
iyi akşamlar kızlar akşam yemeği için mutfağa gitcekdim ama gitmeden sizi göreyim dedim....
görüşemezsek kendinizie iyi bakın...

bende soframı hazırlıcam şevvalcimde eşimin arkadaşı geldi onunla konuşuyo
bu arada yemekte soğudu.hiç sevmem soğuk yemeğibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…