- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.161
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aynen oyle valla allah yardımcımız olsun valla
dayan seker az kaldı buyuk ıkramıye cıkınca topıkdekı tum hatunlarıma bırer yardımcı tutacagıma.sa.sa.s
accık daha sıkın dısınızı
selam yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersın bebekımmmmmmm
ay canım sağol vallahi..ikramiyemi bekliyorsun inşallah çıkar sana ikramiye..de yok be canım yardımcıda olsa evinde yinede ne kendi yaptığını benziyor nede insanın içi rahat ediyor...yine evde küçük çocuk var arkasından her yeri bi daha temizliyor insan.....
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aleyküm selammmmmmmmm a.s
ya hanımlar rep ne ...ben biraz yabancı kaldım:1no2:
hosgeldin canim bende loto ciksin ilk isim temizlikci tutmak olacak hemde bir tanidik var parayi cokkkkkkkkk seviyo onu tutacam diyorum oda temizlige falan gidiyo bende sevmiyorum cok pinti birisidir yani :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sekerler ben kactım arkadasım aradı salon ve korıdorun avızelerını almıs onları takacagım bugun ısler bıtsın artık.yatak odası yerlesecek gelının yatagını hazırlayacagım
ay kendı ellerımle arkadasımı verıyom:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
neyse hadı ben kactım byeeee kıb opuldunuz sekerlerrrrr
nunuk yafrum rıce ederım seker haydın opuldunuz
rotus canım benım oyle ama olsun seker o yapar bız sunu yap bunu yap derızklava: klava: klava: klava:
ay allahda bılıyo ıcımızıde bıze vermıyomu neee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yesil kutucuklar var onlarin üstündeki rakamlar tabim bende bilmiyodum bende ögrendim sende ögren)))))))))))))
neyse yemegimi yapayim melisayla ilgilenecem görüsürüz byeeeeeeeeee
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz minigim sana canim
görüşürüz canım kaydirigubbakcemile3
ay ben geldım sekerlerrrr
yorgunluktan oluyorum
kapıları sıldım evı sılıp supurdum camları sıldım kocıskom 4 gun ızınlı mısafırlerım gelecek elıfın elı yuzu cıcek actı:))
ay sankı memleket yonetıyorum ne yogunluk bu boyle yaaa
haa bu arada haftaya sınav sonuclarım acıklanıyor aklım onlarda ınsaallah dua edın canlarım yaa guzel notlar alayımda haftaya ders calısmaya baslayım sevkle.1ay cok yogun ders calısmam lazım
eee sızler neler yaptınız masaallah dolmus yıne sayfalarımız masallah sekerlerrrrr
orda yağmurmu var belinaycım:1shok:iyi akşamlar kızlar...dışarıda çok kötü yağmur yağıyor,yarın da böyle olursa 23 nisan iptal edilecekmiş okulumuzda kızımda şiir okuyacaktı şimdi hava böyle olunca moralim bozuldu,inşallah yarın sabah açar biraz hava yaaa çocukların emekleri boşa gidecek yoksa:1no2:
iyi akşamlar kızlar akşam yemeği için mutfağa gitcekdim ama gitmeden sizi göreyim dedim....
görüşemezsek kendinizie iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?