- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.181
iyi akşamlar kızlar...dışarıda çok kötü yağmur yağıyor,yarın da böyle olursa 23 nisan iptal edilecekmiş okulumuzda kızımda şiir okuyacaktı şimdi hava böyle olunca moralim bozuldu,inşallah yarın sabah açar biraz hava yaaa çocukların emekleri boşa gidecek yoksa:1no2:
iyi akşamlar kızlar akşam yemeği için mutfağa gitcekdim ama gitmeden sizi göreyim dedim....
görüşemezsek kendinizie iyi bakın...
maşallah miniğim evi yalayıp yutmuşsun canım
bu ne enerji kıznazar etmeyim sana.misafirinde gelecekmiş şimdiden sana kolay gelsin canım
inşallah sınav sonuçlarında iyi çıkara.s
aaa kızlar ne bu böyle kimsecikler yokkk
aşkolsun sana bi çarpık bacaklı ferhundeyle koca koleksiyoncusu leylayla nejla için topiği terkediyon...:roflol::roflol::roflol:dızı ızlıyoz anammmmm
reklam arası dızı oldu gercı ama
bende reklam aralarında bakınıyorum ama gelen yok yafrum
aşkolsun sana bi çarpık bacaklı ferhundeyle koca koleksiyoncusu leylayla nejla için topiği terkediyon...:roflol::roflol::roflol:
iyi akşamlar hanımlar ben geldim nasılsınız
merhaba kızlar üffff işlerden sizdende uzak kaldım aklımda sizde herkez yidir umarım yarın evdeyim
hosgeldın canım ıyıdır valla dızı bıttı geldım sohbette takılıyorum
bugun cay ve kahveyı fazla kacırmısım uykum yok bakınıyorum
delikafaduldenhoşbulduk canım bende aynen dizi bitti netin başına oturdum benimde hiç uykum yok valla hihoyyythihoyyyt
Şeniz canım geçmiş olsun bu havalar çok kötü çarptı her kesi ben ve oğluşum daha yeni atlattık çok şükür inş sabaha hiç bişeycin kalmaz izlersin meleklerini:Saruboceq::Saruboceq:iyi gecelerrr şekerlerr nasılsınızz
ben yeni yeni kendime geliyorum öğleden sonra çok kötü oldum
üşüme titreme derken yeni terlemeye başladım inş yarına düzelirimde meleklerimi izlemeye giderim
iyi gecelerrr şekerlerr nasılsınızz
ben yeni yeni kendime geliyorum öğleden sonra çok kötü oldum
üşüme titreme derken yeni terlemeye başladım inş yarına düzelirimde meleklerimi izlemeye giderim
kimse yokmu haydi sohbeti özledim ooooo
hosgeldın canım ıyıdır valla dızı bıttı geldım sohbette takılıyorum
bugun cay ve kahveyı fazla kacırmısım uykum yok bakınıyorum
delikafaduldenhoşbulduk canım bende aynen dizi bitti netin başına oturdum benimde hiç uykum yok valla hihoyyythihoyyyt
otur bakalım seker sabahlarız olmazsa
esım ızınlı benım kızkardesımde burda baksınlar cocuklara bende gunduz uyurum:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?