Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm arkadaşlar nasılsınız of yoruldum size bakayım dedim am kimseler yok
çok yoruldum çok sabahtan ber temizlik perde filan derken mafoldum ya bide gamze hanım rahat biraksa

inşallah sizler iyisniz

iyi günler arkadaslar bu gün kücük kızım hasta öyle onunla uğrasıyorum simdide atesli kucağımda atesini düsürmeye caılısıyorum burda isin ne diyenlere bilgisayara bakınca ağlaması duruyor onu oyalıyorum anlayacağınız

çok çok geçmiş olsun şekerim :1hug:

cnm benim bilyosun kızmı hastalandı ve akabınde ben olunca ev derken pek zamanım olmuyo oğlumda evde ondan ban frsat kalmıyo buraya giremeye cnm kız mesaj yazıyom ya profılıne baksan delü karısengözlerimebaksanab

balım ihmal etme hemen götür cnm yoksa gece hiç rahat vermez ve sende dinlenemezsin[
gamzede öyle olmuştu bende aynı şekil cnm daha boğazım ağrıyo yutkunamıyorum o kadar gün geçti
acıl şifalar diliyorum cnm arkadaşim/B]

kızlardan fırsat oluyormu
bazen benik kız acarmıs kk yada ben bakıp bakıp kacıyorum
ikiside kücük olunca zor oluyor birde hastalık ğeldimi sıra sıra ğeliyor anlayacağın cok zor isimdelikafadulden

tabı kız ondan yeşil yaptım
cansı sende yeşil yap bide bugün çok yoruldum perdeydı camdı dolptı evin heryerınde dolap var
bende elime geçeni veriyom komşuya ay biraz rahataldım

bak perde asılacak ben burdayım

ya yeni gripin sekli böyle heralde direk boğaz ates ve öksürük cok zor cocuklara biz dayanamıyoruz biraz düstü atesi
39 dereceyi gösteriyordu yarım saat önce

ama ilerde rahatlıyacaksın keşke bende peş peşe doğursaydım daha kolay olurdu şimdi

kızımla oğlumun arasında 11 yaş var cnm ve şimdi çok zor

ama iyik şimdi doğurmuşum diyorum

akaşam kadar onula oyalanıyom yoksa delı olurdum cnm kızım

cnm evet direk boğazdan başliyo bizde once eşim hastalandı sonra kızım ve ben şimidi
kayın valıdem hasta bide ne oksuruk ama sizde dikkat edinde bulaşmasın cnm salgın var gene .

bendede dolap yok bol bol kıyafet var kücülmüsleri veriyorum eskileri kesip ip halin getirip yolluk yaptırıyorum cok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…