Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

benim biliyorsan onuncu yılda oldu biraz arka arkaya olmasının sebebi o ama cok zor simdiki aklım olsa biraz bende acardım arayı ama 11 yıl duramazdım senin ğibi
seninki ilk cocuk gibi olmustur kızın

dokuma tezgahında yapıyorlar

benim avatar kızlarımı anlatıyor üst üste ne oldgunu bilmeden birbirlerini eziyorlar böyle ama cok seker kediler

aynen öyle cnm şimdi anne olduğumu anladım

oğlumda 21 yaşinda anne oldum.

o zaman bişey bilmiyodum ama şimdi kimseyi karştrmiyorum

herşeyın en sğlıklsın kızma yediryom hep evde kendım yaptım yoğurdunu herşeyın

sadece 6 ay anane sütü verdim

kaynanma doymuyo desede ben hayır dedim

anladım şekerim ama meleklerin çok tatlı sende öylesin allah ayrmasın bitanem
sakın kız da verem kaynanaya inşalalh o mesele kapanmiştir cnm

topu kocama attım ben bilmeme esim bilir dedim oda bir güzel haşladı anasını yakın zamanda ağzını acacağını düsünmüyorum

betoŞ hoŞgeldın gÜlÜm bıttım ıŞ anacuĞum benım daha bıtmedı gamzeyel delı oldum

kız betül ne okuyon bi yazmadın ahanda gidiyom işlerim bitemedi şu perdelerı asayım gelırım

hoşbuldum bitanem,yok ya nerde bitecek,çocuklarla yavaş yavaş yapıyom işte.
bende ön taraftaki camları sildim,misafir odasını temizliicem inş.şimdi bide eşimde evde ya hepten iş yapamaz oldum.
canım tam ps yi açtım kübra uyandı.onunla uğraştım şimdi yeniden uyudu.bende azcık dinleneyim diye,sizlere bakmaya geldim.sanada kolay gelsin canım.işleri bi bitirsek misler gibi oturcak ama nerdeeeee.
öptüm canımcıımmmkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
janetcim geçmiş olsun canım

betül ne iş yapıyosun böyle kız:1shok:
kaç gündür bitiremedin
yeter canım kendini bu kadar yorma.kolay gelsin sana canım

hanımlar bugün ıspanaklı börek yaptım.ezo gelin çorbamda varcokacimcoook
şimdi böreğin pişmesini bekliyorum
bu aradada kaçamak yapıp yanınıza geldim
eee sizler nerdesiniz hanımlar
topiğimize ne oldu bugünCADIARZU

iyiki dogdun canim nice mutlu yillara insallah saglikli mutlu bir sekilde Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

belinaycım doğum günün kutlu olsun canım

sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah canım a.s.

canlarım benim hepinize çok çok teşekkürler ediyorum...yıllardır çoğu arkadaşımın doğum gününü hatırlayıp mutlaka ararım,ama bugün beni sadece annem ve abim aradı...şu anda kendime çok kızıyorum neden hatırlayıp aradığım için,sizce bende mi bir anormallik var yoksa başkalarında mı anlamıyorum...

oh afiyet olsun canım...bende arkadaşımdan mantı istedim birazdan yemeye gideceğimcokacimcoook,ben onların derdini çok çekmiştim hamileyken şimdi sıra bende birazda ben naz yapıyım demikaydirigubbakcemile2kızım uyudu onun uyanmasını bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…