- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.561
kolay gelsin minikcim ders maratonu başlıyormu yeniden tatlım allah zihin açıklığı versin inş:Saruboceq:
selam kızlar.bir fırsat buldum ve bir bakıyım size dedim.kimsecikler yok nerdeyse.
neler yapıyorsunuz bakalım.
allah geçim versin yeni evli çiftlere.
sanada kolay gelsin,allah zihin açıklığı versin.
zeki arkadaşım benim
aynen canım valla sorma yıne 1 ay calıs dıdın bakalım ne olacak
gectıgım derslere ıyıce calısıp onları barı kurtarayım
mat ve muhasebeyı eylule bute bırakacagım sanırım
eylule kadar 2derse baya calısırım dıye dusunuyorum seneye ders bırakıp zorlanmak ıstemıyorum cunku
sagol bebegım allah razı olsun
tesekkur edıyorum
sızlerde ıyısınız ınsaallah canım
selam canım benım
valla ne olsun seker netten soruları ındırıyorum bu hafta bu ıs bıtsın calısmaya baslamam lazım artık esımde muhasebe ve mata calıstıracak olmadı onu bute bırakacagım
sen nasılsın?neler yapuyorsun seker
sagol bebegım allah razı olsun canım benım
ver gazı kıs ver
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
moral olsun dun sonucları ogrendım o ıkı dersten bılıyordum ne olacagını ama kendımı kotu hıssettım esımede dedım bu sene gecemezsem bırakacagım dedım kızdısenağlamasenağlamasenağlama
sacmalama dıye sagolsun oda baya destek oluyor
hepınızden allah razı olsun canlarım benım
Kızlar ben geldimmmm ya pazartesi ya hakikaten yoğunum ölee içimde belirsiz bi nedenle sıkkın çılgınlık yapamayınca böle sıkılıyorum napimm..
hadi kahve içelim bee saat 3 olmuşş bi kendime gelimm
rosemm aşqumm bloguna bakarken orda bir hatun resmi gördüm o senmisin yavrummmm
eğer sensen çaktırmadan göz kırpıver bana....
vallahi ne yapayım minikcim ya.
şimdide biz başladık düğün telaşına.abim nikahı için koşturup duruyorum.
hafta sonu hep onların peşinde koşturdum.
yorgunluktan bitmiş vaziyetteyim.
Kızlar ben geldimmmm ya pazartesi ya hakikaten yoğunum ölee içimde belirsiz bi nedenle sıkkın çılgınlık yapamayınca böle sıkılıyorum napimm..
hadi kahve içelim bee saat 3 olmuşş bi kendime gelimm
İŞTEEEEE BUUUUUUUUU KAMİLEMMMMMMMM BENİMMMMMMMŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.:teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance::dance:
CANIMIZSIN KAMİLEMM YAAAA
ay ay ayy nasılda unutmaz kahvemizi beee ohhhh canımmmmm kız doyamadım gel bidaha öpçemmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
kolay gelsin tatlım.allah tamamına erdirsin?
bizimde düğünümüz var temmuzda ama,yavaş yavaş telaşımız başlıyo artık.
hoşgeldin güzelim,ya ben çalışmıyorum ama bugün bende de pazartesi sendromu var.
sen yine düşün bulursun bi çılgınlık:roflol::roflol::roflol:
hadi içelim senimi kırcam
HA HAYYYkızlar bu şevval benim gerçek resmimi yakalamış galibaa:))))))
kamilemmm bize kahve yapmaya geldin demii gülümmmmyap kız şöleee okkalıı ohhhh sefamız olsunn
ay ayya yyyyyaaaaaaaaa ne bu topik bölee sessiz hiç beğenmedimm hade beee coşalımm aaaaa
bi bıraktım noldunuz haaa içinizmi kuruduu beeehadeeee:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:
hadeeee
kamilemm bu yaz ebrumla sana gelelimmiii günü birlik denize gideriz o güzelim manzarada
bide kahvaltıı offf bee ne güzel olurduu bee ah muhabbetin gözünü çıkarırdık gece sabaha kadar haa:sm_cool:
ben niye görmedim o resmisenağlamasenağlamabende göreceğim ya baktım yok işte kaldırdın mı hemen
ne güzel olurcanım ya beklerim mutlaka kaydirigubbakcemile5:dance:kamilemm bu yaz ebrumla sana gelelimmiii günü birlik denize gideriz o güzelim manzarada
bide kahvaltıı offf bee ne güzel olurduu bee ah muhabbetin gözünü çıkarırdık gece sabaha kadar haa:sm_cool:
ok şekerim bir güzel okur öyle bakarımyerimsenibenaaa şekerim ne demek hemen bana arkadaşlık teeklifinde bulun arkadaşım olarak kabul edim profilimde var gül cemalimmmm görürsünn ama kız okuda öle bak haaa nazar falan değdirme bana
gerçi en çok benim resimlerimi gördünüzz şevval sayesinde emmmeeeee:roflol::roflol::roflol:
ha hayyyy kamilem şimdi benim gerçek yüzümü görecekk allaahhhhhh tutmayın kamilemiii ebrummmmm bak kamilem benim resmimi görüyooo bakalım ne diyecek haa sence ne derrrrrne güzel olurcanım ya beklerim mutlaka kaydirigubbakcemile5:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?