- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.581
ayyy maşallah şekercim harikasınha hayyyy kamilem şimdi benim gerçek yüzümü görecekk allaahhhhhh tutmayın kamilemiii ebrummmmm bak kamilem benim resmimi görüyooo bakalım ne diyecek haa sence ne derrrrr
kız görücüye çıktım sanki ayyyy heyecan bastııısırnaşık şeysırnaşık şey
hihoyyytselam fıstıklar ben geldim napıyonuz bakimm rosemm canım nasılsınŞeniz
:roflol::roflol::roflol:alemsin şekercimha hayyyyyyyyy yupppiii müjdeler olsun müjdeler olsun beğenildim galibaa ayay ay ayyy
delikafaduldendelikafadulden
tü tüü tüüüüü maşallahh bana demiii ben sana demedimmiydim kız al yanaklar bendee..kiraz dudaklar bendeee o boy o posss hep bendee diyeeeesırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:ayyy maşallah şekercim harikasınŞenizŞeniz gülümsemede neçok yakışırmış benim arkadaşımakaydirigubbakcemile5bayıldım şekercim allah nazarlardan korusun inş:Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız.
hoşgeldin canısı naber ay çok yoğunum ben güzelim anca yazmaya fırsat buldum kamilem benim resmime bakıyo da kız görücüye çıktımmmm bennnn merak ediyorum bakalım nasıl bulacak ayyy ayyy:roflol::roflol::roflol:
evet okuyorum yazılarınızı iyim tatlım tahayla oturuyoz senin işler açıldı haa canım yardıma geleyim ben sanaaaaaaa:roflol::roflol:hoşgeldin canısı naber ay çok yoğunum ben güzelim anca yazmaya fırsat buldum kamilem benim resmime bakıyo da kız görücüye çıktımmmm bennnn merak ediyorum bakalım nasıl bulacak ayyy ayyy:roflol::roflol::roflol:
Şenizhoş bulduk tatlım evet nasıl ama rosemm taş gibi taş hey maşallah:roflol::roflol::roflol:rosemmcim seni beğenmemek mümkünmü şekercim.nasıl beğenmesinler seni hayatım.
frezyacım hoşgeldin hayatım.nasılsın.
ızabelle sende hoşgeldin hayatım.
bakı gızgardaşlar rosemime bakın.
maşallah deyiverin can arkadaşıma benim.
tü tüü tüüüüü maşallahh bana demiii ben sana demedimmiydim kız al yanaklar bendee..kiraz dudaklar bendeee o boy o posss hep bendee diyeeeesırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
şımart beni kamileeemmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şey
hoşgeldin canım maşallah hepimiz turp gibiyizz şevvalimizdende haber bekl
iyoruz bi tahlili vardı o kadar hepiciği bu oda inşallah iyi gelecekkkkk.....bekliyoz şimcik:uhm:
tü tüü tüüüüü maşallahh bana demiii ben sana demedimmiydim kız al yanaklar bendee..kiraz dudaklar bendeee o boy o posss hep bendee diyeeeesırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
şımart beni kamileeemmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şey
hoşgeldin canım maşallah hepimiz turp gibiyizz şevvalimizdende haber bekl
iyoruz bi tahlili vardı o kadar hepiciği bu oda inşallah iyi gelecekkkkk.....bekliyoz şimcik:uhm:
rosemmcim seni beğenmemek mümkünmü şekercim.nasıl beğenmesinler seni hayatım.
hoşbulduk cnm sağol sen nasılsın
abın evlencekmiş cnm ALLAH tamamını erdısın bitanem kolaylıklar diliyorum
rosemmcim seni beğenmemek mümkünmü şekercim.nasıl beğenmesinler seni hayatım.
Şenizhoş bulduk tatlım evet nasıl ama rosemm taş gibi taş hey maşallah:roflol::roflol::roflol:
saol şekercim.amin hayatım.vallahi çok yorucu geçiyor hayatım.iş,ev,abimler vallahi ayaklarım kopuyor ağrıdan.:1no2: :1no2:
kizlar bana yardım edın
cepten pceye nasıl resim yüklerim
unuttum
bu kardaşinizi biraz bilğisayar özürlülüğü varsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?