- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.921
anladım canımgeç kalktım canım
ilaçlarda iyice sersem yaptı beni
eşim öğle yemeğine geldiği için iyice gecikti topiğe girmem
ama maşallah herkesin keyfi yerinde miniğe ne yaptınızda küstürdünüz bakayım:uhm:
selam kızlar...akşam ki depremden çok korkmuştum sabaha kadar uyku tutmadı,sabahta 23 nisanda okulumuzda ertelenen tören vardı oraya gittik kızım şiir okudu,kalabalıktan ve yüksek sesten başım dönmeye başladı hemen kızımı alıp eve geldim hala pcnin önünde karıncalar geziyor sankikafamçokkarıştıçok kötü oldum...
olsun boş ver yaparsın tatlım sağlığın daha önemli düğününüz var haa hadi hayırlısı allah bir yastıkta kocatsın senin teleşın çoktur şimdi ama olsun onlar ne güzel teleşlar insan yorulduğunu bile anlamıyorhihoyyytoh ne güzel hayatım ya.ben ne zamandır yapamıyorum.malum bir ara belim çok kötüydü iğne oluyordum doktor yasakladı.hafta sonuda abimin düğün telaşı için koşturdum.aklım hep evde.bir ara işlerimi yapmam lazım.artık iyice fena oldu evim.:1no2: :1no2: :1no2:
hihoyyytselam kızlar ben geldim offff çok yoruldum temizliğik yaptım çok şükür bitti birazdan oğluşumun çorbasını yedirip uyutucam ee sizde ne var ne yokhihoyyyt
hoşgeldin tatlım aman her gün yap yap aynı vallahi bıkıyorum bazen hoş yapıncada mis gibi kokuyor her yer:roflol::roflol:bende işlerimi yaptım geldim canım:teytey::teytey::teytey:
ama öyle derin bir temizlik yapmadım günlük işlerimi yaptım sadece
aslında evimi silecektim ama suyum çok az akıyo bende vazgeçtim
olsun boş ver yaparsın tatlım sağlığın daha önemli düğününüz var haa hadi hayırlısı allah bir yastıkta kocatsın senin teleşın çoktur şimdi ama olsun onlar ne güzel teleşlar insan yorulduğunu bile anlamıyorhihoyyyt
bende geldım yafrular yıkandık suslendık mısler gıbım koktuk yemek yıyecegız sımdıde
sızlere bır bakınayım dedım
sonra gorusmek uzere bende kacarrrrr yafrularrrr
KAHVE ZAMANII HANIMLARRR....
hadii kim yapıyoooo bu günnnnn..........
bakın krizim tutarsa kötü olur haaaa sölemedi demeyinn tepem atık zatiiiii.....
yaa ebrumm ya bu ne güzel hikyee öleee ne diyeceğimi bilemedim hayatımm işte bu be gülümm başka bişey diyememmm:a015:a.s.a.s.
iyi madem kimse yok acıkbaş başa konuşalım bizde
hani şu benim geçen hafta takık olduğum kız varya arkadaşım hani beni kızdıran görüşme dediğim halde başkasıyla konuşan
işte o yine yaa
ebrumm direndi sen yanlış anlıyosun yok öle biri değil falan diye ve bana inat sanki devam etti arkadaşlığına bende bigece dedim ki onaa o zaman hadi bana eyvallahh ve kalktımm geldim
tel bakmadım hiçç msn dedn yazmış bi sürü laflaarr cevap yazmadım engelledimm
sonra sürekli mesajlarrrr attı buu hatamı anladım diyee bende ya kızgın cevaplar yazdım yada cevap bile vermedimm bi yerde karşılaştık hemen kalktım ağlamış arkamdann
şimdide bana demin yani gene mesaj attı peki artık bu son mesajım sen nasıl istersen öle olsun diyee
ya benbunu seviyorumda be ebrumm uzun zamandır arkadaşımmm
ama bunu yapmamalıydı bana hazmedemiyorumm
hatamı anladım diyoo tam affedecektim kii şimdi bu son mesajım yazmışya hadi bakalım şimdide gururum ortaya çıktıı ama artık ona nasıl güvenicem nasıl olur aramız onuda bilmiyorum çünkü çok kızacağım bişeydi buu
şimdi nesem napsam diyorumm ama gururda baskın çıkıyoooo...
de bana neediimm
hayatım ben biraz inatımdır bu konularda.bir iki kere şans verdiysem bir daha vermem.
yani ben ona gerek değeri verirken o sadece bunu lafta yapıyorsa benim için zorda olsa biter hayatım.ama genede sen bilirsin tabi ben birşey diyemiyorum.ama ben barışmam.
hele birde böyle haklıymış gibi mesaj atarsa hiç muhatap olmam hayatım.:1no2: :1no2:
ebrum çok mesaj attı ama bana belki30 tane kadar bende epii inatlık ettim ama haketti hatası çok büyükk
akıl ver kafam karman çorman yaa blöfmüüüüü acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?