Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

neyse bende kacar islerimi halledeyim sonrada melisami alip gelecem görüsmek üzere byeeeeeeeeeeeee
byyyyyyyyyyyyyy canım

tekrar geçmiş olsun canım
hadi sen git sağlığınla ilgilen birazdakaydirigubbakcemile3

selam kızlar...akşam ki depremden çok korkmuştum sabaha kadar uyku tutmadı,sabahta 23 nisanda okulumuzda ertelenen tören vardı oraya gittik kızım şiir okudu,kalabalıktan ve yüksek sesten başım dönmeye başladı hemen kızımı alıp eve geldim hala pcnin önünde karıncalar geziyor sankikafamçokkarıştıçok kötü oldum...

topıgın nunuktan sonrakı yuzsuzu geldıııııııı
:)))
bende kacıyorum sekerler kızları yıkayacagım bende bır yıkanayım camasırlarımı toplayım yıne gelırım
herkesı muckkkkkkk kıb
gorusmek uzere sekerler
byeeeeee
kolay gelsın herkese
belınayım bebegım hadı gozunuz aydın gecıkmelıde olsa melegımın torenı oldu
gurur duyuyoruz onunla seker
benım ıcın opuver annecıgı

allah allah ne oldu gene burda ya.kim küstürdü miniğimi ya.
yeni gelen hatunlar hoş geldiniz.

yok kıs ben kusmemkı bebegım saka yaptık bısey yok
ben kolay kolay kusup alınmam cok cok canımı sıkarlarda ıplerını cekerım o olurkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ay ne yuzsuz karuyum yaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sağol canım babası okula götürdü şimdi gelince öperim...sana da kolay gelsin...

küsme sen miniğim küsme zaten.
bizim topiğimize yakışmaz küsmek şekercim.
hadi kolay gelsin sana tatlişkom.görüşürüz sonra.Şeniz Şeniz Şeniz

hihoyyytselam kızlar ben geldim offff çok yoruldum temizliğik yaptım çok şükür bitti birazdan oğluşumun çorbasını yedirip uyutucam ee sizde ne var ne yokhihoyyyt

iyi canım be ne olsun.çalışıyoruz işte.
sen nasılsın bebişimiz nasıl annesi.
seni çok rahatsız ediyormu.
bu arada kaç aylık oldu belinaycım ya bebeğimiz.

ben bugün pek iyi değilim canım başım çok kötü dönüyor hala...son adetime göre 12 haftalık bitmiş dedi hemşire ama ultrasona göre 11 haftalık gözüküyor,sanırım ultrason doğruyu gösteriyor...

oh maşallah bebeğime benim.
eh annesi biraz sıkıntı yapıyor sana ama idare edicen artık.
onun o mis gibi kokusunu hissedince hepsini unutturucak dimi.

evet canım valla mis gibi kokuyor ev evet bugün kimse yok herkes yoğun galibabenneyaptımki

oh ne güzel hayatım ya.ben ne zamandır yapamıyorum.malum bir ara belim çok kötüydü iğne oluyordum doktor yasakladı.hafta sonuda abimin düğün telaşı için koşturdum.aklım hep evde.bir ara işlerimi yapmam lazım.artık iyice fena oldu evim.:1no2: :1no2: :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…