Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hee valla oylee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs askolsun aaaaaaaa sızın dılınıze dusene kadar foseptık cukuruna dussem daha ıyıdı beeee
uzun zamandır kocısımle ılgılenmıyorum dedım bır fılm ızleyek dedım aaaaaaaaaaaaa
bakma sen bunlar s canım benım.azıtık bunlar:roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

miniğim sen geceleri film izlicem deme bundan sonra
herkes ters anlıyo canım:roflol::roflol::roflol:

evet canim nasilda anladin bak anlayan hemen anliyo

yakında topiği kapatıcaklar gibime geliyo bu gidişle:roflol::roflol::roflol:

miniğim sen geceleri film izlicem deme bundan sonra
herkes ters anlıyo canım:roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

kiz ne ters anlamasi düz anladik delüüü sende anla accik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar ben kaçar arkim gelecek
bebişiyle şu evimi toplayayım
tembelliğimi gene açığa çıkarttım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok canım navigasyonlarda en iyi marka hangisi
iyi bilmiyorum ama bizimkisinden memnunuz
resim filanda yükleye biliyorsun radyo var a.sa.sa.s

hmmm iyiymis ozaman bende pek anlamiyorum dedim ya bizimde yok gerek duymuyoruz cok gerek oldumu görümcemlerden aliyoruz onlarin mali bizim malimiz bizim malimiz yine bizim malimiz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bizim olsa karistiririmda baskasinin malini elleyemiyorum birsey olacak diye

nunuk markadan anlamam dedi ya efsuncum
kız nunuk madem anlamazsın markadan niye soruyosun herkese sizinki ne marka diye:roflol::roflol::roflol:

laf olsun diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

neyse bende kacar islerimi halledeyim sonrada melisami alip gelecem görüsmek üzere byeeeeeeeeeeeee

kızlarr ben gidiyom artıkın
sabah iki hastaneye başvurdum mr için cihazları bozukmuş olmadı işim
şimdide uzakta bir hastane var eşim oraya götürcek
gidemde mr için randevu alayım
görüşmek üzereeeeeeeee

kız ciddi ciddi küstümü yoksa
gitmiş minik yok:1shok:

bilmiyom kirdiniz kadini gitti iste
yok canim ya kandiriyodur onda hic
küsecek yüz varmi ayni benim gibi
kapidan kovsak bacadan girer isi cikmistir
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sana kolay gelsin canim acil sifalar byeeeeeeeeeeee

aman öyle olsun
topiğimiz miniksiz olmaz:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…