E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.981
evet kızlar bende artık kızımla güzel havalar istiyorum gezmek için
evet efsunefecim.bende artık havalar açsın diye bekliyorum.içimi daraltıyor bu havalar benim.
rosemcim hoşgeldin şekercim.harikasın gene bugün canım benim ya.
evet sevvalcim mrda şu saatlerde.inşallah hayırlı haberlerini alırız yavru kuşumun.
merhabaaa kızlarrr ben geldimmm......
günaydınnnn
gününüz güzel olsunnnn.....havanız yerinde olsunnn....neşeniz daim olsunn......yaşama sevinciniz çok olsunnn emiiiiii..........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ay ay ay ayyyyyyyyyy canlarım benimm hepinizze öncelikleeee hürmetle selam eder büyüklerin ellerinden güccüklerin gzölerinden öperimm:roflol::roflol:
amaninnnnn gene enerji fışkırıyooo bendennn hadi size de dağıtim acıcığını uyuşuk karularrr ohh ne güzel bi sabahh öleee bu sabahhhhhh güneş yok ama olsun genede güzel boğazz deniz durgunn ölee uyuyoo sakinn ama ben dedğilimmm gene çılgınım bu gün yaaadelikafaduldendelikafadulden
kızlarr tam şu sıralarrr şevvalin operasyonu başladı biliyosunuzdimiiiii....9,30 da yaniii
evet efsunefecim.bende artık havalar açsın diye bekliyorum.içimi daraltıyor bu havalar benim.
rosemcim hoşgeldin şekercim.harikasın gene bugün canım benim ya.
evet sevvalcim mrda şu saatlerde.inşallah hayırlı haberlerini alırız yavru kuşumun.
iyi geceler kızlar herkes şehrazatı izliyo galıba
efsunecım öptüm cnm
evet canım ya seval için hepimiz dua edelim .
topiğimizin altın topu o ŞenizŞenizŞenizŞeniz
GÜNAYDIN KIZLARR NASILSINIZZ a.s.
ARTIK İŞE SAAT 10 GELİYORUM SABAHLARI PATRONUM İYİCE ŞİŞTİM DİYE KIYAK GEÇTİ BANA BU ARADA 60 GÜNÜMÜZ KALDI PAMUK KIZIMA KAVUŞMAYA hihoyyyt
günaydın canım.hadi hayırlısı olsun hayatım.allah son aylarında yardım etsin şekerim.GÜNAYDIN KIZLARR NASILSINIZZ a.s.
ARTIK İŞE SAAT 10 GELİYORUM SABAHLARI PATRONUM İYİCE ŞİŞTİM DİYE KIYAK GEÇTİ BANA BU ARADA 60 GÜNÜMÜZ KALDI PAMUK KIZIMA KAVUŞMAYA hihoyyyt
Kamilem nerde... zeynom hiç yokk..mihriş uyuyoooo nerdesiniz yaa....senağlama
he heee ebrumlaa nöbetteyiz ama biz topiğin neferleriyiz bizzz...:enbuyukkk:kanımızın son damlasına kadar koruyucaz topiğimizi:enbuyukkk:
ah canım yaaaa en güzel dönemlerin kıymetini bill bol bol naz yapp benim şimdiki aklım olsa suyumu bile ayağıma isterim..:CüvCüv::1no2: bol bol dinlenme dönemine giriyosunn artıkk
allah kurtarsın canımm...nazlanmayı unutmaaaa.s
geldimm şekercim geldim buradayımmm:enbuyukkk:Kamilem nerde... zeynom hiç yokk..mihriş uyuyoooo nerdesiniz yaa....senağlama
he heee ebrumlaa nöbetteyiz ama biz topiğin neferleriyiz bizzz...:enbuyukkk:kanımızın son damlasına kadar koruyucaz topiğimizi:enbuyukkk:
günaydınnnnnnnnnn
hayırlı sabahlarrrr
hepimize harika birgün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?