Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhabaaa kızlarrr ben geldimmm......
günaydınnnn
gününüz güzel olsunnnn.....havanız yerinde olsunnn....neşeniz daim olsunn......yaşama sevinciniz çok olsunnn emiiiiii..........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ay ay ay ayyyyyyyyyy canlarım benimm hepinizze öncelikleeee hürmetle selam eder büyüklerin ellerinden güccüklerin gzölerinden öperimm:roflol::roflol:

amaninnnnn gene enerji fışkırıyooo bendennn hadi size de dağıtim acıcığını uyuşuk karularrr ohh ne güzel bi sabahh öleee bu sabahhhhhh güneş yok ama olsun genede güzel boğazz deniz durgunn ölee uyuyoo sakinn ama ben dedğilimmm gene çılgınım bu gün yaaadelikafaduldendelikafadulden
kızlarr tam şu sıralarrr şevvalin operasyonu başladı biliyosunuzdimiiiii....9,30 da yaniii

evet efsunefecim.bende artık havalar açsın diye bekliyorum.içimi daraltıyor bu havalar benim.
rosemcim hoşgeldin şekercim.harikasın gene bugün canım benim ya.
evet sevvalcim mrda şu saatlerde.inşallah hayırlı haberlerini alırız yavru kuşumun.

ah bee ebrumm yaaaa ....çözemedinmi sen olayıı yavv:teselli:
kız bu benim 90-60-90 olduğumu anladıyaa mr çektirmeye gitmiyooooo yağ çektirmeye gidiyoooookıskançç karuuu bu şekerimm...
bak delillerinide sunucam sizee.. hepiniz göreceniz o zaman ne mr ı be gülümmm kim bilir kaç kilo yağ gidecek şimdi ondanndelikafaduldendelikafadulden

evet canım ya seval için hepimiz dua edelim .
topiğimizin altın topu o ŞenizŞenizŞenizŞeniz

doğrusun canım ya
bende ev kuşu olmaktan sıkıldım .
hava biraz ısınsın en azından
hafta sonları yazlığa gidip kalabilieyim.
a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s

şakkıdıalkisalkisalkisalkisalkisalkissırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:

delü karı geldim gitmişin ne yapayım kocış maçtaydı bende frsat buldum şekeirim​

evet canım ya seval için hepimiz dua edelim .
topiğimizin altın topu o ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızım efsunum yaaa hala mr diyonuzz şimdi gösterecem dedlilimiiii arkadaşımı peşine taktımmm o ceple operasyonu çekip bana gönderecekkkk ahanda göreceniz hepinizzz
bölee olucanızz:1shok:
sonrada böleeee-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ama ben biliyodum diyede bölee olucammmmmm:dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gunaydınlar meleklerım ve melek annelerım
guzel bır gun sızlerın olsun ınsaallah sekerlerrrrrrrr
bugun mısafırım var ve ıspanaklı kek yapacagım kızları uyurken hazırlayım
herkese guzel bır gun dılıyorum ve opuyorum hepınızı
akıllı durun arkamdan az cekıstırın nunuk ve sevvalcıkkk:))))

allah seni iyi etsin rosemcim kız.
ama tabi gerçekte olabilir bu yağ aldırma olayı.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
efsuncum baksana rosemm nelerle uğraşıyor hayatım.
oda ajan takmış sevvalin peşine.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN KIZLARR NASILSINIZZ a.s.

ARTIK ıŞE SAAT 10 GELıYORUM SABAHLARI PATRONUM ıYıCE ŞıŞTıM DıYE KIYAK GEÇTı BANA BU ARADA 60 GÜNÜMÜZ KALDI PAMUK KIZIMA KAVUŞMAYA hihoyyyt

Kamilem nerde... zeynom hiç yokk..mihriş uyuyoooo nerdesiniz yaa....senağlama

he heee ebrumlaa nöbetteyiz ama biz topiğin neferleriyiz bizzz...:enbuyukkk:kanımızın son damlasına kadar koruyucaz topiğimizi:enbuyukkk:

ARTIK İŞE SAAT 10 GELİYORUM SABAHLARI PATRONUM İYİCE ŞİŞTİM DİYE KIYAK GEÇTİ BANA BU ARADA 60 GÜNÜMÜZ KALDI PAMUK KIZIMA KAVUŞMAYA hihoyyyt

ah canım yaaaa en güzel dönemlerin kıymetini bill bol bol naz yapp benim şimdiki aklım olsa suyumu bile ayağıma isterim..:CüvCüv::1no2: bol bol dinlenme dönemine giriyosunn artıkk
allah kurtarsın canımm...nazlanmayı unutmaaaa.s

ARTIK İŞE SAAT 10 GELİYORUM SABAHLARI PATRONUM İYİCE ŞİŞTİM DİYE KIYAK GEÇTİ BANA BU ARADA 60 GÜNÜMÜZ KALDI PAMUK KIZIMA KAVUŞMAYA hihoyyyt
günaydın canım.hadi hayırlısı olsun hayatım.allah son aylarında yardım etsin şekerim.

Kamilem nerde... zeynom hiç yokk..mihriş uyuyoooo nerdesiniz yaa....senağlama

he heee ebrumlaa nöbetteyiz ama biz topiğin neferleriyiz bizzz...:enbuyukkk:kanımızın son damlasına kadar koruyucaz topiğimizi:enbuyukkk:

evet şekerim.biz burdayız.kimseler yok.ama senle hep bekliycez topiğimizi.hiçbiryere gitmiycez şekercim.hatunlar ya kalkamadı yada geziyorlar.
:enbuyukkk: :enbuyukkk:

dimi ya rosemcim bol bol nazlansın.bende hiç yapmadım ama benimde şimdiki aklım olsaydı bende naz yapardım.hurremcim sakın naz yapmayı unutma hayatım.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bütün kozlar senin elinde unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…