- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.021
canım ben yapıyorum gel kuzum sende gel 1300tllik elektrik faturasından sonra dedimki mutfagıda yıktırayım 15 güne yeni mutfagım gelir o gelmeden her şeyi yapayım yenide anam o kadar dagıttırmaz :roflol:
sağol canım aman işim az sabahtan çenemde düştükaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:İŞTE BEKLENEN RESİM GELDİ ARKADAŞLAR GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİİ
şevvalimiz halen operasyonddan çıkmammış...devam etmektee...
ama benim arkadaşım bunuda başarmış ve içerden bi hemşireyii ayartıppp bu resmi belgelemşşş...
veeee şevvalll yağ çektirme operasyonundaa.....
ahh rosem ah hastanedede rahaT YOK SENDEN DİMİ BANAAA
kızım efsunum yaaa hala mr diyonuzz şimdi gösterecem dedlilimiiii arkadaşımı peşine taktımmm o ceple operasyonu çekip bana gönderecekkkk ahanda göreceniz hepinizzz
bölee olucanızz:1shok:
sonrada böleeee-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ama ben biliyodum diyede bölee olucammmmmm:dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
tahinli kurabiye favorim benim hazırlama 20 dakka pişme 15 dakka
1 su bardağı ayçiçek yağı
1 su bardağı pudra şekeri
2 kahve fincanı tahin
1 paket vanılya
3,5 su bardağı un
1 su bardagı dövülmüş ceviz
tüm malzemeyi büyük bir kapta iyice yogur sonra yogurdun hamuru alüminyum folyoya sar buzdolabında yarım saat beklet fırın tepsisine yağlı kağıt ser hamurdan ceviz irilinde parçalar kopartıp elinle yuvarla fırın tepsine diz 15 dakika 180 derece ısınmış fırında pişir soguyunca serviz yap
rosem yandın sen ben sana yapıcağımı bilirimmmmmİŞTE BEKLENEN RESİM GELDİ ARKADAŞLAR GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİİ
şevvalimiz halen operasyonddan çıkmammış...devam etmektee...
ama benim arkadaşım bunuda başarmış ve içerden bi hemşireyii ayartıppp bu resmi belgelemşşş...
veeee şevvalll yağ çektirme operasyonundaa.....
ahh rosem ah hastanedede rahaT YOK SENDEN DİMİ BANAAA
eline sağlık tatlımmm
rosem yandın sen ben sana yapıcağımı bilirimmmmm
kızlar mr ımı çektirdim yarım saat kaldım cihazın içinde ölmeden mezara soktular resmen yaaa
hele birde nefesimi tutturdukları anlar çok zor geçtiii
inşallah sonuçlarım temiz yada basit bişey çıksınnnn
rosemm hariç hepiniiz dileyin benden ne dilersenizzzz
ebrucum zaten ist hatunlar olarak bir görüşemedik hele senle ben mutlaka görüşek tatlım
valla faturaya eşim bugün gidip itiraz etti ama görünce şok oldum elektrik idaresindekilerde bune demiş :)))
görüşücez hayatım sen etme.bekliyorum z.burnuna gelirsinde ararsın diye ama hiç gelmedin.seçimde gelicem dedin gene bekledim gelmedin.
artık bu gidişle ben gelicem sana.tren istasyonuna gelicem gel al beni diycem ne diyim artık sana kuşum.
biz bilmiyoruz siz biliyorsunuzdur diye size sormaya geldik deseydiniz sizde.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sevval gelmişşşşş hoşgelmiş
kız kso aldım bu tarifi yapıcam ama bi yanlış tarif olsun seni edirneye kadar kovalamazsam banada rosem demesinler.....
aaa şevvalimmmmm gelmişş kız gözükmüyon ne çok incelmişsin beeeeee ama sanırım bir müddet şeyinin üstüne oturamıycan ayaktamısın şu an şekerimmmm......:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin sewalcimm inş sonuçlarında iyi çıkacak inş canım
vallahi bana uyar şekercim.sen gidelim de gideriz birlikte kızlarıda aldıkmı teyzelerinin yanıda biteriz.ne desen haklısın yavrum gel bacım gel başımın üstünde yerin var :1hug:sen iste ben seni heryerden alırım ama havalar güzelleşsede kızlarla gezsek ne güzel olur roseminde yanına gideriz kahveleri beleşe getirirdik:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet doğru aslında bakalım salı günü arayın demişler görücez-tatlicadiarzu-delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?