Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geliyorum hayatım sen merak etme.sen mutfağı yaptır hemen geliyorum sana.
kurabiyeye bayılırım şekercim.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu arada o faturanın gerçeklik payı ne kadar hayatımya.
nasıl bir fatura o öyle hayatım.:uhm: :uhm:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ahh rosem ah hastanedede rahaT YOK SENDEN DİMİ BANAAA

eline sağlık tatlımmm

rosem yandın sen ben sana yapıcağımı bilirimmmmm

kızlar mr ımı çektirdim yarım saat kaldım cihazın içinde ölmeden mezara soktular resmen yaaa
hele birde nefesimi tutturdukları anlar çok zor geçtiii
inşallah sonuçlarım temiz yada basit bişey çıksınnnn
rosemm hariç hepiniiz dileyin benden ne dilersenizzzz

hadi canım gözün aydın.
ben o mrı bilirim.atlattınya artık gerisi kolay.
allahım bundan sonrada sana hayırlı haberler nasip etsin.
Şeniz Şeniz Şeniz
:1hug: :1hug: :1hug:

valla faturaya eşim bugün gidip itiraz etti ama görünce şok oldum elektrik idaresindekilerde bune demiş :)))

ebrucum zaten ist hatunlar olarak bir görüşemedik hele senle ben mutlaka görüşek tatlım

görüşücez hayatım sen etme.bekliyorum z.burnuna gelirsinde ararsın diye ama hiç gelmedin.seçimde gelicem dedin gene bekledim gelmedin.
artık bu gidişle ben gelicem sana.tren istasyonuna gelicem gel al beni diycem ne diyim artık sana kuşum.

ne desen haklısın yavrum gel bacım gel başımın üstünde yerin var :1hug:sen iste ben seni heryerden alırım ama havalar güzelleşsede kızlarla gezsek ne güzel olur roseminde yanına gideriz kahveleri beleşe getirirdik:roflol::roflol::roflol:

sevval gelmişşşşş hoşgelmiş

kız kso aldım bu tarifi yapıcam ama bi yanlış tarif olsun seni edirneye kadar kovalamazsam banada rosem demesinler.....

aaa şevvalimmmmm gelmişş kız gözükmüyon ne çok incelmişsin beeeeee ama sanırım bir müddet şeyinin üstüne oturamıycan ayaktamısın şu an şekerimmmm......:roflol::roflol::roflol:

ayaktamıyım oturuyormuyum göstercem sana
insan hasta diye biraz hürmet eder
seen benim operasyonumu röntgenlemeye utanmıyonmuuu
klava:klava:klava:

vallahi bana uyar şekercim.sen gidelim de gideriz birlikte kızlarıda aldıkmı teyzelerinin yanıda biteriz.
kahve beleş,deniz beleş,temiz hava beleş daha ne isterizki şekercim.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet doğru aslında bakalım salı günü arayın demişler görücez-tatlicadiarzu-delikafadulden

hadi hayırlısı olsun hayatım.inşallah bir kıllık çıkarmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…