- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.001
sabah 7 den beri ayaktayım uyumuyordum şekercim:dilcikar:günaydın kamilecim.
kalkabildinizmi hanımcım.mirmirmirmir mirmirmirmir
uykucu hatunlar sizi.siz keyif yapın biz sabahın köründe çalışmaya başlayalım.
:dilcikar: :dilcikar:
şakkıdıalkisalkisalkisalkisalkisalkissırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:
delü karı geldim gitmişin ne yapayım kocış maçtaydı bende frsat buldum şekeirim
kızım efsunum yaaa hala mr diyonuzz şimdi gösterecem dedlilimiiii arkadaşımı peşine taktımmm o ceple operasyonu çekip bana gönderecekkkk ahanda göreceniz hepinizzz
bölee olucanızz:1shok:
sonrada böleeee-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ama ben biliyodum diyede bölee olucammmmmm:dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
allah seni iyi etsin rosemcim kız.
ama tabi gerçekte olabilir bu yağ aldırma olayı.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
efsuncum baksana rosemm nelerle uğraşıyor hayatım.
oda ajan takmış sevvalin peşine.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnnnn
hayırlı sabahlarrrr
hepimize harika birgün diliyorum
sabah 7 den beri ayaktayım uyumuyordum şekercim:dilcikar:
evimi toparladım yemeğimi ocağa koyup öyle geldim:1closedeyes:
sağol canımcım ŞenizŞenizdaha iyiyim ev işlerine el atacak kadar iyi oldum malesef:jeyyar:allah seni ne etmesin emi a.sa.sa.sa.sa.sa.s
kapalı havalar rosemi böyle yapıyor yada boğaz çarpytı onu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın canım
sen nasıl oldun ŞenizŞenizŞenizŞeniz
kızlar harika kurabiye tarifleri buldum kocişime yapacam haftasonu hadi gelin bana ama mutfagım bu hafta yıkılcak yeni yaptırıyom o zaman gelin sizede yapayım kurabiye laflarız ohhhh
kolay gelsin canım
valla iyi olur birde tarifleri
ama ben kurabiye yapmayı pek beceremiyorum .
yaptığımda da mübarek taş at kafan yarılsın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok bunlarda o risk güzelim çok kolaylar en fazla 20 dakkada hazır anneler gününde herkez bende olur annem bendeya yapacam o zamanda elimin ayarıda iyidir :lepi:
efsuncum bir tarif yazayım istersen dene
Kamilem nerde... zeynom hiç yokk..mihriş uyuyoooo nerdesiniz yaa....senağlama
he heee ebrumlaa nöbetteyiz ama biz topiğin neferleriyiz bizzz...:enbuyukkk:kanımızın son damlasına kadar koruyucaz topiğimizi:enbuyukkk:
İŞTE BEKLENEN RESİM GELDİ ARKADAŞLAR GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİİ
şevvalimiz halen operasyonddan çıkmammış...devam etmektee...
ama benim arkadaşım bunuda başarmış ve içerden bi hemşireyii ayartıppp bu resmi belgelemşşş...
veeee şevvalll yağ çektirme operasyonundaa.....
canım ben yapıyorum gel kuzum sende gel 1300tllik elektrik faturasından sonra dedimki mutfagıda yıktırayım 15 güne yeni mutfagım gelir o gelmeden her şeyi yapayım yenide anam o kadar dagıttırmaz :roflol:bunlar ne tarifleri bakem.neler oluyor gene.
kim kime geliyor.niye kurabiyeler yapılıyor.
ben bugün gene çok yoğunum onun için yetişemiyorum size.
hadi deyin bakem bana.
hanımlar herkeze iyi günler,bugün günaydına geç kaldım.işlerimi bitirip öyle oturdum ps başına.
nasılsınız?maşallah muhabbet almış başını gitmiş.allah bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?