Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam arkadaslar esim geldi kötü bir haberle kriz vurmus ya dedis patronlari bir kisi cikaracaz yada dedis haftanin 3 günü calisacaksiniz cikaracaklari arkadaslarida ev almis borcu varmis vede evlenecekmis yakinda demisler 3 gün calisalim calisilmayan günlerin parasinida devlet verecekmis ama az gelecek yinede aylik canim slklldi ya offffffffffff

konuyu toplam 3 kullanici okuyor
nunukAnne, janet+, mihruban nerdesiniz kizlar esimi carsiya yolladim gelene kadar sohpet edelim

neyse kimseler konusmuyo mihrisde belki yemektedir bende cikiyorum artik görüsmek üzere kendinize iyi bakin iyi aksamlar byeeeeeeeeeeeeeeee

neyse kimseler konusmuyo mihrisde belki yemektedir bende cikiyorum artik görüsmek üzere kendinize iyi bakin iyi aksamlar byeeeeeeeeeeeeeeee

merhaba hanımlar
ben bugün delirecem yakafamçokkarıştı
eşim kredi kartını kaybetmiş evde aramadığım yer kalmadı çöpü bile karıştırdım Çok üzgünüm çoookyok bulamadım.
bir insan nasıl dikkat etmez kredi kartına anlamıyorum çok sinirlendim eşime
birde bana demezmi başka bir kredi kartına 45 lira ödememiz gerekmişbugün son günmüş
biz o kartı kullanmıyoruz varlığını bile unutmuştuk ama yinede senelik kullanım ücretini alıyolarmış
zaten sinirlenmiştim üstüne bunuda duyunca daha çok sinirlendim hanımlar
hadi bu neysede diğer kart inşallah başka birinin eline geçmemiştir:çok üzgünüm:
iptal ettirdim ama daha yeni farkettik yokluğunu.dünden kaybolmuş olabilir:jeyyar:

yok burdayım canım çok üzüldüm sizin adınıza
bizdede durum farklı değil canım ya krizden dolayı eşimin maaşını %35 düşürdüler
düşünsene maaşın yarısı nerdeyse.
zaten bugünlerde moralim bozuktu bu son olayla dahada kötü oldusenağlama

çok geçmiş olsun ya iptal ettirmeniz iyi olmuş şimdilik yapılabilecek tek şey bu belki gelir elinize evden bi yerden kötü düşünme tatlı canına yazık

off sanada çok geçmiş olsun nunukcum ya işsizlikten iyidir ama insanın gelirine göre gideri oluyo hakkınızda hayırlısı olsun canım sizin de

nunnuğum geçmiiş olsunnnn
mihriban iyiki iptal ettirmişsiniz canımmm
kamilecim hoşgeldin tatlımmm
hoşbuldum tatlım kızkarrdeşim vardı yeni onu uğurladım
bende buraya daldım maşaşllah sayfalar dolmuş gene hepsini okuyamadım henüz
nunukcum,mihribancım geçmiş olsun şekerler inş en kısa zamanda düzelir

rosemde seni soruyordu kamilem gelmedii yoklamada eksik var deyip duruyorduu

sagol canim offfffffff tamda tasinma asaasinda evin kirasida cok insallah yardim bas vurusu yapacak bu olaydan sonra insallah yardimi kabul ederler kira icin bizim icinde iyi olur ama bizimki esimin calismadigi günlerin %70 ini falan issizlik kurumu karsilayacakmis yinede baya kesinti oluyo

off sanada çok geçmiş olsun nunukcum ya işsizlikten iyidir ama insanın gelirine göre gideri oluyo hakkınızda hayırlısı olsun canım sizin de

sagol canim hayirlisi neyse o olsun

sagol canim

sagolun arkadaslar hayirlisi neyse o olsun artik :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok geçmiş olsun ya iptal ettirmeniz iyi olmuş şimdilik yapılabilecek tek şey bu belki gelir elinize evden bi yerden kötü düşünme tatlı canına yazık

sağolun hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…