K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.181
evet be mihriş benim hikaye başlarken off sayt başlıyoo muzurluk doğuştan yaniiii
araba acilin kapısına dayanmışş hemşire kapıyı açmışş aaa ben bakıyorum orada şirin şirinn
demiş kii kadın annemee EE NİYE GELDİN PEKİİ..
annemde demiş kiiiii GÖBEĞİNİ KESEMEDİKK...:roflol::roflol::roflol::roflol:
KIZ CİDDİİ BU BÖLEE YAAA espiri falan değil bu anlattığımmmm hayatımdaki ilk hikayemmmmmdelikafaduldendelikafaduldenee işte derler ya nasıl başlarsa öle gider diyee ölede gırgır gidiyoo şimdilikk ...sırnaşık şeysırnaşık şey
belinay ordasın gördümmmmmmmmm nasılsın
kocişim bigalı ayrıca chp çanakkale milletvekili dayısı her yıl 3-4 kez bigaya gideriz sevdim orayı
burdayım anacım geçmişi okuyorum öyle nihayet bitti...iyiyim hayatım hemde bomba gibiyim doktora gittim bebişimi gördüm inanılmaz büyümüş hala şokundayım elleri,ayakları,kafası,poposu herşeyi belli olmuş resmen bebek şeklini almış tam ultrasonda bakarken kıpırdadığını gördüm yaa inanamazsın 3 ayı doldurmuşum ama ilk defa bugün hissettim bebeği olacağını:CüvCüv:
bu arada rotus bigalıymışsın benimde eşim bigalı kayınvalidemlerde bigada oturuyorlar...
ayy bebeğimiz büyü yoo ne güzelll.....
inşallahh onun bu topikte koşup bağırdığınıda duyucazz hürreminde 60 günü kaldıııı topik şenlenecekk anlaşılannnn ohh ohhhhh....çok sevindim canım babası nasıll bu durummaa nasıl bakıyoo alışmıştır artık yaa
ay inanmıyorum ya....ne kadar çok bigalı hanım varmış.....ay kızlar hepinizi beklerim ...bennnnnnnnnn bigaya gelince haberleşelim...hihoyyyt hihoyyyt
amin canım benim...babamız mecburen alıştı canım doktora birlikte gittik,ama hiçbir yorum yapmıyor..
aynısını ben dicektim canım
meğer ne çok bigalı varmış topiğimizdekaydirigubbakcemile3
anlaşılan bu yaz çok misafirin olacak canımkaydirigubbakcemile3
aynısını ben dicektim canım
meğer ne çok bigalı varmış topiğimizdekaydirigubbakcemile3
anlaşılan bu yaz çok misafirin olacak canımkaydirigubbakcemile3
ay inanmıyorum ya....ne kadar çok bigalı hanım varmış.....ay kızlar hepinizi beklerim ...bennnnnnnnnn bigaya gelince haberleşelim...hihoyyyt hihoyyyt
burdayım anacım geçmişi okuyorum öyle nihayet bitti...iyiyim hayatım hemde bomba gibiyim doktora gittim bebişimi gördüm inanılmaz büyümüş hala şokundayım elleri,ayakları,kafası,poposu herşeyi belli olmuş resmen bebek şeklini almış tam ultrasonda bakarken kıpırdadığını gördüm yaa inanamazsın 3 ayı doldurmuşum ama ilk defa bugün hissettim bebeği olacağını:CüvCüv:
evet biz ebrumlaa... kamileme de gidicez sabaha kadar bahçesinde sohbet edicezz gelen varsa düşer peşimizeee.....
mihriş adanada yakın oraya haayerimseniben
bu seneye kadar senede iki kere geliyordum ama bana yapılan bazı haksızlıklardan dolayı kayınvalidemle aram biraz limoni o yüzden bu sene gelmicem sanırım...ama inşallah gelince sana haber veririm çünkü oraya gelince arkadaşım olmadığı için çok canım sıkılıyor...
ay canım ya...sen anlatınca böyle şimdi senağlama .....hamileliğim geldi aklıma ...ufff ne güzeldi ya...inşallah hayırlısıyla büyür canımmmm kucağına alırsan hayatım ...cinsiyeti bellimi canım kaydirigubbakcemile3
amin hayatım...cinsiyeti belli değil canım bugün 12 hafta 1 günlük olmuş cinsiyet söylemek için erken dedi doktorumuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?