Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hadi iyi akşamlar canım....işlerimi halledip sabah gelmeye çalışırımmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay canım ya.....sağlıklı olsunda kaydirigubbakcemile3 hayırlı evlat olsun .... avatar resmindeki kızınmı canım....bu ikinci bebeğinmiiiiii

evet canım en önemlisi o kız erkek farketmez önemli olan sağlıklı olması,evet avatarımdaki kızım 7 yaşında birinci sınıfa gidiyor ikinci ye hamileyim...senin de avatarındaki kızın sanırım senin bir tane mi çocuğun var?

rosemm gitmeden yakaladım seniii
gecede beni düşünn hep aklında olayımmm
rüyanda beni gör inşallah
kadir abimede selamımı söyleee

belinay ne güzel tatlım en güzel günlerin
allah hayırlısıyla kucağına almayı
nasip etsinnnnn

ay ne güzel ...tam zamanında yapmışsın canım ikinciyi ...allah bağışlasın kızınıda....benimbir tane canım kızım....aleynam çok tatlıdırda...cadıdır .....fotodanda belli olduğu gibi güler yüzlü cadııııııııııı kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

amin canım sağol...evet en güzel günlerim 6 ay sonra rahatım kaçıcakkafamçokkarıştı

öldüren diyologlarrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bayıldım bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :dance: :dance: :dance:

seninde allah bağışlasın kızını canım bilirim canım biganın huyundanmıdır suyundanmıdır bilmem benim kızımda çoook cadıdırkaydirigubbakcemile3
canlarım ben kaçtım kızımı okuldan almaya gidiyorum az daha oturursam kızım okulda kalıcak...baaaayyy.....

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevvalcik, Belinay+, gülzeyno+, rosemm+

misafirrrrrrrr kimsin sen ortaya çık tanıt kendini yoksa nunuğuda alıp geliyomklava:klava:klava:

görüşmek üzere canımmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…