- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.321
temizlik yapıyorum çook yoruldum kahve molasına geldim tam zamanında yetişmişim kahveyealkisalkisalkis
oh saol şekercim.
kahve molası afiyet olsunn
hoş geldin canım.temizlik yapıyorum çook yoruldum kahve molasına geldim tam zamanında yetişmişim kahveyealkisalkisalkis
aman aman pekde iyi oldu hayatım.ama kahveyi ben yapacaktım hadi ebru yine kurtardın:)))
bende geldimm tam mola vermiştim kaynanam seviyormuş :jeyyar:
hoşgeldin komşu yorma o kadar kendini kız bu avatardaki begümmü sesi gibi kendide şeker
kızlar az önce üst kat komşumla tartıştım deli etti beni kadın ben bu eve taşınalı temmuzda bir sene olucak kadın her gün halılarını paspaslarını çıkarıp üstümden silkeliyor sesimi çıkarmıyordum sadece yöneticiye söylüyordum bu arada silkeleme günümüz pazartesi günleri...bugün yine balkonlarımı yıkadım tam camlarımı siliyordum kadın yine çıkardı örtüleri silkelemeye başladı bende çıktım evine neden böyle yapıyorsunuz ben temizlik yapıyorum dedim kadın banane idare edeceksin diyor :1shok:söylendi söylendi kapıyı suratıma kapattı deli oldum resmen şimdide sildiğim camın önüne sofra bezini silkelemişler heryer ekmek olmuş yaaa çıldırtıcak beni sonunda....delikafadulden
kızlar az önce üst kat komşumla tartıştım deli etti beni kadın ben bu eve taşınalı temmuzda bir sene olucak kadın her gün halılarını paspaslarını çıkarıp üstümden silkeliyor sesimi çıkarmıyordum sadece yöneticiye söylüyordum bu arada silkeleme günümüz pazartesi günleri...bugün yine balkonlarımı yıkadım tam camlarımı siliyordum kadın yine çıkardı örtüleri silkelemeye başladı bende çıktım evine neden böyle yapıyorsunuz ben temizlik yapıyorum dedim kadın banane idare edeceksin diyor :1shok:söylendi söylendi kapıyı suratıma kapattı deli oldum resmen şimdide sildiğim camın önüne sofra bezini silkelemişler heryer ekmek olmuş yaaa çıldırtıcak beni sonunda....delikafadulden
komşu gelem ben sana kötükedihüso halledek onukötükedihüso:mymeka:
komşu gelem ben sana kötükedihüso halledek onukötükedihüso:mymeka:
kız sendede mi var sıraya girinbizimkinede uğrasana bir ara hayatım ya.
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
komşucum biz ikimiz halledemeyiz onu kadın çam yarması gibi birde 5 tane kızı var hepsi de kendi gibi buldozer gibi ezer geçerler bizikaydirigubbakcemile
sinirlenme sen bebişimin canınıda sıkmaaa
ben bi gün sana kahve içmeye gelimmm bakkk bi daha değil silkelemek camdan aşağıya bile bakamazz ooo haakso da gelsinn o zaman tam işi biterrr o seni yanlızmı sanmış bakimmmm nasılsa ist dasınn gelirim haaa.....hiçç bakmam atladımmı arbaya kapındayımmmm....kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
komşucum biz ikimiz halledemeyiz onu kadın çam yarması gibi birde 5 tane kızı var hepsi de kendi gibi buldozer gibi ezer geçerler bizikaydirigubbakcemile
olsun şekercim bizde melek anneleri olarak toplanırız sen kafanı yorma onlara.
benim içimdeki canavar çıkarsa hiç birinize gerek kalmaz şekercim sen merak etme.
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?