Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

eee tam ben listeye beni 3 tane ekleyin yaarken konu kapatıldı şevvalll noldu kayatımmm:uhm::uhm:

hayatım yasinlerinin özelden atabilrmişsiniz bana uzman öyle dedi
sebebinide benim ziyaretçi defterimden okuyabilirsin uzman sebebini açıklamışşş

allah herşeyde olduğu gibi komşununda hayırlısını versinnn
seninki yine yabancı ben görümcemden çekiyorum aynısını
bidaha ev sahibi olursam en üst katta oturcam bende herkese silkelicemmm

:roflol::roflol::roflol::roflol:

OY oy oyyyy amaninn ebruma da bakınnnn eee sonraaaa...:roflol::roflol:kız güldürdün beni ilk defa..

ilk defamı gülüyosun hayrettt:roflol::roflol:

OY oy oyyyy amaninn ebruma da bakınnnn eee sonraaaa...:roflol::roflol:kız güldürdün beni ilk defa..

rosemmcim gerçekten diyorum.
çok hoşum çok sohbet etmeyi seven sevecen bir insanım.
ama içimde bir canavar o çıktımı çok farklı bir insan çıkıveriyor ve ben o canavara hakim olamıyorum.kendimi kaybettimmi allah yanımdakiler yardım etsin hayatım.

Ağla garip anam ne mutlu sana
Vatana sevdam var ALLAH ım şahit
Şehadet şerbetin içirsin bana
Rabbin selamını sezendir şehit

Giymiş suna boylum askeri urba
Gözü tok yiğidim yese de çorba
Duramaz yolunda kafirle zorba
Düşmanın başını ezendir şehit

Vatanın her karış toprağı vatan
Kansızdır yurdundan bir zerre satan
Al kana boyanmış mehmedim yatan
Rahmet deryasında yüzendir şehit

Yürür heybetinden yerle gök inler
Dağlarda çakallar korkuyla dinler
Biri şehit düşse gelir onbinler
Cephelerde esip tozandır şehit

Cennete gidiyor rütbeli eri
Gözünde muradı tütüyor seri
Mehmetcik deniyor türkün eseri
Kafiri hizaya dizendir şehit

Gül yüzüne sinmiş peygamber nuru
Acısı yürekte ateşten harı
Mevlaya yol almış hikmettir suru
Arşı ala larda gezendir şehit

Binbir zorluklarla yetişir asker
Vatana namusa kalkandır asker
Can versede vermez yurdunu asker
Türkün hududunu çizendir şehit

Bu yurdun toprağı azanlara dar
Canını kanını kurbanlar adar
Bitiyor sefanız işte bu kadar
Ahmak oyununu bozandır şehit

Yavuklusu ağlar aşkı söyler dil
Giderken koynunda oyalı mendil
Yanıyor yürekte aşkına kandil
Sevdasına mezar kazandır şehit

Davul zurna ile yola koyulur
Yüreğimiz titrer haber duyulur
Gözlere kan yürür bağrım oyulur
Bayrağa sarılıp üzendir şehit

senağlamasenağlamasenağlama

temizlik yapıyorum çook yoruldum kahve molasına geldim tam zamanında yetişmişim kahveyealkisalkisalkis

ne kahvesi beaaaaaaaaaaaa ne kahvesi sana kahve mahve yokkkkkkkk anladinmi sen hamissin istersen sadece bir yudum cogu iyi gelmez sana bebisim iyiligini düsünüyorum sakin kizma gel ben sana paptya, nane vs yapayim o daha iyi olur :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

iyi aksamlar kiskardaslarim nasilsiniz misafirim gelecek arkadaslar onlar gelmedden sizlere bir bakayim dedim tekrardan iyi aksamlar byeeeeeeeee

hoşgeldin tatlım nasılsın oğluşun nasılll
hoşbulduk tatlım aslında canım sıkkın biraz oğluşumun testislerinde sorun çıktı tam inmemiş bugün doktora gittik ultrason verdiler orda sonuç çıkıcak sanırım ameliyat offffffffff moralim çok bozukksenağlama

hanımlar işçi bayramından dolayı eşim yarın ve cumartesi evdehihoyyythihoyyythihoyyyt
oh bende gezicem dolaşıcam valla :1closedeyes:
hafta tatilinde amcasına yardıma gitti hiçbir yere gidemedik:jeyyar: ama yarın acısını çıkarıcam.onada söyledim:dilcikar::dilcikar:

herkeze merhaba a.s. a.s. meleklerin anneleri nasılsınız bakalım :))) ızabelle geçmiş olsun canım allah şifa versin oglusuna sanada sabır :teselli:

ızabellle canım gecmıs olsun canım sıkma canını seker ınsaallah yakında duzelır canım benım
mıhrıban bebegım hadı bakalım gezın 2 gun
bızde 3 gun tatılız seker.yarın arkadaslarla bulusacagız esımın ıs arkadaslarıyla aılecek cumartesı pazarda kendımız takılacagız bakalım
3 gun bende tatılım tabıkı:))
aylasulın canım sagolasın ıyıdır senden naber ıyısındır ınsaallah
herkese ıyı aksamlar dılıyorum kızları yıkayıp yatıracagım sonrada esımle fılm ızleyecegız tatıl gunlerımızı degerlendırelım dıyoruz
gorusmek uzere herkese ıyı aksamlar ıyı tatıllerrrrrrrrrrrrr

Şenizçok sağol tatlım geçicek inşallah evet önümüzde 3günlük tatil var bol bol gezeriz artık:roflol::roflol:

kızmam canım niye kızayım ama o bitki çaylarını da ben hiç sevmiyorum valla:1no2: arada bir fincan kahveden zarar gelmez değilmi ama hem çocuk zeki olurmuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…