Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyiyim canım şimdi face açıcam
ondan sonra sevalle senin canına okuyacam :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dur kıs aaaaaaa askolsun acma valla
ben bakındım az once feca hıc bısey yok acma bosver:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sevvalcıgım kac anam kaccc
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

iyiyim canım şimdi face açıcam
ondan sonra sevalle senin canına okuyacam :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hayırdır ne oldu da canlarına okuyacaksın şekerrr:uhm: ne yaptılar sana
bu arada herkese hayırlı cumalar hanımlar
hepinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.
bende öpüyorum şekercimŞenizŞeniz

hanımlar bugün burda çok tuhaf bir hava var
bir güneş çıkıyo 5 dakka sonra hava tekrar kapanıyo:bbo:
birazda serin bir hava var
sizin oralarda havalar nasıl hanımlar güneşlimi:uhm:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

aa minik sewal ne yaptınız bakayım kötükedihüsoklava:klava:efsuncuğuma ağlama şekercim
bugün hiç ortalarda yok bu sewal facdemi iş karıştırıyor bugün
rosemm duydun mu sewal facebookuda karıştırmış

hanımlar bugün burda çok tuhaf bir hava var
bir güneş çıkıyo 5 dakka sonra hava tekrar kapanıyo:bbo:
birazda serin bir hava var
sizin oralarda havalar nasıl hanımlar güneşlimi:uhm:

heh aynı burada daaa çanakkalede yağmur varmışş.. benim ruh halimde bu gün aynı ölee bi açık bi kapalııı
kapalı çünkü sıkılıyorummmm canım çalışmak istemiyoooooooooo
vay anasını sayın seyirciler ben meğer işçi bilem değilmişim yaaaa kölemiyim ben beeee
modern köleeeee...Çok üzgünüm çoook

kimla kim napmış şekerim yaaa ama işin içinde şevval varsa kesin doğrudurr mikser gibi kadın yavvvv

şimdi yağlarınıda aldırdııı daha kolayy ulaşıverir istediği yere ama o bu gün dua daydıı bence gece yapmıştır bu işi o..:roflol::roflol:

euha:) amannn bize tatil de ne oldu ya. heryer kapatılmış. sokaklar karıştı valla.dışarı çıkamıyorum. eve hapsoldum. iş olsaydı bari hiç değilse pazartesi ye yoğun çalışmak zorunda kalmazdım püfs.(

bizim burda havalar güzel.hafif serin ama güneşli.
tam gezmelik de işte....:çok üzgünüm:işçi bayramı mağlum. ne de bayramsa artık.kafamçokkarıştı

hoş geldin arkadaşımm seni tanıyamadım kendini tanıtsana bizeehihoyyythihoyyyt

içim rahatladı çok sağol rosemcim ya daha dikkatli olucam bundan sonra hepinize tek tek teşekkürler a.s.

:) dimi daha tanıtmadan daldım konuşmaya.
ismim nilay.1,5 yaşında "almira elisha" isminde kızım var.
bilg.muhendisiyim.

peki nilay hoşgeldin aramızaaa...memnun oldukk ee bu gün tatil diyemi bizlesin yoksa hergün bizle olucanmıı:1hug:

birde topiğimiz hakkında ne biliyosunn çabuk söleeeeeeeeeeeÇok üzgünüm çoook:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…