Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

neyse sekerler ben kactım bıraz ojelerımı yenıleyım kaslarıma bır bakınayımmmm
eeee coguyla ılk kez karsılasacagız demı ama guzel bakımlı gorunem:)))
gorusmek uzere sımdılık byeeee

Hasta olduğum için düzenli ialç kullanıyorum. Akşamda ilacımı içtim arkasına kolestrolüm düşsün diye greyfurt yedim kızlar, ardın dan da uyudum gece 1 gibi karın ağrısıyla uyandım. Hem midem bulanıyor hem karnım ağrıyor sonra lavaboya gittim rahatladım ama titreye titreye uyumuşum. Sabah annem aradı onada aynısı olmuş oda ilacını içtikten sonra greyfurt yemiş aklınızda bulunsun geryfurtla birlikte hap alınmazmış acı bi tecrübe oldu benim için. Şimdi bebeğim az hareket ediyor diye eşimi aradım geldi yanıma başladı benim kız tepinmeye nasıl mutlu oldum anlatamam ya ama içim rahat değil zarar vermiş olabilirmiyim acaba ona doktorumuzda izindeymiş sağlık ocağıda kapalı mecburen pazartesiyi bekliycez
ALLAHIM daha neler öğrenicez bakalım annelik gerçekten çok zormuş ya aklım hep kızımda rabbim kimseyi evladıyla sınamasın hayırlısıyla bi doğursaydım :Saruboceq:

sağol minikcim allah ın sopası yok ki
şimdi eşim aradı balığa gidememiş müdürü işe çağırmış araziye gitmeleri gerekmiş
bensiz plan yaparsa işte böyle plan tutmazkaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım ya allah korumuş asla greyfurla ilaç aynı anda alınmaz ilaçtan en az 2 saat sonra greyfurt yiyebilinir zehirlenebilirdin acil şifalar canım

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım
ben pek iyi değilim.eşime önce 2 gün izin verdiler 1 mayıs için dünde işe çağırmışlarkötükedihüsoçok sinirlendim bende :jeyyar:
ne güzel 2 gün gezeriz diyodum ama olmadı eşim işe gitti
bugünlerde herşey akis gidiyo hep sinirleniyorum ama vardır bir hayır diyorum bakalım

geçmiş olsun canım ya.kendine dikkat et
korkma ilk bebeğin galiba. seni çok iyi anlıyorum
hiç telaşlanma canım.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş.:Saruboceq:

hb canım tşk ederim gezdim ist. doydum geldim evimdeyim canım benim saol sen nasılsın....
iyiyim canım sagolasın seni ve rüyanazı öptüm
Gecmiş olsun canım
Ben bunu bilmiyodum böyle bisey yasamadım hic
sanmıyorum bebeğine bişey olmaz gönlünü rahat tut zaten cıkarmıssın gecmiş olsun:1hug:

Üzülme canım sonra telafi edersiniz
Bak kamile ile bana eslerimize tatil ama evdeyizklava:klava:klava:

neyse sekerler ben kactım bıraz ojelerımı yenıleyım kaslarıma bır bakınayımmmm
eeee coguyla ılk kez karsılasacagız demı ama guzel bakımlı gorunem:)))
gorusmek uzere sımdılık byeeee

hadi git bakımın yap miniğim seni süslü kız senikaydirigubbakcemile3
şaka bir yana benim yerimede gez canım.tatilin tadını çıkar
eşime sözde 2 gün izinliydi bende gezecektim ama geri işe çağırdılar

sağolun kızlar içim içimi yedi sabahtan beri iyiki varsınız hayırlısıyla eskisi gibi deli deli tepinirse içim çok rahat edecek :çok üzgünüm:

Üzülme canım sonra telafi edersiniz
Bak kamile ile bana eslerimize tatil ama evdeyizklava:klava:klava:

kamilenin eşini çağırmışlar işe canım.onlarda bizim gibi olmuşlar
geçen izin gününde eşim amcasına yardıma gitti.iki gün ben evde oturdum canım.iyice sinirlenmiştim ben zaten eşimekötükedihüso.şimdi gezerim acısını çıkarırım dedim.bu seferde böyle oldu
ay ben şu 1 hafta içinde çok sinir oldum çoook:jeyyar::jeyyar:

canım benım cok cok gecmıs olsun.
evet canım bellı ılac ve haplarla c vıtamını asla almamalısınız
ozellıkler asıtlı ıcecekler kesınlıkle
hatta asıtlı ıceceklerle kullanılan nanelı ferahlatıcı sekerler dırek mıdededı asıtı hat safyaya cıkarım 20sn ıcınde olume sebebıyet verıyor.
aman dıyım arkadaslar cok dıkkat olun
bununla gecmıs olsun canım benım.

şimdi eşim aradı balığa gidememiş müdürü işe çağırmış araziye gitmeleri gerekmiş

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oleyyyyyyyyyy ilahi adaletttttttttttttttttt:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
senın adına cok sevındım bebegımmmmmmŞenizŞenizŞeniz

hayatım hiç korkmaa ben balıktan zehirlenmiştimm hemde bayaaaa benden çıkmış bebişimin kanında kalmıştıı korkulacak bişey değilmişş serumla onuda doğumdan sonra temizledilerr.. kaldı kii senin kii hafif bir olayy korkama allaha emanett canım

hihii hiiiii kız bende sinirlenmiştimm söle o enişteme bak beni kızdırmasın işte işlerii böle rast gitmez ohhhhhhhhh:roflol::roflol:

söylerim gelince şekerim:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…