- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.461
hımm tşkler şeker...tinkimi uzun zamandı yok benim bildiğim ama sebebini bilmiyorumm
onun dışında herkes çok iyi yeni arkadaşlar var
ben bi ara vermiştim kk ya
o zaman rosem,nunuk ,kso,s1907 isimli arkadaşlarda katılmış topiğe
hepsi topiğimize yaraşıcak arkadaşlar
bir senin eksikliğin birde tinkimi arkadaşımızın yokluğu hariç iyiyiz
ader bazen uğruyo ada eğer müsade ederse
belinayın 2.bekledigini biliodum ama kesin karar verdiklerini bilşmiodum sevindim onun adına......az daha unutuyordum belinayımız hamiş
ikinci bebişini bekliyo
topıgın ayaklı gazetesının anlattıgı kadar seker olanlar dahası yok
yanlıslıgı nunuk yenı katılmadı ama kıs ayaklııııııı
o eskı emiy ısım degıstırdı nunuk oldua.sa.s
bu haberi biliodum kıss gitmeden ok anada tşkler........
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ıyı geceler sekerler
herkese guzel bır aksam dılıyorum
kocıskomla fılm ızleyecegız
herkes kıb ben kacarrrr
meleklerımıde opuyorum cok cok
:roflol::roflol:günaydın şekercimmm evett ya sen bişey yapmazsın ki:roflol:günaydın arkadaşlarrr.......
rüyanazz selammmm ben rosee topiğin en aklı başında en usluuu en ağır en ciddiissiii tanışalım şekerimmmm istanbuldan geldin biliyorum eşinin yanından ama eşin nerden orada bilmiyorumm..
kübramm betülümmmmmm sakla beniii...tehdit mektupları alıyorum şevvallden.artık kız delirdiiii
ziyaret mesajlarıyla tehdit ediyo beniii:1ninca::1ninca:
halbukiii naptımm hiççç:1no2:
ben napabilirmkiiiiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın meleklerin nasılkamilece,ruyanaz günaydın kızlar nasılsınız?
ruyacım hoşgeldin arkadaşım.artık evine döndünmü?ruyanaz,eşin iyiler mi?
kamilemmmm günayadınnn.........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.
:roflol::roflol:günaydın şekercimmm evett ya sen bişey yapmazsın ki:roflol:
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın meleklerin nasıl
kamilem sana güveniyorumm şevval geldiğinde koruyun beni bugün gelmezse eğer pazartesi beni mahfedecek kesinn
kötükedihüso
ölee öğlene kadar uyuma kalkta erkenden koru arkadaşını.....yoksa rosemsiz bir topiğiniz olacakk..:a015::a015:
bana bişey olursa eğer saat 3 te kahvemi yap mezarıma faksla anamsenağlamasenağlama kız bu sefer ciddii...kötükedihüso
hb canım benim hepimiz iyiyiz çok şükür sen nasılsın...betül ve kübra nasıl çok öptüm sizi canım.....kamilece,ruyanaz günaydın kızlar nasılsınız?
ruyacım hoşgeldin arkadaşım.artık evine döndünmü?ruyanaz,eşin iyiler mi?
günaydın arkadaşlarrr.......
rüyanazz selammmm ben rosee topiğin en aklı başında en usluuu en ağır en ciddiissiii tanışalım şekerimmmm istanbuldan geldin biliyorum eşinin yanından ama eşin nerden orada bilmiyorumm..
kübramm betülümmmmmm sakla beniii...tehdit mektupları alıyorum şevvallden.artık kız delirdiiii
ziyaret mesajlarıyla tehdit ediyo beniii:1ninca::1ninca:
halbukiii naptımm hiççç:1no2:
ben napabilirmkiiiiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sen merak etme şekercim bişey yapamaz ben buradayım izin vermemyasakkelimekamilem sana güveniyorumm şevval geldiğinde koruyun beni bugün gelmezse eğer pazartesi beni mahfedecek kesinn
kötükedihüso
ölee öğlene kadar uyuma kalkta erkenden koru arkadaşını.....yoksa rosemsiz bir topiğiniz olacakk..:a015::a015:
bana bişey olursa eğer saat 3 te kahvemi yap mezarıma faksla anamsenağlamasenağlama kız bu sefer ciddii...kötükedihüso
bravo enişteyealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebriklerrrkızlar eşim kurstan derece aldı 2. oldu...
komşularım nasıl özlemişler beni dün kahvaltıya çgırdılar akşam üstü parkta semaver çayı içtik yarında beraber piknige gidicez cümbür cemat....
kocişim uyuyo uyansın kahvaltı yapıcaz pazara gidicez ordu evine gidip fön çektircez bide arkadaşlar restorantta 2 kişilik yemek hediye verdiler oraya gidicez sonrada..........
bravo enişteyealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebriklerrr
bizde özledik şekercim:1hug:
afiyet olsun canım hmm başbaşa yemek ha:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?