- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.481
AA GÜZELLLL 7-24 HAA bak bu iyi işte....hb canım benim hepimiz iyiyiz çok şükür sen nasılsın...betül ve kübra nasıl çok öptüm sizi canım.....
slm canım rüyanaz ben.:jeyyar:eşimin diyarbakıra taini çıktı canım lojman olmadıgı için ve kurs görcegi için ben gitmedim ist. 4 aydır kurstaydı yanına gittik beraber döndük...şimdi 1 hafta kalıp geri diyarbakıra gidicek bizde lojman bekliyoruz temmuz sonuna da biz gidicez canım....ben detopigin 7-24 üyüm cnım 24 saat burdayımşimdi kocişimle zaman geçirioz pek giremiorum ama o gitsin her girişlinde beni burda görürsün.........
kız sen evdendemi yettin bizeee anamm kızınla oynaş kocanla cilveleşsene kız bizle uğraşçanaa ah ben evde olucam kiiiiii:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemilemerhaba kızlar
kızlar eşim kurstan derece aldı 2. oldu...
komşularım nasıl özlemişler beni dün kahvaltıya çgırdılar akşam üstü parkta semaver çayı içtik yarında beraber piknige gidicez cümbür cemat....
kocişim uyuyo uyansın kahvaltı yapıcaz pazara gidicez ordu evine gidip fön çektircez bide arkadaşlar restorantta 2 kişilik yemek hediye verdiler oraya gidicez sonrada..........
günaydın arkadaşlarrr.......
rüyanazz selammmm ben rosee topiğin en aklı başında en usluuu en ağır en ciddiissiii tanışalım şekerimmmm istanbuldan geldin biliyorum eşinin yanından ama eşin nerden orada bilmiyorumm..
kübramm betülümmmmmm sakla beniii...tehdit mektupları alıyorum şevvallden.artık kız delirdiiii
ziyaret mesajlarıyla tehdit ediyo beniii:1ninca::1ninca:
halbukiii naptımm hiççç:1no2:
ben napabilirmkiiiiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydın arkadaşlarrr.......
rüyanazz selammmm ben rosee topiğin en aklı başında en usluuu en ağır en ciddiissiii tanışalım şekerimmmm istanbuldan geldin biliyorum eşinin yanından ama eşin nerden orada bilmiyorumm..
kübramm betülümmmmmm sakla beniii...tehdit mektupları alıyorum şevvallden.artık kız delirdiiii
ziyaret mesajlarıyla tehdit ediyo beniii:1ninca::1ninca:
halbukiii naptımm hiççç:1no2:
ben napabilirmkiiiiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
anlaşılan daha sorun giderilmemiş k k ya girene kadar akla karayı seçtim yine.
k k biran önce düzelilirde hasret gideririz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?