Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

AA GÜZELLLL 7-24 HAA bak bu iyi işte....
kız sen evdendemi yettin bizeee anamm kızınla oynaş kocanla cilveleşsene kız bizle uğraşçanaa ah ben evde olucam kiiiiii:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile

oy oy oy oyyyyy hadi afiyet olsun bakalımmmmmm bal şeker olsunn lokma lokma yağ olsunndelikafaduldendelikafadulden

şükür kavuşturana neydi o öyle giremedim k k ya deli oldum uğraşırken.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
neyse bugünde işlerim var yarın misafirim gelcek.inş hepiniz iyisinizdir.
arada uğramaya çalışırım

Son düzenleme:
ayy çok şükür sitedeyim......................
günaydın kızlar neber...tam rüyanazı oyun poarkına götürmek için evden çıkıcaz bi kez deneyim dedim girdim şimdi çıkçam ama akşama grş............

selam sekerlerrrrrrrrr
ay sukurler olsun geldıııııııııı kkmızzzz
dunden berı gıremıyordum cok sukur duzeldı sanırım
rabbım kkmızı korusun ınsaallah
naparız sonraa aaaaaaaa
herkesler ıyıdır ınsaallah canlarım
guzel bır pazar gunu dıluyorum herkeslere

ruyacım rosem doğru söylüyo,topiğin en aklı başında,hanım hanımcık,şaka nedir bilmez üyesidir kendileri.:roflol::roflol:akıllı uslu durduğu içinde tehdit mesajları alıyo.:roflol::roflol::roflol:
canım benim gel ben seni en güvbenilir yerde saklarım.:jeyyar:nasıl olsa sevvalcik bizim buraları bilmiyo:roflol::roflol:

ayyy çok şükür girebildim
kksız hayat çekilmez allahım bizi kkmızdan ayırma inş
nasılsınız şekerler çok sıkıldım dünden bu yana sizlerlede görüşüşemeyince
kendimi sabah bahçeye attım ben ilğilenmeyeli yabani otlar basmış onlarıdan kurtardım
sonra annemle gelinimiz geldi onlarla oturdum şimdi kk ya girmeyi tekrar denedim ve başardım :enbuyukkk::enbuyukkk:

anlaşılan daha sorun giderilmemiş k k ya girene kadar akla karayı seçtim yine.
k k biran önce düzelilirde hasret gideririz inşallahhh

selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim anca girebildim siteye ama hala sorun yaşıyorum inş hemen düzelir 2gündür patladım valla buraya giremeyince:roflol::roflol: bir sıkıldım bir sıkıldım anlatamam eee sizler nasılsınız bakemm

iyi geceler kızlar son 24 saattir uğraşıyorum kk ya bir türlü giremedim
bu gidişle sıkıntıdan delircem hepinizi çokk özledimmmm

SEN VARYA BİTTİN NE ZAMAN ARKAMI DÖNSEM KUYUMU KAZIYOSUNklava:klava:
ARKADAŞLAR BİR MR ÇEKTİRMEYE GİTTİM HERKESE ZİYARETÇİ MESAJI ATMIŞ SEVVAL YAĞ ALDIRMAYA GİTTİ DİYE BEN KARININ KORKUSUNDAN AMELİYATIMI OLAMICAM YADA DR YE SÖYLÜYCEM AMELİYATHANEDE BANA NET BAĞLANTISI SAĞLASIN HEM AMELİYAT OLUP HEM TAKİP EDEYİMDE ROSEMM DOLAP ÇEVİRMESİN ARKAMDAN....

anlaşılan daha sorun giderilmemiş k k ya girene kadar akla karayı seçtim yine.
k k biran önce düzelilirde hasret gideririz inşallahhh

AMİN CANIM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA KAVUŞURUZ SORUNLAR BİTER EN KISA ZAMANDA....
:1hug::1hug:

iyi geceler kızlar kociş beni uykumdan kaldırdı gece gece uyan uyan die açtı uykumu bende sinirlendim güsel güsel uyuyodum geldim açtım kkyı şimdi tepemde kızıyo sen pc nin başıan oturak için mi kalktın die...ohh sefam olsun..............

günaydın ohh rahat rahat girdim k k ya inş işleri bitmiştir.nasılsınız sizde böyle -tatlicadiarzu-oldunuzmu k k ya gircem diye :roflol:
bugün misafirim gelcek,aslında işim var ama buraya uğramadan işlerim rast gitmiyo diye ilk önce buraya koştum.kaydirigubbakcemile
biraz forumları dolaşayım sonra iş başı yapayım.
öptüm meleklerimi vede annelerini görüşürüz byyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…