Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

:teselli: oy kıyamam ben saa tama özür diliyorum :1hug: a.s. Şeniz baruştukmu a.s.

durun ya ne oluyor
anlamadım bende bugün hafif bir
erkenlik mevcutyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

yaa değilsen ne alınıyosun kiii ben şevvale neler dedim bak sesi çıkmıyoo oda bana takılıyo okadar ama sen saçmalıyosun kamilee dikkat li ol azıcıkk yaa

ha şunu bileydin kahve birde değil üstelik say bakalım kaçtane kaç yıl ediyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:1shok: :1shok: :1shok: anaaaaaaaaaa kızlar noliy burada şimcik ortalığa bir el atem

kamilce geç bakem şöle
rosem sende buraya gel
açın bakem ellerinizi klava: klava: klava: klava: klava:

tamamdır birdaha kapışmayın bakem :roflol: :roflol::roflol: :roflol:

inş :Saruboceq::Saruboceq:düzelecek annesi ileride bugünleri hatırlayınca sende diyeceksin boşuna özülmüşüm diyeyerimseniben

canım geçmiş olsun.
bilmiyordum.ama merak etme benim kuzenlerimden birinin başınada geldi.
sen sakın moralini bozma.hemde o kadar zaman önce.
yani tıp bu kadar ilerlememişti bile.sen sakın üzülme canım.
şimdi çocuğu bile oldu.moralini yüksek tut sen.
efemiz bizim çok güçlü umutma.
:hooray: :hooray:
yaa değilsen ne alınıyosun kiii ben şevvale neler dedim bak sesi çıkmıyoo oda bana takılıyo okadar ama sen saçmalıyosun kamilee dikkat li ol azıcıkk yaa

hayatım senin bugün canınmı sıkkın.niye bu kadar gerginsin canım sen.:1hug: :1hug:

geçmiyorum işte benim suçum yok sen rosemme baksana
ne kahve hatırı biliyor vefasız işte kavgada bile söylenmez o laflar:dilcikar::dilcikar:
ömrümde görmedim böyle terbiyesizlik nine diyor bana yaklava:klava:

durun ya ne oluyor
anlamadım bende bugün hafif bir
erkenlik mevcutyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

kamileye sıkıldım gelicem 20 dakka sonraa ama bakın şuna yaaaaa

kızlar bu arada kk ya girdiğim bugün tam 1 yıl olmuş:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::hoor:hooray::hooray:ay:

lahanabebegım korkma yafrum gel kollarıma seker korurum senı anammmmmmmmm
efsun bebekım ıyı sayılırım canısı ne olsun bebekım yaa ders calıstım aksam basım sıstı sabah ayılamadım havada yagsammı yagmasammı dıye dusunuyor kapandı ev karanlık bana afakanlar gelmeye basladı:))))
hadı hayırlısı olsun bebegım ınsaallah kıs olumsuz delu ıyı dusun ıyı olsun dıyom sana demı aaaaaa
valla kızacam yaaa
belayı zorla cekıyon kendıne be.guzel dusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ınsaallah hersey yoluna gırecek yafrumm uzulme sen
kıs sevvalcık agzından yel alsın anammmmmmm.ne bır duzıne torunu benım elıfım o kadar doguramaz:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…