Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

üfffffff ya kızlar bugün hiç keyfim yok.
canım çok sıkılıyor.ama bir sebebide yok.
havadanmıdır nedir.yüreğim sanki yerinden çıkıcak gibi.

havadandır canım ya ŞenizŞenizŞeniz

vallaha becermiş hemdeee
eee insanı böyle motive ederiz biz işteee
ama gerçekten omu çekti acaba
sakın kameraman tutmuş olmasınn
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızım herkesi ben çektim
insanın sizin gibi dostları olursa
her şeyi öğrenir sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hayırdır şekerim içini ferah tut havadandır tatlım
yada rosemm yüzünden olmasın neğatif enerjilerinden kurtulmak için sana yollamış olmasın:roflol::roflol:

bende havadan olduğunu düşünüyorum ama işte uf iyice gerildim vallahi.
kız bulaşma rosemme sanırım bu gün keyfi yok onun.sinirleri bozuk.

basarım yafrummmmmmmm sen gel bagrımada basarum koynumdada yatururummmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:

ay heyacanlandırma benü kısssssskaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne veriyon kız güzelse bizde isteriz

:mymeka:şşşiiiiiiittttttt kıskanma bakem
kıskanma ne olur iste senünde olur demü ama sen baa vircen ben saa vercem te bukkaaaaa basit yafrim :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar herkeze iyi günler,nasılsınız?
efsuncum hayırdır efemizin nesi var,site yavaş çalıştığı için geçmişide okuyamıyorum.
bugün kendime izin verdim keyif yapıyorum.:lepi:

hihoyyytselam kızlar nasılsınız? ayy site hala düzelmemiş ben şimdi girebildim ve çok ağırrrrrrrr offffffffffffff çok özledim sizle muhabbet etmeyiiŞeniz

hoşgeldin cnm bende seni çok özledim inşallah en kısa zamanda armızda olursun.

rüyanaz hoşgeldın :teselli:

hb canım saol....
günaydın kızlar uyandım duş aldım size ugrayım dedim kocişkom kahvaltı hazırlıo kahvaltıdan sonra kayınvaldeme gidicez yarında ordan annemlere geçicez perşembe grş kendinize iyi bakın dostçakalın............

Kızlar KK ya giremiyorum girsem cevap yazamıyorum
Delireceeeeeemklava:klava:klava:klava:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1no2::1no2:

benneyaptımkicanım oğlun kaç yaşında benim oğlumdada aynı sorun var geçen hafta gittik doktora testisleri inmemiş tam olarak bizede ultrason verdi ama ultrason tarihi ağustosta bende çok endişeliyim benim oğlum haziranda 2yaşına giriyor bende şimdi başka hastane arıyorum ağustosa kadar beklemek istemiyorum offf napcam bilmiyorumbenneyaptımki

geldide pek hayır etmiyor hala arada bi tutukluk yapıyor forum kaç gündür dert oldu valla ya insanın sinirleri bozuluyor
maşallah herkes burda bugün hepimiz özlemişiz anlaşılan sayfamızı :)

herkes aynı sekerler yaaa
sıte tam duzelemedı sınır gelıyor ınsana
((
bende cıkacagım az sonra kızları yatırıp evı toplayımda ders bası yapam dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…