- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.161
minikcim o pudingden bende istiyorum ne kadar lezzetli olmuştur o puding.. insanın kızı olması gibi varmı ?ama benim kızımda bugün ödevi az olduğu için canı sıkılıyormuş öğle bulaşıklarını yıkadı ..insanın kızı olması başka bir şey...minikcim iki tane kız büyüyünce bize işte bırakmazlar artık..
maşallah hamarat kızlara benim küçük te yapıyor
toz alıyor mesela amaaaaa büyüyünce çok zor
benim büyük kıza iş yap diycene öl de razı
büyüyünce anlıyorlar kendilerini :roflol:
gerçi kendi çapımda kızıyorum büyük kızıma ama kızda
haklı dersane okul arası mekik dokuyor birde öss heyecanı
stresi offfffffff ne yapıcam bilmiyorum :1no2:
iyi akşamlar kizlar
nasilsiniz belinaycim çok geçmiş olsun
miniğim afiyet olsun anam maşallah kizima
büyümüşte annesine puding yapiyo
ay benim kizim ne zaman yapacak acaba
teyzesi
daha çok var
neyse siz ve prenseslerinizi öpyorum
iyi akşamlar ,nasılsınız bakalım merak eden arkadaşlara kısaca özetleyeyim tatlı cadının durumunu
büyük kızım halime 3.sınıfa gidiyor öğretmenimiz bir tek şeyi hariç çok iyi çok memnunum dedi
derslere katılmıyormuş bildiği halde parmak kaldırmıyormuş ,eve geldim niçin kaldırmıyorsun diye sordum parmak kaldırdığımda söz vermiyor ki dedi niye kaldırayım söz vermeyecek ki diyor
çocuklarda bi alem ,bide sınıf annesi seçtik geçici olarak bendim şimdi yardımcı sınıf annesi oldum,
ayyyyy minik kuşlarım kıskandım valla (aman maşallah diyelim ) benim cadılar bırak puding yapmayı kendi işlerini yapsınlar yeter durumundayım,odalarını toplatamıyorum bi türlü 3 gündür ellemiyorum kendileri toplasınlar diye biraz önce babalarının ısrarlı uyarısıyla biraz toparladılar gibi
belinaycım geçmiş olsun canım
kılar iyi akşamlar evetttt miniğimizin kızı puding yapmış yaaa benim kızım hemen büyüsede yapsa böyle şeyler
şimdi annesinin yaptıklarına bile burun kıvırıyor bilmiyorum yapar mı ki buda bize
enne diyo bana yaaa ne güzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?