- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.761
arkadaşlar istanbulda su anda başlayan çok güzel bir yağmur var
topraklar mis koluyo .
günaydın arkadaşceğizlerim hepinize güzel bir gün diliyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
buralar yanıyo canımmafoldumben
şimdi siz yağmur yağıyo deyince ben şaşırıyorum:1shok:
sanada günaydın canım...nasıl oldun
Frezya mihri lahana janet kamilece unuttugum varsa özür
Hepinize günaydın nasılsınız?
günaydın melek anneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın bacular hoşgeldiniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Frezya mihri lahana janet kamilece unuttugum varsa özür
Hepinize günaydın nasılsınız?
günaydın canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanteşekkürler tatlım daha iyigünaydın cnm nasılsın annecğin nasıl oldu
ohh ne güzel benim içinde kokla canımmarkadaşlar istanbulda su anda başlayan çok güzel bir yağmur var
topraklar mis koluyo .
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.günaydın arkadaşceğizlerim hepinize güzel bir gün diliyorum a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s.
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanherkese günaydın güzel bir gün diliyorum
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınnnnnn canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın melek anneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanteşekkürler tatlım daha iyi
ohh ne güzel benim içinde kokla canımm
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınnnnnn canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
janetcimm günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım sendende alıntı yapmıştım çıkmamış iyi basamamışım galiba :roflol::roflol:
teşekkürler canım daha iyi kaydirigubbakcemile5sen nasılsın tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın canım benim
annen nasıl oldu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkürler canım daha iyi kaydirigubbakcemile5sen nasılsın tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkürler canım daha iyi kaydirigubbakcemile5sen nasılsın tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nerelerdesiz bu sabah pekbi sakin topikkk((((((((
sağol canımm,güneş çarpması galiba canım,geçmiş olsun canımcım annenin neyi varki ???
evett ya hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythade canlandıralım öleysem hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nerelerdesiz bu sabah pekbi sakin topikkk((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?