Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

benimkilerde sezaryan hatta halimeye annem dikilerimi göstermek zorunda kalmıştı
karnıma çıkıp oturmayı çok severdi küçük olduğu için hamileykende kısıtlamamıştım
karnıma atlar filan diye annem annenin ufu var diye göstermişti dikişsiz doğumuda kız kardeşimde öğrendilerr bende anlatıyorum yaşı kadarını halimeye bilgisi olması gerektiğini düşünüyorum annemde bana onun yaşlarında anlatmıştı başkalarından duyacağına benden doğru şekilde öğrenmsi gerekli bencea.s

bende yatıyorum hanımlar uykum geldi.kaç gündür 1 den 2 den önce uyuyamıyorum.belki uyurum şimdi.
yarında sabahtan doktora gitcem kübranın tahlil sonuçlarını alcam.doktora göstercem.daha sonra amca kızının bebek mevlidi var oraya gitcem.akşamada kızlıktan arkadaşımın oğlunun sünnet düğünü var oraya gitcem kısmetse.yani benim erken yatıp dinlenmem lazım​

a.s.a.s.:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
katılıyorum canım sana,benim annemde sağolsun az konuşup öz konuşan bir hanımdır .bana bu özel durumları kendi anlatamamıştı, ama bana bunların hepsinin yazılı olduğu dini taraflarınıda anlatan bi kitap hediye etmişti,canım annem ya..a.s.

iyi geceler hemşerim,anlaşıldı sen yarın bursanın tozunu attıracan,iyice dinlen barizemuszemustahlil sonuçlarınızda güzel çıkar inşallah ,aaa bu arada resimlerinizi gördüm çok güzel çıkmışsınız maşallah

ben bugün gittim doktora canım yaramın küçük olduğunu söyledi smear aldı sonucu 10 gün sonra çıkacak dr da 2 tane fitil verdi bunları kullan reglinin bittiği gün geri gel dedi
fitille geçmezse yarayı donduracakmış
sende ihmal etme canım bende ağrı falan yok ama sende varmış mutlaka dr görün
canlarım gecmıs olsun ıkınızede sekerlerrrrr
acıl sıfalar dılıyorum
sımdı duydum valla ınsaallah bıran once gecer ıkınızınkıde sekercıklerıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sağol canım:1hug:
henüz bir gelişme yok benim kızda betülcüm yinede sağol canım:1hug:

hanımlar bugün iyice kaynatmışsınız yarım saattir geçmişi okuyorum:bbo:
kimse kalmadı topikte sanırım.ben gelene kadar herkes gitmişmafoldumben

mihriban geçmiş olsun canım,inşallah fitille geçer canım,ama geçmezsede korkma dondurma işlemi için çok kolay diyorlar,geçen ay görümcem oldu ondan biliyorum...

iyi akşamlar kızlar,geçmişi okumak isterdim ama çok yorgunum valla pc başında heran uyuyakalabilirim.
bugün yine misafirim vardı ki artık bööööööööööööööö diyorumlaelaelaelaelae ve ben bugünü kendime ayırmıştım ya sadece kızımla ilgilenip iş miş yapmıyacaktım..tabii ben bu niyetle sabah kalktım hiç bi iş yapmadım relax yani, öğlen 13.00 de alt komşum aramazmı zeynep evdeysen sana gelicem diye oha yani çocuklu kadına gelmesine 1 saat varken haber verilirmi yav,gelme desem yanlış anlıyacak zaten biraz evhamlıdır sağolsun,neyse gel dedik ama ,beni aldı bi telaş ev resmen dandini ,yatağımı bile toplamadım kızımla üstünde yuvarlanıyoruz...mutfak dersen akşamki bulaşıklar mutfağın heryerine dağılmış durumda..bugün resmen bi rekora imza atarak 1 saat içinde evi toplayıp bide üstüne kek ve börek yaptım..şimdi yorgunluğum çıkıyor kızlar ve mümkün olursa tabi, uzunnnnnnnn bir süre misafir göresim yok,gelmek isteyen olursada kabul etmiycem banane ya istemiyorum artık...kötükedihüso

ben yatıyorum kızlar,eşimde söylenmeye başladı hem yorgunum diyorsun hem pc başından kalkamıyorsun diye ,neysem tüm melek annelerine(bu melek anneleri sözünede bayılıyorum) güzel bir uyku diliyorum..

iyi geceler kızlar...bende nette kızımın notlarına bakmak için girdim ama maalesef notları yazılmamış..size iyi geceler demeden kalkamadım,hepinize tatlı rüyalar...

maşallah kız sana nasıl 1 saatte bunları yapabildin
hadi evi toparladında keki böreği hangi ara yaptın canım

ben yatıyorum kızlar,eşimde söylenmeye başladı hem yorgunum diyorsun hem pc başından kalkamıyorsun diye ,neysem tüm melek annelerine(bu melek anneleri sözünede bayılıyorum) güzel bir uyku diliyorum..

iyi geceler kızlar...bende nette kızımın notlarına bakmak için girdim ama maalesef notları yazılmamış..size iyi geceler demeden kalkamadım,hepinize tatlı rüyalar...

allah rahatlık versin hanımlar
benim büyük ve küçük cadılar uyumuş ortanca cadı tv izliyo daha

günaydın melek anneleri.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.nasılsınız
ben yine erkenciyim.ortalığı toplıyayım gidene kadar.a.s
en geç 10 gibi evden çıkmam lazım.kaydirigubbakcemile
sizlere günaydın deyip selam vermeden güne başlıyamıyorum.sırnaşık şey
ben iş başı yapayım yine canım durmaz uğrarım yanınıza​

günaydın cnm gene nereye gidiyon bakım.?

günaydın cnm gene nereye gidiyon bakım.?

günaydın hayatım,ahh ahh bugün nereye gitmicem ki!
sabahtan kübranın tahlil sonuçlarını alıp doktora göstercem
öğleden sonra amca kıznın bebek mevlidi var oraya gitcem
akşamda arkadaşımın sünnet cemiyeti var oraya gitcem
çookk yoğunum çookkkkk

günaydııın hanımlar artık alışkanlık olmaya başladı her sabah buralara uğramak bende.kocamcım rüyandamı gördün diyo:roflol:lülülülülülüa.s.öpüyorum hepinizii

günaydııın hanımlar artık alışkanlık olmaya başladı her sabah buralara uğramak bende.kocamcım rüyandamı gördün diyo:roflol:lülülülülülüa.s.öpüyorum hepinizii

günaydın canım,aynen k k ya uğramadan güne başlayamaz olduk.
sadece oğrayıp gitsek yine iyi nerdeeee oturdumu kalkabilene aşk olsun

desene çok yogunsun cnm
allah akbul etsın

kubramında inşallah sonuçları güzel çikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…