Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gözünüz aydın hanımlar,kızlarımıza kocaman biralkisalkisalkisopuyorumnanaktan

mihriban ve minik tebrıklr kızlar darsa ban inşallah
ben neyapacağim bilmiyom deli kız çişini söylemiyo geçen açtim bak kızm dedim çişin gelince söyle olurmu diye peki dedi
ardan 2 dakıka geçmedi anne kaka diyo bir baktım altına işemiş
kakasını söylüyo çişini söylemiyo buda başka bir şeye:roflol::roflol::roflol::roflol:
bide kızlar gecede çişini tutuyo tüvalete yapiyoruz sadece gündüz :roflol::roflol:söylemiyo

inşallah bende başaririm bugünden itbaren başliyim
bende öptüm meleklerinizi aferin onlara akılı bidikler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

frezya günaydın canım nasılsın?:1hug:
nasıl geçmiş tayfun'un sınavı,dün aradım tel kapalıydı.
inş istediği puanı tutturmuştur.:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın betül nasılsın cnm
kızlar nasıl görüşmek üzere öptüm..

iyiim canım,kızlarda iyi ama akşam kübra bizi yine çok korkuttu.akşam kültür parka gittik.
eşim kübrayı omuzlarına almıştı,bi ara bi baktım gözlerini yiine yukarı doğru dikmiş bakıyo ayyyy ödüm koptu yine havale geçiriyo zannettim.eşim omuzlarından nasıll indireceğini bilemedi.biz panik yapınca çocuk başladı ağlamaya,ağlayınca rahatladık bizde.
aslında yaptığım çok yanlış panik yapmamam lazım ama engel olamıyorum kendime.ilaçta kullanıyoruz aslında havale geçirmemesi için.
snin kuzular nasıl,nasıl geçti hafta sonu?

ah cnm benim yapam ya
biliyorum çok korkuyosun ama artık için ferah tut cnm o bir kerelğineydi
cnm sen böyle yaparsan kızlar daha çok korkar cnm
allah izniyle artık bişey olmaz inşallah cnm

bitane çok şükür bitti amam bende bittim
neyse hayrlısıyla baklaım sonuç ne cnm
inşallah istediği puanı alır
ama sınva soruları çok zormuş

canım benim kolay gelsin,bizim meleklerimiz çok akıllı bak minikle,mihribanın melekleri çabucak öğrendiler.gamzede öğrenecek annesi.yalnız biraz sabır gerekiyo
bu çiçekler akıllı meleklerime
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın melek anneleri
hepinize güzel bir hafta diliyorum .
sezenin sınavı çok güzel geçmiş
çok kolaymış sorular bakalım sonuç ne olacakzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

günaydın melek anneleri
hepinize güzel bir hafta diliyorum .
sezenin sınavı çok güzel geçmiş
çok kolaymış sorular bakalım sonuç ne olacakzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

günaydın
haydı hayrlsı tayfunda çok zordu diyo baklaim sonuçlar nasıl olacak cnm
bu arad geçmiş olsun ikimizde :teselli::teselli::tesellipuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…