- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.121
sağol canım
öğrendi çok şükür kamilecim düşündüğümden çabuk kavradı canım.benim kız biraz cadı zorlar beni dedim ama ablalarından bile çabuk öğrendi sanki.şimdi sadece geceleri bağlıyorum.birde buranın sıcağında kendide rahata kavuştu bence bezden kurtuldu:roflol::roflol:
ben çıkıyorum hanımlar öpüldünüzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bak dedım sana demı seker 1 haftaya ogrenırler dıye gordunmuuuuu
meleklerım superler yaaaa aferın guzel kızımıza canım benım
bugun gezmeye gıttık evden cıkarken baglamıstım arkadasın evıne gıttık kapıdan gırer gırmez cısım geldı dedı bezın var dedım denemek ıcın cıkart dedı
cıkardım wcye yaptı.gun boyuda baglamadım geldık parka cıkardım parktada yapmadı eve geldık wcye kostu artık tamamen tutuyor yarın gece ıtıbarıylede geceye baslıyorum canım benım
yarın 2 3 gunluk yemek falan yapıp temızlık yapayım gece saatı kurup 2 3 kere kaldırıp yaptıracagım uykusuz kalırsakta gunduz uyuruz artıkın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
en fazla 2 gece uykumuz bolunur ama tam yaz gelmeden bu ısı halletmıs oluruz
melegımı tekrardan cok cok kutluyor ve opuyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bak dedım sana demı seker 1 haftaya ogrenırler dıye gordunmuuuuu
meleklerım superler yaaaa aferın guzel kızımıza canım benım
bugun gezmeye gıttık evden cıkarken baglamıstım arkadasın evıne gıttık kapıdan gırer gırmez cısım geldı dedı bezın var dedım denemek ıcın cıkart dedı
cıkardım wcye yaptı.gun boyuda baglamadım geldık parka cıkardım parktada yapmadı eve geldık wcye kostu artık tamamen tutuyor yarın gece ıtıbarıylede geceye baslıyorum canım benım
yarın 2 3 gunluk yemek falan yapıp temızlık yapayım gece saatı kurup 2 3 kere kaldırıp yaptıracagım uykusuz kalırsakta gunduz uyuruz artıkın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
en fazla 2 gece uykumuz bolunur ama tam yaz gelmeden bu ısı halletmıs oluruz
melegımı tekrardan cok cok kutluyor ve opuyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın betül nasılsın cnm
kızlar nasıl görüşmek üzere öptüm..
günaydın canlarım,iyi haftalarbuyrunnnnnnnnn
mihriban ve minik tebrıklr kızlar darsa ban inşallah
ben neyapacağim bilmiyom deli kız çişini söylemiyo geçen açtim bak kızm dedim çişin gelince söyle olurmu diye peki dedi
ardan 2 dakıka geçmedi anne kaka diyo bir baktım altına işemiş
kakasını söylüyo çişini söylemiyo buda başka bir şeye:roflol::roflol::roflol::roflol:
bide kızlar gecede çişini tutuyo tüvalete yapiyoruz sadece gündüz :roflol::roflol:söylemiyo
inşallah bende başaririm bugünden itbaren başliyim
bende öptüm meleklerinizi aferin onlara akılı bidikler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUYRUN SOFRAYA,AFİYET OLSUN BENDE ÇAYLARI ALIP GELİYORUM....cokacimcoook
günaydın melek anneleri
hepinize güzel bir hafta diliyorum .
sezenin sınavı çok güzel geçmiş
çok kolaymış sorular bakalım sonuç ne olacakzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?